ДСБ отново поиска оставката на правителството

Тъмносините искат предсрочни избори след гласуването на бюджета
25 ное 2008 19:40, Красимир Ангелов
82
ДСБ отново поиска оставката на правителството
Снимка: БГНЕС

ДСБ поиска оставката на правителството заради съобщението от Брюксел, че ЕК окончателно отказва да върне акредитациите на двете български разплащателни агенции, съобщиха от тъмносинята партия.

“В условията на разгаряща се криза правителството загуби безвъзвратно над 500 млн. евро и много работни места.

Това е тежка присъда за лошото управление на България с горчиви последици за нейните граждани”, се казва в съобщението на ДСБ.

Според тъмносините изходът е само един - оставка на провалилото се правителство и след гласуването на бюджета - предсрочни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
2
 
! Отговори
ФЕН НА Д С Б - КОС преди 15 години
Ще гласуваме за ИВАН КОСТОВ и Д С Б , та ако ще мафията да си хрупне отзаде !
80
0
 
2
 
! Отговори
КНК преди 15 години
Да четем 52 или 79 е ужас и липса на изход.Да оставиш в нафталина всичко,което те спасява и те прави човек и да извадиш то там всичко, което те загробва и унижава,ТОВА Е ЖИВ УЖАС.И с такова мислене и поведение чакате да се "оправим" и да видим светлина в тунела ?НИКОГА.
79
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
4etete 62 :D
78
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
8 vota na nedoverie. Tova pravitelstvo e rekordior po votove na nedoverie.
77
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА
76
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 15 години
И по специално до 52-ри, че той се е постарал бая в писането: Какво общо имат тези 500 млн евро, които няма да влязат в България СЕГА, зариди очевадното за света крадливо правителство на Ватмана, с управлението на Костов преди 10 години ??? Ти живееш ТУК и СЕГА и проблемите ти са настоящи. В момента отговорност се носи само от настоящото правителство, какво ровиш в миналото и какво решение ще намериш там за проблемите си сега ??? Или едно си баба знае едно си бае - Костов е виновен во век и веков....
75
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Мисля че стратегията на правителството през последните месеци е ясно. Правят се че няма криза и раздуват показателите за растежа и бюджетния излишък за да могат да крадат пари които ги нямат. След това се приема един раздут бюджет които едвам ще издържи до март и за неизпълението му се обвинява "натрапената" световна криза. Само че кризата започна още този месец и обърка плановете. Освен това лакомите политици започнаха да се джафкат и излязоха на светло доста делаверки, та чак се прочухме в Европата.Оттук пътя е само един. Оставка на правителството и преразглеждане на бюджета.
74
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Само дясно правителство може да изведе България от кризата.
73
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Не е ли време да изпратим и Станишев, така както Виденов? Май провалите на двамата вече са съизмерими!
72
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Няма да могат да си изкарат мандата. Това правителство ще остане в историята като най-корумпираното правителство на РБ.
71
0
 
2
 
! Отговори
КНК преди 15 години
какво полезно са направили за 60 години управление,та държавата да не е в такова жалко положение.НЕКА КАЖАТ.Всичко правят добре ,ама накрая се получава зле.Значи,спасението е да не правят нищо и от тях да не зависи нищо.
70
0
 
2
 
! Отговори
КНК преди 15 години
След като изброеното от теб е малка част от направеното от г-н Иван Костов само за 4 години и след като преобърна тотално държавата и я насочи към страните от световната демокрация,НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ЧЕРВЕНИТЕ МОЗЪЦИ,КАКВО Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ТЯХ?1.РАЗРУШАВАНЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА В БЪЛГАРИЯ ЗА ВРЕМЕТО ОТ 1918г. до 1944г. С НЕЛЕГАЛНИ И ПОДРИВНИ ДЕЙСТВИЯ,УБИЙСТВА НА ДЪРЖАВНИ РЪКОВОДИТЕЛИ ЗА ДА ОБСЛУЖВАТ ИНТЕРЕСИ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ.2.ПОСТАВЯНЕ В ПРЯКА УСЛУГА НА ОКУПАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1944 И ТОТАЛНО РАЗРУШАВАНЕ НА НАЦИОНАЛНАТА ИКОНОМИКА.3.ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА ПРАКТИКАТА НА УБИЙСТВА И ФИЗИЧЕСКИ ТОРМОЗ НАД ЗНАЕЩИТЕ,МОЖЕЩИТЕ И ПАТРИОТИЧНО НАСТРОЕНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ.4.БЕЗКОНТРОЛНО 45-ГОДИШНО УПРАВЛЕНИЕ НА СТРАНАТА И ДОВЕЖДАНЕТО Й ДО ИКОНОМИЧЕСКИ КОЛАПС И ПОЛИТИЧЕСКА ИЗОЛАЦИЯ.5.МАСОВО ОГРАБВАНЕ НА НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСТВО И ПРЕХВЪРЛЯНЕТО МУ В ЧАСТНИ РЪЦЕ НА КАДРИ НА БКП/БСП/ДС И НАЛАГАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИ ТЕРОР НАД ГРАЖДАНИТЕ.6. МАСОВИ КРАЖБИ НА ДЪРЖАВНО И ОБЩИНСКО ИМУЩЕСТВО, КАКТО И ОРГАНИЗИРАНЕ НА ИЗТОЧВАНЕ НА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ГРАЖДАНИТЕ И СОЦИАЛНИТЕ ДЪРЖАВНИ ФОНДОВЕ.7.ТОТАЛНО ЗЛЕПОСТАВЯНЕ НА СТРАНАТА ПРЕД ЕС И ДРУГИ МЕЖДУНАРОДНИ ИНСТИТУЦИИ ЧРЕЗ ДАЛАВЕРИ,ТЪРГОВИЯ С НАРКОТИЦИ И ХОРА,КРАЖБА НА ФИНАНСИИ.8.ВЪЗРАЖДАНЕ НА "БРИГАДИРСКОТО ДВИЖЕНИЕ" НА МУТРИТЕ.НЕКА ТВОИТЕ ЧЕРВЕНИ ОПОНЕНТИ-ПРЕДАТЕЛИ ДА КАЖАТ И ПИШАТ КОЕ ОТ НАПИСАНОТО ПО-ГОРЕ НЕ Е ВЕРНО.ТЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ДА ОТРИЧАТ ИЛИ ДА ПРЕХВЪРЛЯТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ВИНИ ВЪРХУ Г-Н ИВАН КОСТОВ,НО ТОВА НЕ ПРОМЕНЯ ФАКТИТЕ. ЕДИНСТВЕНОТО,НО НЕ МАЛОВАЖНО,Е ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ЗАБЛУДЯТ ПО-МЛАДИ И НЕЗНАЕЩИ ХОРА И ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА УПРАВЛЯВАТ.ТОГАВА ПАК ТЕЖКО И ГОРКО НА БЪЛГАРИЯ.
69
0
 
2
 
! Отговори
Кузма Кузмич преди 15 години
Tова е урок за всички, които забравиха че същите другари докараха и катастрофата от 1996-97. и факта че Костов тогава пое съсипаната държава и я вкара в Евросъюза. Червените *** не могат да му простят това никога.Мислете с главата си на следващите избори!
68
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Az sam ZA
67
0
 
2
 
! Отговори
ss23 преди 15 години
Костов и той крадеше, ама в сравнение с тия *** червени другари, дъртия мошеник и дуган, направо с мед да го намажеш
66
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
а сега да дадат по една коледна и една 13 - заплата на скапаните, корумпирани чиновници.
65
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
С какво!?С вотове ли!?:)))
64
0
 
2
 
! Отговори
бивш подскачащ по пл преди 15 години
Щото останалите нещо го недолюбват Костов!Много странно,нали!?
63
0
 
2
 
! Отговори
Карина преди 15 години
16 депутати от слаба България ви разказаха играта, като им дадем възможност да имат достатъчен брой депутати, ще видите от къде изгрява слънцето. То като си облъскате още главата в дръжката на мотиката, ако съвсем не затъпеете, може и да ви дойде акъла. Язък за пропиляното време и възможности.Имаме алтернатива и това са Демократи за силна България, ако имате достойнство да си признаете заблудите, може и да тръгнем напред. Другото е въртене в омагокан кръг и вопли.
62
0
 
2
 
! Отговори
attack преди 15 години
ДСБ - Депутати за Слаба България