Командира иска главата на Орешарски

Иван Костов настоява обвинител №1 да назове името на прокурора, предупредил Мургина за готвената срещу нея афера
16 фев 2009 12:00,
212
Командира иска главата на Орешарски
Снимка: БГНЕС

"Развитието на скандалите в България дава много нови и силни аргументи за вота. Правителството трябва да си ходи", категоричен е лидерът на Демократи за силна България.

"Ние сме фокусирани върху предстоящия вот на недоверие към правителството", подчерта той.

Иван Костов обяви, че партията му настоява главният прокурор Борис Велчев да съобщи името на прокурора, който е предупредил директора на НАП Мария Мургина да не бъде хваната.

"Борис Велчев трябва да каже кога е звъняно, от кой телефон е звъняно. Ние знаем името, главният прокурор трябва да поиска отстраняването на Пламен Орешарски и да поиска имунитетите на засегнатите депутати", обясни още тъмносиният лидер.

Атанас Атанасов допълни, че прокурорът – доносник е назначен от „Позитано”, човек - близък до ръководството на БСП.

"Информацията за източването на ДДС не е нова. Това е информация, която беше предмет на разследване от страна на Комисията за борба с корупцията по сигнали на бивши шефове на НАП от страната. Те подадоха информацията до Брюксел и сега тази информация се връща. На практика очакването на Брюксел беше за Орешарски, а Мургина е само един бушон", подчерта депутатът.

Иван Костов каза още, че антикризисната програма на правителството не дава никакви резултати.

"Данните за платежния баланс на страната от декември са тревожни. Това означава, че мерките не са дали резултат. Гражданите и фирмите са оставени да се спасяват сами", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
0
 
! Отговори
чук преди 15 години
Браво на 113-с малко думи цялата истина.Тези които злобеят срещу Костов или са били пубери по негово време или са старци с дименсия.А защо се дава достъп на такива празни глави...
130
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да де! Костов с кражби и пладнешки грабежи успя за четири години да натрупа 8 милиарда в БНБ! той наистина знае как стават някои неща!
129
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
Аман от нагли костовисти боли костов защото по негово време се създадоха тези канали за точене на ДДС митниците и още много кранчета но сега друг точи а не той.Нека да стане и да каже как стават тия неща той много добре знае,но ще излезе истината,че и той ги е ползвал и създал.
128
0
 
0
 
! Отговори
dino преди 15 години
KADE IZCHEZNAHA STATIITE ZA MURGINA?
127
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
браво! най-сетне нещо смислено и разумно! поздравления!
126
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
124 главата на Костов може да падне, както е паднала главата на Стамболов, но от това Б-я няма да спечели. Трябва да паднат главите на истинските престъпници и клеветници, на тези за които ЕС каза, че имат връзки с престъпниците и че крадат европейски, естествено и български пари. Няма загуби от приватизацията, има загуби от късна приватизация, от 10 години кражби на входа и на изхода на всяко предприятия, до натрупване на милиони дългове. Приватизацията спаси това което е останало след Луканов, Берово и Виденов грабеж. Другият вариант беше предприятията с милиони дългове да затворят. Така че каквито пари са взети и каквото е успяно да се спаси е добре, което не сме успели питай виденов защо ни разсипа, вместо да спаси предприятията и да преватизира докато е време, както направиха в свестните държави - Полша, Чехия, Унгария.
125
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А ГЛАВАТА НА КОСТОВ?КАКВО СТАНА С НЕГО,ЗАЩО СЕ РАЗМИНА?НЕГОВИТЕ ДАЛАВЕРИ?27 МИЛИАРДА ЗАГУБА ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА.
124
0
 
0
 
! Отговори
nekorumpiran преди 15 години
А кой сви дълготрайните материални активи на 'ДИАМАНТ' - Разград за над 10 млн ?
123
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А ГЛАВАТА НА КОСТОВ?КАКВО СТАНА С НЕГО,ЗАЩО СЕ РАЗМИНА?НЕГОВИТЕ ДАЛАВЕРИ?27 МИЛИАРДА ЗАГУБА ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА.
122
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 15 години
Не прочетох всичките коментари , но не рзбрах защо Орешпарски е кадър на СДС? Защото го изритаха като кандидат кмет на София, след нерегламентирана среща с В.Божков и защи лицето Ив. Костов е вреден за страната.Защото е неудобен на сегашнато правителство и задава неудобни въпроси или защото част от десният електорат вижда в Б.Б новият лидрер който ще води дясна политика по лявому??? Почвам да харесвам Костов. Просто е много точен.
121
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ОРЕШАРСКИ = КЛОШАРСКИ
120
0
 
0
 
! Отговори
КНК преди 15 години
Руснаците имат такъв израз когато трябва да направят нещо не особено приятно или да прикрията пиянството си.Така трябва да постъпим и ние на тези избори.Да изберем Иван Костов ,независимо от това дали го харесваме или не .Просто зощото може да управлява правилно държавата и това е.
119
0
 
0
 
! Отговори
КНК преди 15 години
ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО ИВАН КОСТОВ Е ИЗХОДА ОТ СИТУАЦИЯТА В ДЪРЖАВАТА.ЩЕ СИ НАПРАВИТЕ ИЗВОДА КОЛКО МНОГО ВРЕМЕ СМЕ ЗАГУБИЛИ СЪС СИМЕОН,ДОГАН И СТАНИШЕВ
118
0
 
0
 
! Отговори
кимба преди 15 години
Тоя Орешарски е кадър на СДС и Костов какво се прави на удивен то все едно като Астор да си махне главата.Колко са смешни и жалки.Всики депутати и министри сегашни и минали са бъркали яко в кюпа.Но добре да живееш пак умираш така че човешката алчност все пак има край. Мразя и ненавиждам такива крадци които реално крадът залъка от устата на обикновенният човек било то Българин ,турчин или ***
117
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не се накраде, ей!!!!
116
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
наистина любопитна гледка би била! как хамстерчето Станишко подскача около тях и се опитва да достигне до лицата им или ще им се мотае около чаталите! а там най-много по една *** да си уреди!
115
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Казано е и отдавна е известно на всички разумни хора в България - лицето Иван Йорданов Костов няма какво да прави повече във власта, защото вреди на страната ни!
114
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
в написаното от тебе има много истина човеченакрая на всичките тези боричкания и сплетни и караници Бойко Борисов и Иван Костов ще се изгубят а победителя ще е пак Сергей Станишевне само защото може да ги набие, а и защото е по-добър политикмакар че би било добре и да ги набие разбира се
113
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако целта на БСП беше националният интерес, Оришарски нямаше да бъде министър. Но тяхната цел е друга и Оришарски може да си отиде само ако засмърди много и ги претиснат от Брюксел. Хамстера - Станишев никога не би предприел подобни мерки срещу хора от кабинета, защото те не са назначени от него и не са там случайно а всеки е там да защитава нечии икономически интереси, както Оришарски - тези на Божков. Само Костов можеше да си позволи да уволнява. Защото не беше назначен от никои и на никого не дължеше нищо. Затова и при него имаше силна държава.
112
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ами изберете си го! да ви е сладко! като ви изхвърлят и от ЕС та ще ви се стъжни, ***!