С Бойко може, ама след изборите

ДСБ и ГЕРБ ще са конкуренти на предстоящите избори, отчете Иван Костов
114
С Бойко може, ама след изборите
Снимка: БГНЕС

“Нашата позиция е да се явим на изборите в дясна коалиция без ГЕРБ", обяви лидерът на ДСБ Иван Костов.

Той изрази недоумението си от изказването на Бойко Борисов в Чикаго, че има некачествен материал сред българския народ.

Според Костов най-лесно се хвърлят камъни срещу другия и най лесно е да се обижда народът, но това не бива да се прави.

Все пак бившият премиер не отрече, че е възможно ГЕРБ и ДСБ да си сътрудничат след изборите.

“По принцип е вярно, че от средата на миналата година имаме общ противник и действаме срещу него, нищо не е крито и щабовете ни поддържат непрекъсната връзка", допълни Костов.

Въпреки това на предстоящите избори ДСБ и ГЕРБ ще са конкуренти, завърши лидерът на тъмносините.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
0
 
! Отговори
liktor преди 15 години
Тая песен я пееха " независими "социолози през 2005г. ,а ДСБ взе 7%,на местните избори през 2007 г. същите отредиха 7-8 % на М.Заимов ,а той се изхитри ,та мина и Антония Първанова/НДСВ/,и "Атака",и Бригадира и прочие,за да финишира с 20,5 % ...Елементарните сметки показват ,че само избирателите в София са напълно достатъчни,за да има ДСБ трайно присъствие в следващия Парламент.Само за лично инфо :само членовете на ДСБ е 21 000 души до момента.Не дезинформирай хората,а бъдете мааалко реалисти !
72
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
ей че манипулатор се извъди....Ще задраскаш всички!Ми нали това е целта на червените велможи!ниско участие или много невалидни бюлетини!Само така могат да се докопат до заветните 15%
71
0
 
0
 
! Отговори
от розовия дизел преди 15 години
Don't worry, darling, ние не сме по реването, и нямаме твоя проблем с "мотивираните" си убеждения и с чувствата си на властимащ, или на опозиционер. "А меня всъо равнО-о-о,..":-))), а by the way,мина малко време,докато копнеш 2-рия си пост, та затова така - sorry,няма да се повтори :-(
70
0
 
0
 
! Отговори
Neon Knight преди 15 години
...самонадеяност, ама "черната перла" утепа слона с прашката! Щял бил самостоятелно да влезе в следващия парламент! Ако това стане, Дейвид Копърфийлд и Астор трябва да си скъсат тапиите за илюзонисти!!! :-D :-D :-D
69
0
 
0
 
! Отговори
liktor преди 15 години
Honey ,sweety ,ти на части ли четеш коментарите ми ?Та ми пишеш на 2 пъти ?А кого подкрепя ЕС и САЩ - не бъркай Хари Потър с Хитър Петър ....Да не би от Конго и Зимбабве да спряха парите от еврофондовете ?Четете между редовете и нареждайте пъзела: 1.Спрени пари от еврофондове.2.Б.Б. защо от Чикаго каза,че ще се коалира с ДСБ,а не от Мурманск ?3.В същото време Първанов е "в Русия съм,в Русия съм",за да пита какво да прави,защото само преди седмици Румен Петков пееше:"Няма невъзможни коалиции"на въпроса дали ще се коалира с ГЕРБ след изборите !Та не само е свирено ,но е и решено ,ама не искате да приемете ,че ще сте в опозиция след изборите !Та проява на малко реализъм от ваша страна е полезно,за да не ревете като Азис пред мъжка тоалетна след изборите !
68
0
 
0
 
! Отговори
Batko преди 15 години
Борисов често се изказва неподготвен политически, но ако се замисли човек, май не е далеч от истината. какво ни е толкова качественото. Огромно количество завистници, ***, мързеливци, крадци, мошеници, егоисти, кръшкачи, аморали и тям подобни. И от всичто това на каймака помията - изборните и назначаемите *** с целите си семселета. К какво ни е толкова качественото, че скачаме като ущипана госпожица като ни се рече в очите. по-добре е да са замислим !!! Защото лично аз като, че ли не мога да открия за кого за гласувам, независимо от боята му. ЩУ ЗАДРАСКАМ ВСИЧКИ !!!!
67
0
 
0
 
! Отговори
до 66- преди 15 години
Аз па не съм млад(а), као тебе (а синът ми е в чужбина - дано не е заради такива, као тебе:-(,ама друго мисля, че парите са в МАЛКА ЧАСТ от народа, окрадени чрез "ВЕЛИКИТЕ" инструменти на ПЛУ"ТОКРАЦИЯТА най-вече. За лрестъпниците това си е стандартното поведение. Май открих топлата вода ! - Ура !
66
0
 
0
 
! Отговори
от розовия дизел преди 15 години
Добро утро, darling, ние отдавна сме се светнали,че Доню Донев е от теменужените ескадрони - немаш грижа за нек'ви заблуди :-)
65
0
 
0
 
! Отговори
от розовия дизел преди 15 години
"Свирено е", а ? - свири вятърът в ушите ти! И за кой ли път :-(..Теа, твоите "юнаци" сами се отсвириха! И мисля, че не твоите любимци лодкрепя Запада, а точно наобратно :-)
64
0
 
0
 
! Отговори
Б..... преди 15 години
НА КОМУНИСТА.К.....Р ДА МУ ПОКАЖЕШ. ЩЕ ГО ПОМИСЛИ.ЗА САЛАМ.И ЩЕ ГО ИЗЯДЕ...ГЛАДНА МАФИЯ.
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
58. - 05.02 21:32 - До червените дизелиОт: liktorБъдете реалисти ,другарки и другари !Европа ясно ви каза ,че не иска вие да управлявате,== ние сме Европа, ти си *** ***, който чака някой нещо да му каже как и каво да прави. Или си свободен или си роб, ти си роб ако го осъзнаш нещата ще се променят, но това е извън възможностите ти, се опасявам. Тъйче най добре си трай.
62
0
 
0
 
! Отговори
м преди 15 години
всички около мен - ще гласуваме за ДСБ и Костов,който ще спаси България ИКОНОМИЧЕСКИ И ПОЛИТИЧЕСКИ.Той никога няма да се коалира с комунистите,а с партии от ОПОЗИЦИЯТА.Това ме удовлетворява.За мен най-важното е,България да стане свободна,демократична,европейска държава с правителство БЕЗ КОМУНИСТИ!
61
0
 
0
 
! Отговори
xbbn преди 15 години
и нашето семейство всички ще гласуваме за Костов :)
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Костов, никога не си обиждал народа - за теб той е просто стадо. Добре говориш, премерено.... Ама да твърдиш, че всички български поданници са екстра качество е смешно.Броя на неграмотнитеи асоциалните расте с всеки изминат ден в геометрична прогресия...А от теб даже *** се отказаха - казаха, че те не крадат толкова много.
59
0
 
0
 
! Отговори
Terapevt преди 15 години
изфирясал. Как ще си сътрудничи следизборно, като няма да влезе в парламента и никой няма да го бръсне за нищо?Дебела глава
58
0
 
0
 
! Отговори
liktor преди 15 години
Бъдете реалисти ,другарки и другари !Европа ясно ви каза ,че не иска вие да управлявате,защото крадете от парите на данъкоплатците й .Сега от САЩ Б.Б. казва това,което са му наредили - коалиция с ДСБ !А защо ли ?Защото и Европа ,и САЩ признават политика,държавника и икономиста Иван Костов !Така че е решено кой да управлява България след изборите !А ДОНЮ ДОНЕВ НЕ Е ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ЕСКАДРОНИ !ТОЙ СЕ ОКАЗА ЛУД ФЕН НА ВОЛЕН !ЯВНО ПОЛУД И ОТ САМИЯ НЕГО !
57
0
 
0
 
! Отговори
червен памперс преди 15 години
Чакай от умрял писмо!
56
0
 
0
 
! Отговори
vazmuten преди 15 години
Я, го вежте този *** колко се е наклал от народни пари и далаверите на фондацията на жена си, а на туй отгоре иска да влиза и в Палламента отново!!! Ще го види (парламента) през крив макарон!!!
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бойко царува, но Костов управлява! Защото Бойко е некадърник а Командира ги разбира тези неща. Само Костов ще управи България
54
0
 
0
 
! Отговори
фен на бъдещият п преди 15 години
За два мандата Костов ще издигне България на истинско европейско равнище и ще успее да вземе определените милиярди за страната ни !