Доган: Не "разделяй и владей", а "обединявай и управлявай"

Шефът на ДПС не държи да го обичат в политиката, а да го уважават
19 юни 2009 22:19,
174
Доган: Не "разделяй и владей", а "обединявай и управлявай"
Снимка: БГНЕС

Задаваме параметрите на съвсем модерна политика, която се базира на усещането за общо дело.

Това заяви лидерът на ДПС Ахмед Доган на среща със симпатизанти в Смолян.

Според него параметрите на тази нова политика са на принципа "как да печелим приятели, а не врагове".

По-модерният принцип на правене на политика не е "разделяй и владей", а "обединявай и управлявай", каза лидерът на ДПС.

Мисля, че пак ще се наложи да участваме, защото без нас не могат, заяви Ахмед Доган по повод възможностите за създаване на следващото правителство.

Той допълни, че не държи да го обичат в политиката, а да го уважават.

Водачът на местната листа на партията Ариф Агуш посочи, че в Родопите се надига пагубна националистическа вълна и много партии са включили в предизборните си платформи националистки програми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
Rexel преди 14 години
Istina e che lidera na DPS si e kaduren chovek i vinagi moje da nameri mqsto pri upravlqvashtite. Jalko e che edin ot nai golemite mu protivnici, a imenno boyko borisov, ne moje da se pohvali s takava kadurnost.
52
0
 
0
 
! Отговори
Стария преди 14 години
Най-отблъскващото в тази ДПС е, че в нея са се присламчили Кириак Стефчовци, като: ..да не ги изброявам. Чудя се на такива продажници, ами нямат ли деца, внуци, защо им лепват и тях на челото това народно проклятие! Не бих желал да бъда роднина на такъв ***, по никакви материални подбуди!Погнуса лъха от тези долни твари. На оръжие, братя!
51
0
 
0
 
! Отговори
мюмюн преди 14 години
нали виждаш какво се получава от елементарен анализ!и Ботев не е обичал *** милиционери............и какво се получава ако евентуално доган е такъв?
50
0
 
0
 
! Отговори
дед преди 14 години
НА ТУРЧИНА бройката е сигурна веки път затова така говори.Щом българите не гласуват това се получава.Виде се ,че за една власт Кобурго и червените се отказват и от майчиното си мляко.За малко щеха да го изработат ама той утрепа човека без некой да писне.Че знаш той колко убийства държи в джоба и да ги хвърли на масата.
49
0
 
0
 
! Отговори
krivak преди 14 години
само не знам защо меди се явява на избори за народно събрание като така и не взвма участие в него аз мога да преброя на пръстите на едната си ръка неговит еучастия в парламента а можеби ще са ми в повечко
48
0
 
0
 
! Отговори
С преди 14 години
Обръщам се към българските турци,ако има такива в този форум. Не се поддавайте на провокациите на ДПС! Гласувайте по съвест! Така няма да има противопоставяне между различните етноси. Приятели, гласувайте за бъдещето, а не за миналото. доган, данчо ментата,лютвито, етемчето и всички несменяеми от години - са милионери. Те ви използваха! Бийте им дузпата!
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мюмюне,Ти да не си некой даскал по литература бе брато?
46
0
 
0
 
! Отговори
До Стария преди 14 години
Амед *** работи непрекъснато против българската държава - ей това му е заниманието и лена м живота,хубаво го запомнете и внимавайте в картинката,щото накрая тоя ще изс..е едно голямо л....!
45
0
 
0
 
! Отговори
мюмюн преди 14 години
бсъщност да направим анализ на тези слова!защо поета слага ............на първо място?Кой не знай Чавдар войвода, кой не е слушал за него? Чорбаджия ли изедник, или турските сердари?
44
0
 
0
 
! Отговори
До 42 преди 14 години
Аз на Костов и на СДС НЕ ВЯРВАМ ВЕЧЕ! Излъгаха ме 3 пъти: 1990,1991 и особено 1997 когато лично Костов каза: НИЕ НЯМА ДА ВИ ИЗЛЪЖЕМ и обещаваше през зимата на 1997 г- да потърси сметка на комунистите и кредитните милионери-резултатът е известен,тъй че споко - Костов лъже като дърт ***,тоя е ТЕХЕН човек.
43
0
 
0
 
! Отговори
Стария преди 14 години
Схващате ли какъв цинизъм има в думите на това лоено лице, което непрекъснато демонстрира охолен начин на живот? Не," разделяй и владей", а "обединявай и управлявай"!? Каво показва обаче, неговото възхвалявано от някой от вас политическо битие? Той използва противопоставянето, за да постигне своите, а може би и на други държави, цели.
42
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
до 41-вярно е !Пише го в Афера.бг!Обаче,ето още нещо интересно: "Обещаваме в следващия парламент да ги няма Доган и БСП, да им се потърси сметка за всичко, което за направили и за политическата корупция, която се е загнездила в България, каза в Пловдив Иван Костов, където откри кампанията на Синята коалиция за парламентарните избори." Ако е вярно,а Волен продължава да мълчи,ще трябва все пак да прегрупираме силите си!Само да не е да махне Доган,а да остави обръчите му от фирми...
41
0
 
0
 
! Отговори
До № 36 преди 14 години
Хахаха,верно ли? ти ме изкефи -човечето с елечето се е прецакало да плаща рекламата на Янето в Бургас, а той накрая му е теглил шута и го изхвърлил от листите за сметка на някакъв бишв член на Атака.Г.И.бил побеснял.Бравос на Янето за тази постъпка,колкото и да ми е антипатична неговата партия.Само Атакаааааа!!!
40
0
 
0
 
! Отговори
Бай Миле преди 14 години
аз ще гласувам с 19 а ти Догане с кой
39
0
 
0
 
! Отговори
Стария преди 14 години
В момента препрочитам "Под игото", на тези които не знаят, роман написан от великия български писател Иван Вазов. Прочете книгата, оставете за няколко дни интернетирането. Ще станете по-мъдри.Днес ние сме отново под иго и българи и арменци, и български турци, днес ние сме под игото на мутрите, продажните политици, корумпираните кметове, съдии и прокурори, местна и държавна администрация. На оръжие, братя!
38
0
 
0
 
! Отговори
До 15 преди 14 години
предния постинг е е адресиран до 15
37
0
 
0
 
! Отговори
До преди 14 години
Правилно си забелязал тома ,което го казват много хора сред българските мюсюлмани относно Медито - че е от баща ***,при това извънбрачен! А защо "турците" както казваш не го забелязвали - ами защото и те са толкова "турци". Още Митхад паша през 1875 г.казва,че в България истински турци няма - всички са потомци на ислямизирани българи,а сега се правят на пингвини!
36
0
 
0
 
! Отговори
атакист преди 14 години
"Общинският съветник от Бургас Георги Иванов и колегата му Петър Цонев напускаха партията на Яне Янев Ред,законност и справедливост. Членството им в РЗС продължи само два месеца, а днес те са подали своите заявления за напускане на партията. Георги Иванов съобщи, че е плащал по 250 евро на топ-позиция на билборд на Яне. Стотитици билбордове записаха пътищата на родината по време на евровота." Отново предателства,братя българи !!!!
35
0
 
0
 
! Отговори
мюмюн преди 14 години
може и да греша,но нека някой ме поправи!къде в корана пише,убивай за да запазиш власта си?
34
0
 
0
 
! Отговори
до 32 преди 14 години
като ми посочиш друг политик задържал се в управлението толкова дълго, завоювал толкова постове и спечелил толкова много ще ти стисна ръката и ще призная че доган е в низините на хитростта.