БСП се наежи срещу ГЕРБ: Нарушават изборите грубо!

И оттук нататък все така ще правят, обяви министърът на транспорта Петър Мутафчиев
1 мар 2009 14:43,
91
БСП се наежи срещу ГЕРБ: Нарушават изборите грубо!
Петър Мутафчиев. Снимка: БГНЕС

„ПП ГЕРБ грубо наруши изборите. Оттук нататък това ще е тяхната практика по време на европейски и парламентарни избори“, заяви в Пловдив областният лидер на БСП и министър на транспорта Петър Мутафчиев, цитиран от БГНЕС.

„Още на първия тур от ГЕРБ впрегнаха общинския ресурс, за да купуват косвено гласове в самия предизборен и изборен ден“, коментира още той по повод балотаж за избор на кмет в Раковски.

Там основни опоненти бяха Иван Антонов от ГЕРБ, който спечели изборите, и Петър Антонов, независим, подкрепен от БСП.

Петър Мутафчиев твърди, че кметовете по населени места в община Раковски през целия изборен ден вчера са извозвали хора да гласуват.

„За доказателство има снимки на кмета на село Момино и видеозапис, който показва сбиване, след като хранителните продукти, раздавани от ГЕРБ, не са стигнали.

Този запис аз ще изпратя с мартеничка на Вилфрийд Мартенс, който подкрепи ГЕРБ, за да му покажа как се правят избори в България“, закани се още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
0
 
! Отговори
ben hur преди 15 години
4ervenite ku4eta si laiat ,kervanat na gerb si varvi.taka e i taka 6te bad
69
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Нали Цветелина любовницата на Бойко Борисов дето сега се крие като мишка продаде част от акциите си в СИБАНК забележете по малко от 3% за 30милиона и с тях мутрата ще печели всички избори.Направете си добре сметка като гласувате за ГЕРБ как купуват гласове и с какви пари.
68
0
 
0
 
! Отговори
успяващ преди 15 години
Е, хайде да не ги сменяме тогава...
67
0
 
0
 
! Отговори
Алеко преди 15 години
и едните и другите са маскари
66
0
 
0
 
! Отговори
тома неверни преди 15 години
4ета те и недоумиавам.да ,прав си.така е.това се вижда от всички.НО ,с този морал на ГЕРБ ,ли ше ги сменим.ми гледаи СЕГА как се домогват до власт,ченгеджииски номера от сега,А КАКВИ ШЕ СА КАТО ВЗЕМАТ ВЛАСТТА????
65
0
 
0
 
! Отговори
Александър Колев /Тр преди 15 години
Интересно ми е след като крадеца вида дръжте крадеца какво ще се получи.Аз не съм привърженик на Б.Б. но не понасям и Комунистите.Тука проблема е друг че всеки лъже както му е изгодно.И толкова добре са се сплотили че човек не вижда разлика.Аз по един или друга късмет съм участвал в няколко т.нар. кампании понеже съм музикант.Виждал съм какво ли не.То не беше лъгане мажене и така нататък.За това на последните избори даже и не гласувах.Понеже се отвратих от отношението.Та дори и да има двама кадърни в една т.нар.партия сред тях има поне 20 които за нищо не стават.Аз пожелавам всички да си отваряме очите и да преценяваме кой колко ни лъже.Иначе дано дойдат по добрите.За да се спре с тези апсурди.В името на България поздравявам всички с празника 3 март.
64
0
 
0
 
! Отговори
cecko преди 15 години
treperete 4erveni i rezani ide boikoooooooooo.mama ti neuka 9 4ove6ki jivota vav sofia-kardam toq glupak tragnal da qde govna ne6tasten.
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Еееееееестига де ЧЕРВЕНИТЕ вече наистина прекалихти с параноята , цивилизованият свят наистина вижда глупостите и политически и всякакви .........
62
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 15 години
ти наистина си ***
61
0
 
0
 
! Отговори
Мартел преди 15 години
Колкото и да продължават коментарите едно нещо е ясно,че коментиращите са овце,а личностите предизвикващи коментар са овчари и си имат геги,които ви завират отзад.Е то и аз сам коментиращ,така че не се сърдете че се самоопределих
60
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 15 години
герб ли иска турци да ни владеят, или царо се продаде за още имоти..или пък да изциа троината ламя още от народа...*** слеп ли си а или някой ти е платил за да пишеш тка..защото напоследак мноого кат теб се я
59
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вярно ли е, че СКАТ вече не се излъчва в Пловдив?
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Герб копуват гласове на поразия лично съм ги видял в Раковски
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аве тъплеци! Атака не са гласували заедно с ДПС ил с БСП, а са гласували ПРОТИВ помиярската партийка на измекярите от ГЕРБ,които сте точно дупе и *** с турците ибрици.Правите им *** - подите им на крака на партийни посещения в Анадола,а тука им строите джамии и мюсюлмански академии в София,Бургас и Сливен. Смешници,колкото и да се опитва да манипулира вашия банкянски селянин хората виждат и разбират какъв е въздух под налягане Маркуча.Ще супата лятото,ченгета и скрити комунисти
56
0
 
0
 
! Отговори
ГЕРБ преди 15 години
Тук е скрита част от новината. Борисов е бил срещу коалиция БСП-ДПС-АТАКА. Скандалът е налице. *** от ДПС и големите българи от Атака спят в едно легло.
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Простете, но този на снимката не трябваше ли да си хвърли оставката, когато преди година в един вагон, заключени като животни изгоряха 9 българи!
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ха-ха-хааа. Днес в Раковски, а лятото - в цялата страна! Така се пада на крадливите нагли самозабравили се ***, които докараха работещите хора в най-активна възраст до пълно отчаяние и мизерия. Никога вече цар-турчин-червен!
53
0
 
0
 
! Отговори
Силви преди 15 години
А?! Какво стана?! Господа националисти?... ДПС и АТАКА ?!Лъсна ли истината? Аз от кога говоря, че Доган и Сидеров хапват от една ясла.
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аре подкарахме ги! На следващите избори пак така да им върви на камуняките, че и по-малко :)
51
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 15 години
ГЕРБ наистина купуваха гласове във Видин на изборите, в коалиция с ЕВРОРОМА!!! Вербуваха разни момчета да зарибяват хората с пари, срещу което и те получаваха известна сума!