Убиват Доган? Сценарист - ДПС, режисьор - тайните служби и Ахмед Емин

Приближени до Сокола твърдят, че има заговор за ликвидирането на лидера им
20 ное 2008 09:45,
110
Убиват Доган? Сценарист - ДПС, режисьор - тайните служби и Ахмед Емин
Снимка: Булфото

Има заговор за физическо ликвидиране на Ахмед Доган, обяви по bTV ръководителят на единствения Бизнес информационен център на ДПС Йордан Йорданов.

Той допълни, че в този заговор биха могли да участват както хора от опозицията, така и с малка вероятност – от управляващите, заедно с тайните служби.

По думите му Ахмед Емин е могъл да бъде извършител на убийството.

"Разиграва се един предварително скроен сценарий и според мен кукловодите са в политиката", отбеляза Йорданов.

"Първоначално не допуснах, че може да става дума за ликвидиране на Доган. Започнаха манипулации около семейството му. После – около имотите. И после може би се е стигнало до Сталинския принцип: има човек – има проблем. Би трябвало управляващите да имат някакъв интерес, но това не мога да го твърдя",  каза още той.

Подобно на Йорданов, Мохамед Реджеб също потвърди за подготвяно покушене срещу ДПС лидера.

"Доган е бил на косъм от смъртта. Емин го е чакал дълго. Интересното е, че преди да се самоубие – с лявата или дясната ръка, ще каже следствието, – е можел да убие Доган", каза пред Нова телевизия бившият началник на кабинета на лидера на ДПС.

"ДАНС е длъжна да разкрие истината", повтори неколкократно Реджеб.

На въпроса защо ДПС определи Керим Караали за портиер, Реджеб отговори с въпрос "обидно ли е да бъде човек портиер?".

Георги Коритаров показа документ на турски език с молба Реджеб да го преведе.

В документа, който е от 1999 г., Караали се упълномощава да събира помощи и дарения за ДПС. Документът е подписан от Касим Дал.

Според Реджеб обаче документът не е истински: "Този документ е фалшификат", категоричен бе той и допълни, че Караали никога не е бил фактор в ДПС.

"ДАНС трябва да се произнесе за смъртта на Ахмед Доган", сбърка Реджеб и се извини, че е искал да каже Ахмед Емин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
1
 
! Отговори
Бачо преди 15 години
*** да не е шотландски боец и затова да е безсмъртен?
89
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Глей кво им се прищяло? Как така сте ревнали всички да се трепе доган, вие ум имате ли? Това не може да стане никога! Да имате да вземате - г-н Доган е безсмъртен!
88
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Разберете това: АХМЕД ДОГАН ПО ИЗВЕСТЕН КАТО СОКОЛА МОЖЕ ДА СИ ОТИДЕ САМО, КОГАТО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ РАЗБЕРАТ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА А НЕ ДА ДАВАТ ВЪЗМОЖНОСТ НА ОНЕЗИ, КОИТО ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ ДОГАН ИЗПРАЩА ОТ ТУРЦИЯ.
87
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
струва ми се ,че започват да се стряскат от собдтвената си сянка !Що ни разказв Йорданов в къв филм би участвал смешници .Поговорката гласи господ бави но не забравя
86
0
 
1
 
! Отговори
plamen markow преди 15 години
da maikata da mu
85
0
 
1
 
! Отговори
SS преди 15 години
Могат да се промят, много нещата, защото Турция вече не е с Англия а със САЩ, пък вече се чуват доста гласове, че ще види Европа през крив макарон. И май промяната започва.
84
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Абе отишол си е ***...на снимкята зяпа кат Бай Тошо на Ноемврийският пленум :)
83
0
 
1
 
! Отговори
НЕРОДЕН ПЕТКО преди 15 години
Имаше една приказка за НЕРОДЕН ПЕТКО, те тва сега се опитват да лансират дпс, мъ кво щяло да съ случи, мъ кък щяло да стане... от цялата история се изкараха най-голямата жертва, а те всъщност си разчистват редиците и за непросветените е ясно че някой е принудил Емин или го е самоубил...
82
0
 
1
 
! Отговори
Авитохол Дуло преди 15 години
Реджебчо, сам се хвана в собствения си капан! Елементарната фройдистка грешка ти издаде истинските желания! :))
81
0
 
1
 
! Отговори
ЕДИНСТВЕН НАЧИН !!! преди 15 години
Предложението ми е: Който няма какво да губи да си купи един АК-47 и да пръсне кичарата на скапаняка.Втори вариант е да си сложи една бомба нагърба и да му скочи от някоя зграда на ушите!Така и нещастната му охрана няма кво да направи :)
80
0
 
1
 
! Отговори
ннна преди 15 години
шези са толкова сигурни че хората са *** и ни манипулират най безобразно.по голяма глупост не бях чувала.да чака два часа за да се самоубие.и защо трябва да е животът на доган по ценен от живота на емин или който и да е било друг.ако е искал да го убие можел е първо да убие доган и след това да се самоубива.изобщо работата е ясна.дпс да си обира крушите стига са се престрували на порядъчни хора.вън дпс от управлението .дпс при пиратите в сомалия там да се борят за правда.
79
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Абе много са смешни тия от ДПС.Няма ли там един по-начетен човек ,та като излизат пре телевизия ли било,вестник ли или незнам къде си да измислят един по-свестен сценарий.Ама то и децата вече им се смеят!То бива,бива смехории и глупости ама вече аман!Хей , къде смятате,че се намирате в Занзибар ли?Толкоз простотия и ограниченост,чак олигофрения.Олелееееее!!!
78
0
 
1
 
! Отговори
X преди 15 години
Признавам, доста се смях. Не бях се сетил, че е 007, мислех че е зелена барета, нали турците държат екологията и селското стопанство.... Жалкото е, че наистина ни се надсмиват, докато ни ядат парите.
77
0
 
1
 
! Отговори
сСс преди 15 години
държавното образование наречено Балгария никога не е била свободна повече от 200-300 г и само вапрос на време е пак да се променат нещата !!!
76
0
 
1
 
! Отговори
b преди 15 години
как можаха да си изберат такьв *** предстаител за Бьлгария ? Смьрт за всички *** копелдета от Ал Кайда !
75
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
За мен Доган е най-големия политик в България,случайно да е напускал парламента откакто има демокрация,няма и да напусне освен ако не му направят нещо.За турците той е като Алах.
74
0
 
1
 
! Отговори
1111111111 преди 15 години
a nie na tvoita mogem li taka leki4ko da i go podadem
73
0
 
1
 
! Отговори
Бачо преди 15 години
След клипът на БСП, очаквам клипът на ДПС да изглежда горе долу така:Летяща чиния изплува на хоризонта. Емел Етем я догонва върху метла. Вътре лежи труп. Тя се приближава към пилота - Ахмед Доган, който й казва: "Не изглеждаш вече като едно време, а?"
72
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
много ме е яд, че не е успял!..
71
0
 
1
 
! Отговори
an преди 15 години
BLAGODAARIA,POSMIAH SE OT VSE SARZE,VSE O6TE IMA UMNI,S 4UVSTVO ZA HUMOR BALGARI