САЩ гледат на кандидатурата ми много сериозно, хвали се Паси

"С всичките си възможности ще подкрепям предизборната кампания на НДСВ", каза той
16 мар 2009 17:03, Красимир Ангелов
51
САЩ гледат на кандидатурата ми много сериозно, хвали се Паси
Снимка: БГНЕС

“В САЩ гледат на българската кандидатура за генерален секретар на НАТО изключително сериозно, заяви бившият външен министър Соломон Паси.

Той беше на посещение във Вашингтон, където е имал разговори в Държавния департамент и в Пентагона.

“Аз имам опит, натрупан в правителството на НДСВ и 10 години в Атлантическия клуб, и бих се справил със задачите в НАТО”, уверено отбеляза Паси.

Според него той се намира в много по-различна позиция от своите конкуренти за поста, защото единствен не е член на правителството.

Бившият външен министър коментира, че настоящият имидж на НАТО не съответства на извършените дела и това е крайно несправедливо.

Соломон Паси обяви, че ще работи и за задълбочаване на отношенията на НАТО с ЕС.

“С всичките си възможности ще подкрепям предизборната кампания на НДСВ за Европейски парламент и Народно събрание”, заяви Паси.

Той съобщи, че ще бъде на последното 17-о място в листата на НДСВ за евроизборите, но очаква в листата за НС да бъде на челно място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 15 години
Tolkowa seriozno,4e sa podkrepili Rasmussen- spored edni po-obektivni medij
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе, Паси, и Нато ли ще го прецакваш,както прецакваше България. Ти за паница леща си готов на чудеса от подлост бе!Какви нещастия докара на страната си докато беше външен министър! Кой ти казва, че си желан в собствената си страна, та си тръгнал от нейно име към Нато.Тройната ламя ,която те подкрепи не е България бе !Махай се от страната ни безродственик нещастен
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
майкооооооо, ама много грозен тоя бе, ми той ако отиде в НАТО, те там ще си мислят че всички бълагари са гнусни гноми, като въпросния господин
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ха ха ха ха ха ха ха ха - тоя разказва много смешни вицове!!!
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Tezi dvamata mishkari verno sa si povervali,y slezete malko na zemyta,che skoro i dvamata shte ostanete na ulichata..........!
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не знам ама тая Гери явно трябва да е голяма кариеристка - да *** пишлетo на този гнусник - брррррррррррр - отврат
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
9. - 16.03 17:30 - ИГРАЧКИ ЗА БАТКОВЦИ. . .От: cvСоломончо,Ти Американците, ЕС и НАТО, остави..., ТОВА СА ИГРАЧКИ ЗА БАТКОВЦИ....Ти, мойто момче, още си председател на комисията по външна политика... И ДО СЕГА ТРЯБВАШЕ...1. Да си внесъл в Парламента декларация, остро осъждаща кървавия терор над мирното палестинско население упражняван със съвместните усилия на антитерорестите от Израел и терористите от Хамаз..., и искане за съд в Хага...!!!2. Да си внесъл в Парламента декларация, осъждаща Геноцида над Арменския народ, кървавите ганения на Тракийските Българи и с която да изискваме от Европа, като предварително условие за влизането на Тулция в Е.С., изплащането но 12 -те милиарда $ дълг към България...3. Да си внесъл за гласуване в Парламента, "Националната Доктрина", приета през 2008г. на "Великия събор на българите", проведен във Варна... (приветствие към който не отправихте само ти, агент Гоце, и Премиера в правителството на Ахмед Доганов...!!!) 4. ДА ОСИГУРИШ АМЕРИКАНСКА ИКОНОМИЧЕСКА ПОМОЩ, в размер на по два 1000Мв-ови Американски реактора, за Козлодуй и Белене..., а полавината от тази помощ, можеше да е и Израелска..., дадена като БЛАГОДАРНОСТ КЪМ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРЕИ НИ...!!!Какво излиза,Не си свършел нищо от работата на каято си назначен...И ПОНЕЖЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ НЕ СТАВАШ ЗА НИКАКЪВ..., я по-добре се огледай за някоя адвокатска канторка...
43
0
 
0
 
! Отговори
gotin преди 15 години
дада , този соломон психи......хахаха.....тези от нато хитри.....дето вика бай *** на гуньо......" ТЕЗИ ЩЕ ГИ ЛЪЖЕМ ДО КРАЯ , ПЪК ПОСЛЕ ЩЕ ИМ БИЕМ ТИКМЕТО" та и психи.. ген секретар.....смях ...смях...голем....
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
mi hodi v USa togava be maimyno, da vurti6 tam s.vir.ki
41
0
 
0
 
! Отговори
Юлия преди 15 години
Обаче пък сигурно харчиш за успокоителни :))))))))))
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като му видя физиономията на този и спестявам от разхлабителни хапчета!!!
39
0
 
0
 
! Отговори
Bulgarin ot Germania преди 15 години
Za mene ti si nacionalen predatel, slujest na 4ujdi interesi.No za Bulgaria ima nadejda: ATAKA + RZSPilcite se broiat na esen.
38
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 15 години
Вместо да говоря за тази ***, да пусна това есе:Бог е един! - казват богатите, - и то - добър, за лош и дума не може да става. - Злото е недостатъчно добро - разсъждават уредилите се в този дяволски свят. Тяхния страх от някакъв, вече истински Бог, свидетелства за Него, успоредно с вярата на тези дето ги избягват, - а защо? - Не се ли полага на бедните, да се вглеждат в богатите и да изпитват удоволствие от разпада им. "Докога ще ви търпя..." - възкликва Бога, - но човека не е с божие търпение. Човекът, - това от което бяга, трябва да мрази, иначе защо бяга - за да се нагажда като тях ли? Не е ли отрицанието на богатите, - мразене? Не е ли липсата на сянки в Светлината, мразене на тези сянки? Може ли толкова да се сглупи, че да се повтаря след сянките - сянки, всъщтност няма? Може ли да се мразят умерено, колкото да не идват, - но те са мразени за всичко каквото са, а не само защото идват. Бог мрази когато погледне към богати. Откъде такива познания за Бога? От там, че бедните считат тази омраза за естествена и приятна, и ако Бог не е в бедните, тогава за какви богати може да става дума - няма нищо, - мирише на мръсотия, от която може да се избяга лесно. Че Бог се "противи" не на нещо друго, а на богатите, - те са гордоста, уличното джебчийство и Новия Ред. - Не убиваме, не крадеме - парират Бога, и той отговаря с обвиненията на бедните: Вие можете никога и да не гръмвате, и да не пипате пари (микроби), всичко да ви е законно, по закона дето сами сте си го измислили, за изгода, за стандарт върху нашата кръв. - Богатите са под проклятие и съществуват само за да свидетелстват за това. Тяхната еврейска "мисия" е да показват как изчезва човека, който поначало си е зъл, ако забогатее.
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сигурно гледат на кандидатурата ти така, както през 1943 година, когато царска българия обявява война на САЩ! Тогава в Пентагона настъпила кратка суматоха, защото никой не знаел каква е тази България, къде се намира и кой я управлява!!!!!!!! А след това всичко си дошло на мястото - няколко полета на Б-24 над софия били достатъчни да върнат на депутатите мозъка там, където му е мястото - в черепа!
36
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Тоя *** с тая свинска физиономия какво си мисли?Освен че е грозен е и много ***.
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не знам ама тая Гери явно трябва да е голяма кариеристка - да *** пишлет на този гнусник - брррррррррррр - отврат
34
0
 
0
 
! Отговори
Моше преди 15 години
Гери Минета е шикса....така юе рано или късно *** на БарМицвания....
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
мисля че това е най-грозният и противен представител на българската нация, доколкото въобще е българин де
32
0
 
0
 
! Отговори
B55 преди 15 години
Тоя кавал се взе толкова на сериозно че почна да халюцинира . Отдавна трябваше въпросня да се освидетелства като неизлечимо болен луд .
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
марш оттук гном- - гнусен семит