НДСВ пак се готви да управлява

Царската партия няма да има никакъв проблем с влизането в следващия парламент, категоричен е Николай Василев
21 сеп 2008 16:30, Красимир Ангелов
77
НДСВ пак се готви да управлява
Снимка: БГНЕС

“НДСВ ще бъде желан партньор на всяка една формация в следващия парламент”, обяви  министърът на държавната администрация Николай Василев.

“Засега се очертава НДСВ да се яви самостоятелно на изборите, но след това са възможни всякакви коалиции в зависимост от политическото представителство в следващото Народно събрание”, поясни Василев.

Според него няма да има никакъв проблем царската партия да влезе в следващия парламент, въпреки песимистичните социологически прогнози.

Василев обяви, че влизането в парламента не е достатъчна цел за водеща политическа сила като НДСВ.

“Трябва да се борим да бъдем сред водещите сили в страната”, обобщи Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Аз за тях ще гласувам!
75
1
 
3
 
! Отговори
юпи крадльо преди 15 години
Леле,че ми е арно да си барам!Още едно мандатче,а!?
74
1
 
3
 
! Отговори
brigante преди 15 години
виждате ли колко сложно изглежда! нашият изборкой?кой?кой да бъде?за кого? за кого да гласувам? за кой бе му? дааам,сами си го направихме:) не е лесно да си глупав!глупави сме хахахахаха ааааааааааааааа хахахахахаха)))))))))
73
1
 
3
 
! Отговори
РЕЗНИ ОСМАН преди 15 години
ДПС и НДСВ в Парламента ..., само да не се отрекат.... Иранският парламент гласува закон, с който отреклите се от ИСЛЯМА МЮСЮЛМАНИ ще бъдат осъждани на смърт. Съгласно шариата, смъртното наказание може да бъде прилагано само за мъже, докато жените ги чака доживотен затвор. Със смърт ще бъдат наказвани съгласно новоприетия закон също врачките, естрасенсите и др. занимаващи се с окултизъм. Парадоксалното е, че законът ще се простира и извън границите на Иран и дава право на правителството да произнася смъртни присъди за всеки мюсюлманин, отрекъл се от вярата си, независимо къде се намира по света. Въпреки че в закона има разделение на различните видове апостасия отстъпление, на практика, съгласно членовете 225-7 и 225-8, всички, които в пълнолетна възраст са приели исляма и впоследствие са се отрекли от него, подлежат на смъртно наказание или съответно доживотен затвор за жените. Законът беше подкрепен от 196 от гласувалите с двама въздържали се и седем против. Предстои законът да премине последната инстанция, където да бъде дооформен и официално да влезе в сила. Ако това се случи, което е почти сигурно, по думите на Джозеф Гриебовски, шеф на института за Близкоизточни медийни проучвания, правата на малцинствата ще се сведат до нула. Базираната в Англия група за религиозни права Christian Solidarity Worldwide нарече закона чувствително отстъпление от човешките права в Иран. На практика с него ще бъдат напълно унищожени всички религиозни малцинствени групи, неизповядващи исляма.На 15 май двама бивши мюсюлмани на 40 и 53 г., преминали към християнството, бяха задържани в Шираз и изправени пред Революционния съд по обвинение в измяна на исляма. Опирайки се на новия зякон, обвинителите призоваха за смъртно наказание. На току що завършила конференция в Армения, третираща положението на жените - християнки в Иран, бяха изнесени ужасяващи факти от иранското ежедневие на женитенемюсюлманки. Бяха посочени и много случаи на жени, отрекли се от исляма и приели християнството, които без съд и присъда лежат в иранските затвори.
72
1
 
3
 
! Отговори
име преди 15 години
голям майтап, сериозно ли така мислят!?
71
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Да де Симо ни краде с усмивка. Бил имал документи и било негово. Кое? Дядо му е дошъл в БГ с два куфара. Знае се и какви лични средства (т.е. заплата) е получамал. Останалото е издръжка от държавата (не лични средства), така че въпросът е с какво ги е купил? Естествено не ги е купувал, а е искал да му бъдат подарявани, злоупотребявайки с позицията си. Така че така са придобити (откраднати) тези имоти. Жалкото е само, че след освобождението са ни натрисали какви ли не чужди *** и не сме успели да претворим в дела стремежите на българските революционери, начело с Левски да чиста и свята република. Като се замисля сигурно доста проблеми щяхме да си спестим, защото от всички тези *** не сме видели нищо хубаво
70
1
 
3
 
! Отговори
ЛОГОСА преди 15 години
До г-н 67 - СЪД БОЖИЙ НАИСТИНА ИМА , НО АЗ НЕ МИСЛЯ, ЧЕ ГОСПОД Е ЗАБРАНИЛ КРАЖБАТА. АКО ИМАШЕ ТАКАВА ЗАБРАНА НА НИКОГО И ПРЕЗ УМ НЯМАШЕ ДА МИНЕ МИСЪЛ ЗА КРАЖБА. ИСКАМ ДА КАЖА ,ЧЕ СИМЕОН II СИ ПЛАТИ ЗА ПРОЯВЕНО ПОЛИТИЧЕСКО КЪСОГЛЕДСТВО ,А НЕ ЗА ИМОТИТЕ КОИТО ДОРИ НЕ Е ОТКРАДНАЛ.
69
1
 
3
 
! Отговори
До 66 преди 15 години
Не си с всичкия си, анонимен
68
1
 
3
 
! Отговори
canada преди 15 години
КОМУНИС *** ТЕ СТАВАТ ЛУДИ КАТО СЕ ПИШЕ НЕШТО ЗА ИВАН КОСТОВ ,РАЗБИРАСЕ НЕШТО ДОБРО,СЪЩО ИЗА ЦАРЯ,ЦАРЯ НА ВСИЧКИ БУЛГАРИ СИМИОН ДА ЖИВЕЕ ЦАРЯ.
67
1
 
3
 
! Отговори
ЯНИ ЯНЕВ преди 15 години
# 66 жалко жълтурче , стига си ги защитавала тия царски *** и крадеца Симеон Кобургота от "ДС" Господ гледа Симеон Борисович, спри се пенсионирай се и върни краденото на народа . Внимавай с хапката, че ако не съд народен то съд Божий има . Синът ти Кардам още е в кома и скоро може и в цветя да го държиш . Господ всичките крадци ще ви нашаже дето убивате свещен народ и Православието !.
66
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
AБЕ, ВИЕ СТЕ ***. КАК СИ ПОЗВЛЯВАТЕ ДА ГОВОРИТЕ ТАКА ЗА НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ?ДАЛИ НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ГОВОРИ ТАКА ЗА ВАС? И АКО ГОВОРИ,КАК БИХТЕ РЕАГИРАЛИ?КАКВО Е ОТКРАДНАЛ ЦАРЯ ? ТОЙ НЕ СИ Е ВЗЕЛ ВСИЧКО КОЕТО МУ ПРИНАДЛЕЖИ. ТОЙ СЕ ЯВЯВА КАТО ЧАСТНО ЛИЦЕ ПРЕД ЗАКОНА, И ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ИМА ДОКУМЕНТИ ЗА СОБСТВЕННОСТ,ДЬРЖАВАТА Е ДЛЬЖНА ДА МУ ГИ ВЬРНЕ ПО РЕСТИТУЦИА. КАКВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИТЕ И КОЛКО СТЕ ПРОСТИ,АЗ СЕ ПЛАША.КАК МОЖЕ ПРОСТИ ХОРА КАТО ВАС, ДА БОРАВЯТ С КОМПЮТРИ ? НЕ ВИ ТРЯБВАТ. ХОДЕТЕ СИ НА СЕЛО.
65
1
 
3
 
! Отговори
Трезв преди 15 години
Като върнете 600 млн, дето Миленчо погубиКато върнете горите и дворцитеКато построите магистрала Тракиятогава!Дотогава - гответе се за затвора
64
1
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
''Na sliap narod-sliap prorok!"Da me prostava baba Vanga-svetla i pamet!
63
1
 
3
 
! Отговори
richard преди 15 години
Ще управлява НДСВ....*** му ще управлява!
62
1
 
3
 
! Отговори
Петров преди 15 години
Господ гледа Симо спри се пенсионираи се и върни краденото на народа . Внимавай с хапката че ако не съд народен то съд божи има . Синът ти още е в кома и скоро може и в цветя да го държиш . Господ всичките крадци ще ви нашаже дето убивате свещен народ .
61
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
ще управляват в сънищата си.. тези нещастни мижитурки дори и сега не осъзнават че този мошеник ги използва за да ограби България и да осигури тъпите си синове и дъщеря и внуци
60
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Да бе,видяхме го!
59
1
 
3
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Само царят ще ни спаси
58
1
 
3
 
! Отговори
информиран преди 15 години
На това джудже в гимназията във Варна съучениците му викали ДРЪПНИПИШКОВ.
57
1
 
3
 
! Отговори
Kurashvili преди 15 години
Bat Nikolai4oo e pi4!!!! ;) hahaha