НДСВ пак се готви да управлява

Царската партия няма да има никакъв проблем с влизането в следващия парламент, категоричен е Николай Василев
21 сеп 2008 16:30, Красимир Ангелов
77
НДСВ пак се готви да управлява
Снимка: БГНЕС

“НДСВ ще бъде желан партньор на всяка една формация в следващия парламент”, обяви  министърът на държавната администрация Николай Василев.

“Засега се очертава НДСВ да се яви самостоятелно на изборите, но след това са възможни всякакви коалиции в зависимост от политическото представителство в следващото Народно събрание”, поясни Василев.

Според него няма да има никакъв проблем царската партия да влезе в следващия парламент, въпреки песимистичните социологически прогнози.

Василев обяви, че влизането в парламента не е достатъчна цел за водеща политическа сила като НДСВ.

“Трябва да се борим да бъдем сред водещите сили в страната”, обобщи Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Samo Niki tupoto moje da izmisli takuv biser :)
55
1
 
3
 
! Отговори
Aman преди 15 години
НДСВ е политически труп...Единственият вариант да влезе поне 1 човек, е ако НДСВ се коалира с ДПС...и битката за "единствения" човек ще е царска...
54
1
 
3
 
! Отговори
баба Наъцка преди 15 години
Си дойдеш на ШУМЕН че съм ти запазила една кокошчица бабиното !!!а *** първо да ми обесниш една задачка по математика!!!Айде че баба те чака -купила съм си ново бельо да го видиш!!!Ще си направим една салата и ще пиинем по една ракийка бабиното ми момче!!!
53
1
 
3
 
! Отговори
Neda преди 15 години
Ники, миловидно момченце, още ли не си разбрало, че на изборите за НДСВ ще гласувате само вие - партийните му членове, и вашите роднини. А това не дава право на влизане в парламента. Пък сте толкова безпринципни и безидейни, че успяхте да си спечелите хорската ненавист толкова, колкото и архаичната БСП и 18-годишната ДПС. Така че няма нужда от социологически проучвания за да се види, че сте толкова възневидяни от електората, че още отсега може да преброите гласовете си с точност до един, даже не е сигурно всички ваши членове за вас ли ще гласуват.
52
1
 
3
 
! Отговори
ЛОГОСА преди 15 години
До 46 - Това е вярно, всичко е възможно освен да включиш повторно вече включен електроуред без да го изключиш т.е без да го пратиш на почивка в Гробищния парк.По моето скромно мнение ,археолози сме Ние по рождение.А, на избори е достатъчно да гласуват Само вписаните за кандидати за Властта ,,личности" за да има правителство - За какви 10% става въпрос ?
51
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
да Живее Царя.
50
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
мда .пак ще управляваме някой май го е ядда живее царя.
49
1
 
3
 
! Отговори
ПАНДИЖЧИА преди 15 години
В ЦЕНТРАЛНИА СОФИИСКИ ЗАТВОР ! КУПИ СИ ПОВЕЧЕ ВЕЗЕЛИН !
48
1
 
3
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 15 години
чумата да ги тръшне царските мекерета затвор и съд за изменика царя може и да управлява само в мечтите си да му се отнемат имотите и към Испания с еднопосочен билет предаде Българските интереси и стана *** на Доган да си събира парцалите и да се изселва там откъдето дойде
47
1
 
3
 
! Отговори
X преди 15 години
Абе пак ще са на власт, ако изведнъж станем монархия, ама ако станем монархия по-вероятно е да имаме султан, така че шансовете пак са малко, освен ако Симеон Хасан, не стане един ден султан, ама тогава Никито ще е в пенсия...
46
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Всичко е възможно!Докато опозицията(включително и извънпарламентарна)се занимава с глупости тройната коалиция ще спретне такъв избирателен закон,че с 10% от гласовете пак ще е на власт
45
1
 
3
 
! Отговори
uadjet преди 15 години
На това народът му казва ''г1он сурат''.
44
1
 
3
 
! Отговори
lidis преди 15 години
на спекулата и голият цар ,време е да прогледнете и да не залитате по навик в синьо мръсните и алчно червените .Време е да видите дереджето си и последвате волно Сидеров !кОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ИСКА ,ТОЙ Е НАЙ- БЛИЗKО ДО ИСТИНАТА ! Поздрави !
43
1
 
3
 
! Отговори
o.СТЕФАН преди 15 години
АНАТЕМА за НДСВ и ЦАРвула СИМЕОН II , и на тебе жълт червяк # 37 ; # 38НДСВ и ЦАРвула СИМЕОН II ,какви избори бе крадци недни , е сега вече народа ще Ви счупи главите ...Цялото му ПОКОЛЕНИЕ да измре на тоя Симеон II дето разруши Църквата , окраде горите , хората и България . AНАТЕМА ДА БЪДЕ !
42
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Тоя доколкото знам в гимназията дето е учил във Варна е бил голям комплексар, защото е дребосък и са му викали Дръпнипишков.
41
1
 
3
 
! Отговори
излъган преди 15 години
Блаженни са верущите. Смята да купуват както за евродепутати. Ще влязат на заден ход. Нема кой да им верва.Мъжко магаре един път се такова. Парен каша таратор духа.
40
1
 
3
 
! Отговори
чичо преди 15 години
Гномът си го каза:"...след това са възможни всякакви коалиции в зависимост от политическото представителство в следващото Народно събрание. Това говори достатъчно ясно за принципите на НДСВ - коалиция и с дявола, само да сме във властта. Някой още да не е наясно?!
39
1
 
3
 
! Отговори
Gaver преди 15 години
А, бе, тоя Ники Василев няма ли кой да го прегледа?! Електорат от 1% го вижда като 100%... :-)
38
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Симеон е Царят на Бьлгарите. да е жив и здрав и щастлив.ние му принадлежиме и земята бьлгарската му принадлежи.ние сме част от него. Ако не уважаваме Царя, лошо бреме ще надвисне над главите ни. Ще бьде толкова лошо,колкото не можеме да си представите. ще настроиме Боговете срещу нас.
37
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
ЦАРЯ Е СВЕЩЕН.. И НИЕ БЬЛГАРИТЕ ГО ОБИЧАМЕ А ВИЕ СИ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ, САМО ЧЕ С ВАШИТЕ КАМЬНИ ПО ВАШИТЕ ГЛАВИ.