С Бойко може, ама след изборите

ДСБ и ГЕРБ ще са конкуренти на предстоящите избори, отчете Иван Костов
114
С Бойко може, ама след изборите
Снимка: БГНЕС

“Нашата позиция е да се явим на изборите в дясна коалиция без ГЕРБ", обяви лидерът на ДСБ Иван Костов.

Той изрази недоумението си от изказването на Бойко Борисов в Чикаго, че има некачествен материал сред българския народ.

Според Костов най-лесно се хвърлят камъни срещу другия и най лесно е да се обижда народът, но това не бива да се прави.

Все пак бившият премиер не отрече, че е възможно ГЕРБ и ДСБ да си сътрудничат след изборите.

“По принцип е вярно, че от средата на миналата година имаме общ противник и действаме срещу него, нищо не е крито и щабовете ни поддържат непрекъсната връзка", допълни Костов.

Въпреки това на предстоящите избори ДСБ и ГЕРБ ще са конкуренти, завърши лидерът на тъмносините.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
БСП Е МАФИЯ ! ДА СЕ преди 15 години
.............. ДА СИ УРЕЖДАТ ВИЗИ ЗА КУБА И БЕЛАРУС , ИДЕ КОСТОВ !!!
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ще влезе,ако Бойко го прибере!Обаче за кво му е ремарке!?
51
0
 
0
 
! Отговори
2 китари+1 яре преди 15 години
Първо да влезе в парламента,па тогаз!:)))
50
0
 
0
 
! Отговори
демо преди 15 години
ще ни спаси от ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!!!!!!!!
49
0
 
0
 
! Отговори
N преди 15 години
Какви комунисти бе , али управител на Балкан беше депутат от квотата на СДС - Руслан Семерджиев.Мама ви *** дето само плямпате, и нищо не знаете.
48
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 15 години
До 29.Навярно и ти като П.Димитров не можете да направите разлика между БГА"Балкан" и А/К"Балкан", а тя е огромна. Ако комунистите не бяха раздробили БГА "Балкан", то Авиокомпанията сигурно и досега щеше да съществува. Но те не само я раздробиха, но я и ограбиха.
47
0
 
0
 
! Отговори
демократ преди 15 години
Разделяй и владей. Костоф ,няма да можеш самостоятелно да влезеш в парламента ,въпреки ,че не ми се иска .Всички десни ще са пак аут.Онези крадци от тройката ,сега потриват ръце, защото тяхналата цел е да всяват смут и раздори в опозицията и да отидат избирателите на почивка и за гъби.
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Костовисти се развихриха.Народът е казал-гладна кокошка просо сънува.
45
0
 
0
 
! Отговори
суходолка преди 15 години
Ех, Бойко, Бойко! До кога ще се излагаш вече и по света! Тука вече си те знаем! Няма ли кой да ти каже къде и какво да говориш?Или всички в тая милиционерска партия сте толкова ***!!!!!!!
44
0
 
0
 
! Отговори
elena преди 15 години
Костов доказа че може да оправи само себе си.да го върнем т.е. да му помогнем пакм да помогне на себе си не на народа.пази боже от това.а относно изказването на б.б е по-прав не може и да бъде.точно така е за жалосъ
43
0
 
0
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИТЕ ПРОРУСКИ преди 15 години
И ДА ИЗВЕДЕ БЪЛГАРИЯ ОТНОВО НА ЕВРОПЕЙИСКО НИВО !
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
гърция е на светлинни години ама в мрака.Примерът ти за успешна държава е неудачен.Добре че приеха нови страни в ес та вече гърция и испания не са на последно място.В последните месеци комунистите там я ги погледнете какво правят.Иван костов и бойко борисов са хората които могат да направят добри неща за българия.
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако ще и от това да се одрищят дъртите пенсии, крадливите *** и наглите рязанаци!
40
0
 
0
 
! Отговори
everest преди 15 години
шарана мазен.. само физиономията му вижтеР.S. #35 мри в !!!!
39
0
 
0
 
! Отговори
Daniela преди 15 години
tva naglo cigane da si hodi, ne se na krade, al4nostta e golqmo ne6to :) 6te ni dovar6i tozi pat.
38
0
 
0
 
! Отговори
ДА ПОДКРЕПИМЕ ВЕЛИК преди 15 години
НА ДЪРЖАВАТА , ЗА ДА Я НАПРАВИ ОТНОВО ЕВРОПЕЙСКА ПРОСПЕРИРАЩА ДЪРЖАВА !
37
0
 
0
 
! Отговори
бсп (бкп) е мафия преди 15 години
..... ЩЕ Я ИЗВАДИ ПАК ОТ ТАМ , КЪДЕТО ПРЕСТЪПНИТЕ КОМУНИСТИ Я ДОКАРАХА ! ЗАБРАНА НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПАРТЙИ И КОНФИСКАция на имуществото на техните функцйонери и спонсори
36
0
 
0
 
! Отговори
baba bojka i dedo ko преди 15 години
' Референдумите уплашиха депутатиОстра съпротива срещу референдумите тръгна в парламента при обсъждането на едноименния закон вчера.Внесеният от левия Янаки Стоилов законопроект предвижда 600 хил. граждани с подписите си да инициират задължително допитване. 200 хил. могат да предложат това на парламента. От 50 на 30% пада прагът на задължително участие, за да се признае решението.Не се знае обаче дали революционните промени ще минат. Законът оформи нови коалиции, събра леви с десни и настрои партньорите от мнозинството.Най-остро срещу него се обявиха депутатите от ДПС. Те обявиха текстове от проекта за противоконституционни. Темата е с много силен заряд. Но не може да създаваме със закон автономен и конкуриращ властови източник, предупреди Лютви Местан.Държите се така, сякаш обществото е ОФ организация от късния социализъм към парламента, скочи Стоилов. Той цитира конституцията, според която цялата държавна власт произтича от народа. И упрекна ДПС, че се страхува от закона.С него ще признаем, че сме импотентни. Ще стане беля. Народът е искал и лоши неща, рязане на глави, опонира му Илко Димитров от БНД. Ако имаше референдуми, досега Стависки да е обесен, включи се съпартиецът Борислав Ралчев.Интересно защо не се тревожите, когато тук уреждаме своите правомощия, контрира лявата Донка Михайлова. Общественото мнение как го искате - с камъни или без?, намеси се и Руденко Йорданов от БСП.Критики отправиха и от ДСБ. На Напред думата не се чу, а Атака я няма. НДСВ и СДС подкрепят закона. След цял ден препирни депутатите стигнаха едва до чл. 6. Продължението е вероятно другата седмица. 'Още Тато беше казал : " От власт на народа към власт чрез народа "Излиза, че Тато е бил много по-голям демократ от сегашните ни самозванци ...
35
0
 
0
 
! Отговори
НА ПУК НА МАФИЯТА ЩЕ преди 15 години
СЛАВА НА ВЕЛИКИЯТ ДЪРЖАВНИК ИВАН КОСТОВ - СПАСИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ !
34
0
 
0
 
! Отговори
nekorumpiran преди 15 години
' Върховният касационен съд вчера потвърди присъдите на тримата разградски полицаи, замесени в издаването на фалшив паспорт на сръбския наркотрафикант Будимир Куйович. Бившият зам.-шеф на полицията в Разград Тодор Димов е осъден на 1,5 г. условно с 3-годишен срок на изтърпяване на наказанието. Бившият шеф на "Български документи за самоличност" в Разград Емилиян Иванов получава 1 г. условно, а подчиненият му технически изпълнител Продан Георгиев - 6 месеца условно. Издаването на фалшивата лична карта в Разград с цел оперативна разработка срещу групата на Куйович стана с подписа на тогавашния главен секретар на МВР Илия Илиев. Скандалът доведе до оставката му и поредица кадрови смени в МВР. 'Въпросните още ли са на служба в мвр или на някои от тях им дадоха по 20 заплати при пенсиониране ? Може би са пропуснати ордените 'СТАРА ПЛАНИНА' ?