Цигани, турци, пенсионери... Няма такова нещо

"Никога не сме правили разделение между етносите в България”, отбеляза Цветан Цветанов
142
Цигани, турци, пенсионери... Няма такова нещо
Снимка: БГНЕС

"Никога не сме правили разделение между етносите в България. Ако някой се е засегнал, аз искам да се извиня, но уверявам, че никой от ГЕРБ няма визията, която вчера бе наложена в медийното пространство", обяви председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод разразилия се скандал около изказването на Бойко Борисов в Чикаго.

Цветанов добави още, че неговата партия не води никакви разговори с ДСБ за коалиране на предстоящите избори.

“ГЕРБ ще управлява самостоятелно и ще носи цялата отговорност за управлението на страната”, отбеляза дясната ръка на Бойко Борисов пред bTV.

Dnes.bg припомня, че Иван Костов също отрече да са водени преговори със столичния кмет за евентуална предизборна коалиция.

“На предстоящите избори ДСБ и ГЕРБ ще са конкуренти”, обяви лидерът на тъмносините.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
0
 
! Отговори
Феб преди 15 години
Питам се аз и май няма да прочета честен отговор на въпроса.Кой от всички тези които се обявиха във форумите в защита на *** Бойко въопще гласува. ***, турците и пенсионерите поне гласуват, а ВИЕ критици-политици гласувате ли? НЕ!!!!Тия всички може да са материял втора ръка ама ВИЕ сте трета, пета и десета.Хора които само плюят без да си мръднат да променят нещо, че даже с това да идат да гласуват за някого. После гледат Терминатор 1,2,3 и юруш да ръкопляскаме на Бойко.
80
0
 
0
 
! Отговори
История преди 15 години
С премахване на частната инициатива и строителство българскотонаселение беше предоставено изцяло на грижите на Партията исе превърна в пасивна маса. За апартамент се чакаше с години и топри доказана нужда, но не всички бяха задоволени. Имаше недостиг. За *** изобщо не дойде ред като най-бедни, *** квартали в градовете си останаха като вонящи гета не-докоснати от подобрения. Увеличаването на детските надбавки дотрето дете бе ползвано предимно от малцинството, българинът сезамисляше за жилищно пространство и образование за разлика от малцинственото простолюдие, където традиции за образование и социален престиж липсват. И така *** си остана *** ине беше облагодетелстван от програми за гражданско развитие. В моите детски и юношески години от основното училище до гимна-зия нямаше нито едно ***. Нека не се чудим, че днес малцинството няма квалифицирани и образовани индивиди с градивен обществен потенциал. Поради наложените феодални по-рядки относно местожителство възникна и един потенциаленантагонизъм межди ,граждани и ,селяни, а също и между българи и ***. Да бъдеш *** се оказа непривлекателно, *** започна да се турчее, кой да му противоречи. Днес да слагаме в един кюп роми и турци ми се вижда нередно и несправедливо. Турското население е водило отвекове същия начин на живот както и българите. *** насе-ление водеше живот на най-долното стъпало на обществената скала. В България няма желаните промени, защото политическиятелит не се е променил коренно. Държавата беше собственост на ,Партията, тази собственост си я разпределиха, създадоха иплурипартийност. Погледнал се Илия, все в тия. Така че българските граждани с малко или повече самоувереност се пръснаха по света да си търсят късмета и за сега така ще е.Ние се нуждаем от политическа класа с характер, национално самочувствие, морални добродетели и преди всичко въоръжена с компетентност. Основният проблем в страната е чисто психологически, липсва доверие между народ и управляващо малцинство, иначе трески за дялане има навсякъде, а криминалнипрояви са под път и над път, санкционирайте ги ефективно.
79
0
 
0
 
! Отговори
шофьора преди 15 години
http://b,g,p,e,t,i,t,i,o,n.com/djamia_burgas/index .htmlподпишете се срещу построяването на джамия в бургас, нека спрем това
78
0
 
0
 
! Отговори
Валентин преди 15 години
Номер 68,напиши си някакво йме,бих искал да те разпознавам във форумите!Страшно си тояен!
77
0
 
0
 
! Отговори
baba pena преди 15 години
няма какво да се извиняват...как да няма разделение ве..от къде на къде се чувствам равен с *** и турците..крадливото племе и омразното племе..то ясно че има исклучения но като цяло те са си изградили това отрицателно мнение..като доиде някои чужденец и като му споменем ***..и настръхва..
76
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 15 години
Здравей 71, Що забрави и крадливият А.Луканов и крадливия Ж.Виденов или май и ти си пенсионер на преклонна възраст и помниш до време, а? Па напни се малко,де.Колко му е?
75
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Страшно е мутра в критическата си възраст на ръководно място ,дори на свобода ! Я ,го озъптете този мутрак !
74
0
 
0
 
! Отговори
андрешко преди 15 години
Щом 3 главата ламя е толкова отговорна нека предложи 80 депутати в парламента,защо 240,нужни са икономии,качествени закони,повече депутати-повече и по-голяма корупция.
73
0
 
0
 
! Отговори
10 стинки преди 15 години
" Пазач е би и пак пазач ще бъде."Искаш да кажеш, че ББ е би сексуален? О_о баси, пробвал ли си го?
72
0
 
0
 
! Отговори
червена баба преди 15 години
И пак ще ви натикаме,баби.Ние сме безсмъртни. И пак червени ще ви управляват. Червените бяха такива,защото така гласувахте. Изгонете Доган И царя и ще имате най-човешкото управление.Ама дали го заслужавате,вие, които сами признавате,че сте кофти човешки материал. И е така. Вас който и да ви управлява, ще сте недоволни- ***,продажни,мързеливи и изобщо "кофти материал".
71
0
 
0
 
! Отговори
бобо преди 15 години
Така не може да говори един нормален човек. Те тия дето са в Чикаго няма и 1% дето са я скопосали .Но да търсиш ефект от тях на избори в България си е чиста глупост.Да ругаеш тези които построиха България и благодарение на крадливия И Костов и тайфата му от мекерета ,дето я ограбиха и разрушиха, и сега влачат жалко съществуване е престъпление.Всички ще остареем и всички имат право на живот.Така че глупав е Бомбойко и след 5години никой не ще си спомня за него ,само простотиите му ще останат.Няма да има власт за него зщото не става .И кмет няма да е.Тези дето му плащат ходенето до САЩ щего ритнат. И банката на Цветелина ще си вземат .Пазач е би и пак пазач ще бъде.
70
0
 
0
 
! Отговори
10 стинки преди 15 години
Няма да гласувам за Герб на този етап, но изказването на Бойко съдържа факти и не обижда никого (може би само 2 милиона пенсионери и с право)На тези избори всеки който гласува за БСП може да се смята за най-жестоко обиден от мен и да дойде да ми търси сметка.А тия статии доказват правотата на изказването на ББ. Всичките му думи са изопъчени. Е как да не обиждаш тия ***... Как а не обиждаш такива *** като НОМЕР 68 тук. Точно пък тази реч на ББ, не съдържа нито цинизми, нито арогантно поведение, което е присъщо за всички управляващи и се изисква оставка за такова поведение.
69
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
БОЙКО Е ПРАВ!Платените комунистически драскачи са в паника,защото след изборите няма да има на кого да бли.жат г,ъ,з,а.Ще секнат партийните парички и г,ъ,з,о,б,л,и,з,ц,и,т,е ще трбява да ситърсят друго препитание.Ама пусто като не могат друго.Ако толкова закъсате,обадете се,ще ви дадем да бли,знете малко,но без пари,само за де не ви тресе много носталгията.КОМУНИСТИТЕ ВЪВ ЗАТВОРА!
68
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За кое точно е прав пожарникарят бе !? Ми той днес твърди , че не бил казал това , което е казал вчера !Е , за кое е прав последно ? Да това , което е казал , или за това което не е казал?*** и *** жалки !!!
67
0
 
0
 
! Отговори
Caleb преди 15 години
Всъщност Бойко печели от всичко това. Негативната реклама е най-добрата реклама, както е казал някой...Скоро са изборите... тогава ще се види кой е прав и кой крив.
66
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не мога да разбера ,защо всички плюете по б.б,та той не управлява страната и мен лично не ме бърка какво говори,бърка ме станишев и тройната коалиция ,която ни докара до мизерното положение в което живеем!Вижте в парламента ,че има 20-30 човека ,а останалите 200 си движат личните интереси ето това трябва да коментираме" НАСТОЯЩОТО"
65
0
 
0
 
! Отговори
baba metza преди 15 години
Моля, платените писачи да се скрият.
64
0
 
0
 
! Отговори
Tampiler преди 15 години
Бойко Борисов е прав. И защо е прав? Защото казва истината. Мизерстваме защото съдбата ни определят 2 милиона червени баби. Натикаха ни в устата на червените мафиоти за пореден път. И сега тези червените са като ощипана мома, че Бойко казал истината. Че лъже ли???? Бил глупав, неграмотен. Шварценегер и той е такъв? СерГЕЙ Станишев и Румен Овчаров са с по 3 висши? - да, интелектуално хитри и нагли коп***та. Стига от умници които си използват знанията да ограбват хората и България. Искам Бойко да е на власт, винаги ще си намери професионалисти които да му помагат. Той умее да нарича нещата с истинските им имена. Умее да ръководи. Стига червена мафия! Дано го каже и като се прибере - в очите на серГЕЙ!
63
0
 
0
 
! Отговори
bat boyko - govedoto преди 15 години
Zaklevam se na toya mu se uvelichi otricatelnia reiting ot vsyakude. Sega oshte poveche horata go namraziha toya palyacho s maloumno tupite mu izkazvania. S mutrenskia ton shte govori taka na mayka si samo i v cirka koito sam si e ustroil v obshtinata. PALYACHKOOOO otivay da smenyash shlanga!!!
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До 61:Ааа промяната не е задължително движение, а още по малко и напред.