Командира иска главата на Орешарски

Иван Костов настоява обвинител №1 да назове името на прокурора, предупредил Мургина за готвената срещу нея афера
16 фев 2009 12:00,
212
Командира иска главата на Орешарски
Снимка: БГНЕС

"Развитието на скандалите в България дава много нови и силни аргументи за вота. Правителството трябва да си ходи", категоричен е лидерът на Демократи за силна България.

"Ние сме фокусирани върху предстоящия вот на недоверие към правителството", подчерта той.

Иван Костов обяви, че партията му настоява главният прокурор Борис Велчев да съобщи името на прокурора, който е предупредил директора на НАП Мария Мургина да не бъде хваната.

"Борис Велчев трябва да каже кога е звъняно, от кой телефон е звъняно. Ние знаем името, главният прокурор трябва да поиска отстраняването на Пламен Орешарски и да поиска имунитетите на засегнатите депутати", обясни още тъмносиният лидер.

Атанас Атанасов допълни, че прокурорът – доносник е назначен от „Позитано”, човек - близък до ръководството на БСП.

"Информацията за източването на ДДС не е нова. Това е информация, която беше предмет на разследване от страна на Комисията за борба с корупцията по сигнали на бивши шефове на НАП от страната. Те подадоха информацията до Брюксел и сега тази информация се връща. На практика очакването на Брюксел беше за Орешарски, а Мургина е само един бушон", подчерта депутатът.

Иван Костов каза още, че антикризисната програма на правителството не дава никакви резултати.

"Данните за платежния баланс на страната от декември са тревожни. Това означава, че мерките не са дали резултат. Гражданите и фирмите са оставени да се спасяват сами", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
Костов премиер.
30
0
 
0
 
! Отговори
dead преди 15 години
Искам да ме приемат в БСП!
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е КВА РАБОТА ТОГАВА СА СВЪРШИЛИ? ИЗГЪРМЯХА БУШОНИ, А ИСТИНСКИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ОСТАНАТ НАСТРАНИ. МУРГИНА БЕШЕ НАЗНАЧЕНА ОТ СТАНИШЕВ, ДАНС БЕШЕ СЪЗДАДЕНА ОТ СТАНИШЕВ, А ПРОКУРАТУРАТА СЕ РЪКОВОДИ ОТ СЪВЕТНИК НА ПРЕЗИДЕНТА. ПРЕДСТАВЯТ НИ ТЕАТЪР ЗА . И ЯНЕ ЯНЕВ РЪКОПЛЯСКА. АМА КВО РЪКОПЛЯСКАШ БЕ? НЯМА АРЕСТУВАНИ, ИСТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАТОРИ СА НА СВОБОДА! КВО Е СТАНАЛО. АКО НЕ СА БИЛИ ПОДАДЕНИ СИГНАЛИ ДО ЕВРОПА, ТЕЗИ ЩЯХА ДА СИ ПРОДЪЛЖАТ С КРАДЕНЕТО, ПОД НЕВИЖДАЩИЯ ПОГЛЕД НА ДАНС И ПРОКУРАТУРА. КАК ТАКА УЖ СА ГИ ХВАНАЛИ, АМА ОБВИНЕНИЯ НЯМА? ЗНАЧИ АРОЧНО СА ИЗПРЕВАРИЛИ НЕЩАТА, ЗА ДА МОЖЕ ДА НЕ СЕ СТИГНЕ ДО ИСТИНСКИТЕ ХОРА. ТОВА СВЪРШЕНА РАБОТА ЛИ Е?
28
0
 
0
 
! Отговори
777 преди 15 години
Иване недей и ти като синоптиците да разчитиш за дългосрочнитите прогнози че паметта на хората е къса,помним и ти като беше на влас,какви поразии направи ,как преватизирахте крупни предприятия за жълти стотинки,дане говорим за БГА "Балкан"да вземешда се скриеш взими Атанасов и момата Михаилова.
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Май се обиди на хомосексулна чест, мека китка с тебе
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не става дума кой червен, кой зелен! Ти от марс ли падаш? Не си ли чул, че с т.н. "приватизация" България и се е... а майката? И то все на близки до него хора? Крадлив до мозъка на костите си-това е!
25
0
 
0
 
! Отговори
4egevara преди 15 години
Ubijte mrasnata komunisti4eska !!!
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
19, спомни си какво стана в Чили през 1973 г. Същата съдба очаква и твоя във Венецуела.
23
0
 
0
 
! Отговори
пролетарий преди 15 години
Ами Иванчо и те са като теб- в едно гърне пърдите.
22
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
11. - 12:15 - От: АнонименТоя ли измамник Костов, дето измисли ***-дедесари? Нагъл, много нагъл мавър от Драгалевци! Да се хващат с мутроБойко за хоботите двамата и да си ходят на *** на историята, бандити такива!10. - 12:13 - От: АнонименВашия Командир - Иван Костов да дойде да ми хване мойта долната глава и хубаво да я разтръска, от там ще потече в изобилие Брутен Вътрешен Продукт - БВП!!Много са умни червените избиратели!Много са красноречиви!Много са интелигентни!Явно са рабфаковци!С такива избиратели не е чудна защо червените барони са на власти ..защо си веят байрака а народа тъне в мизерия!ПОРНО...РАКИЯ..НАРКОТИЦИ и ЧАЛГАето го дивизът на всеки барон!37 милиарда евро дълг за 8г червено управление!И по тошово време дълга ни бе 11 милиарда!Тези го задминаха!бяхме с Лукановата купонна система..Бяхме в жан виденовата криза..сега сме в сергейчовото блато..Да идва КОСТОВ за премиер за да ни вади!
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ТЕЗ НАПРАВИХА НА *** ЦЕЛИЯ НАРОД!!!!!!!!!!!!!!!А ПЛАЩАЙТЕ СИ ДАНАЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
костов за съжаление навремето накара много хора да се разочароват от сдс и десните партии. министрите му крадоха, някои от вас сте забравили г-н 10%, бакърджиев и компания. наистина в сравнение със сегашните костов е цвете, но за пореден път се убеждавам, че поговорката 'гарван гарвану око не вади' е нереална и измислена за България...
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като ти глкедам багажа, кратуни са хомосексуалната джоика, която те е родила, кратуняк!
18
0
 
0
 
! Отговори
STARBUCKS Baltimore преди 15 години
Bravo pich,ama da ima i oshte takiva misleshti hora,kato teb. Niama po goliam ot VANiIO,tova e.Dokato toi ne doide na vlast,az shte si sedia pri OBAMA :)
17
0
 
0
 
! Отговори
Карина преди 15 години
а някои от ината си още има да патят. Бой Боже повече такива политици на България
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Иван Костов пак ше дойде на власт, за да стане България отново нормална държава. Това ще бъде добре и за теб - ще има какво да ядеш, ще пишеш по форумите и ще правиш на спокойствие.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Спри коката get real mannnnn
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
1,чух че във Венецуела ще приемат всички изгонени пролетарии и други кухи кратуни.Стягай багажа,че от България сте много!
13
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
ще се казва КОСТОВ!*** бил черен бил..да но си не наш и е един от нас!Не щеме нито украински нито мадретски ***!нещем червените интернационалисти дето изнасят капиталите си в чужбина!видяхме как са си живуркали Ленин Джерджински по Швейцария Финландия...Хората са мрели с милиони от глад те са си гуляели..!Я да ги видим и днешните червени барони...Имахме си и червена принцеса людмила дето закусваше в Париж и обядваше в Лондон!С чий пари..ми с нашите народни!от данъци !А баба пена от горно нанадолнище живееше с 35лв селскостопанска пенсия!добре че и беше козицата та имаше млечице за попара!Има ли нормална държава от ЕС в която полицая да е най-високо платения държавен служител!има ли държава в ЕС с толкова полиция на глава от населението!!!Е затова ни натискат западняците да изметем червената върхушка!Да ама те немогат да го извършат вместо нас!Така че на избори с бюлетината за КОСТОВ!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
крадлива твар