Доган отговори: Ние знаем какво е власт

Без ДПС трудно може да има силно правителство или опозиция, смята той
25 юни 2009 19:58,
197
Доган отговори: Ние знаем какво е власт
Снимка: БГНЕС

Когато имаш дефицит на идеи, концепция за управление на страната, да се хванеш за едно обяснение на схема, която е ясна за всички, значи не само, че имаш дефицит на идеи, но и, че си много зле.

Така лидерът на ДПС коментира атаките на лидера на ДСБ Иван Костов и на ГЕРБ по повод изказването на Доган в село Кочан, община Сатовча.

Той поясни, че темата на срещата е била как се реализира връзката на общинските кметове с конкретни министри.

Естествено е, че лидерът на партията има голяма роля за това. Той трябва да съблюдава разпределението на средствата от гледна точка на ефективна инвестиция по общините, подчерта Доган и добави:

В България кметовете, в стремежа си да имат лично политическо пространство, приписват всичко направено на себе си. Понеже в Сатовча въпросът бе много актуален, се наложи да обясня самата технология на властта – че кметът няма други компетенции, освен да предложи проекта. Останалото зависи от съответните министерства, а те пък зависят от мен. Затова съм лидер и основната отговорност е моя.

Още по темата
25 юни 2009 00:41
228

     Той обясни, че за ДПС е важно да е политически фактор, независимо дали е в опозиция или в управлението.

"За нас не е важно на всяка цена да сме във властта, защото ние знаем какво е власт", каза още Ахмед Доган.

Без ДПС трудно може да има силна опозиция или силно правителство, каза още лидерът на партията на пресконференция в Добрич.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
1
 
0
 
! Отговори
Ме преди 14 години
Тя и баба ми винаги познава времето.. сутрин като стане и казва - днес или ще вали или няма да вали :)"Без ДПС трудно може да има силна опозиция или силно правителство, каза още лидерът на партията на пресконференция в Добрич"Разчитаме на 1то - дълго време-силна опозиция :)
195
1
 
0
 
! Отговори
koko преди 14 години
до 191 не доган е най цолемия политик, а другарите ибриккчии са за кол, само и само да са на власт са готоиви на всичко, човека доган просто ги използва зьа своя изгода, не е лудкоито де зелника а който му го дава?
194
1
 
0
 
! Отговори
Експерт преди 14 години
Наистина Бойко и ГЕРБ са последният влак. Просто защото след тях вече може и да не оцелеем! От бивша генерало-пожарникарска мутра и копой и бездарните алчни сателити около него очаквайте само злини. И после да не мрънкате, че пак сте излъгани!
193
1
 
0
 
! Отговори
Horse преди 14 години
Агитирайте да се гласува и то за ГЕРБ това е последният влак !!!
192
1
 
0
 
! Отговори
Бай Уй преди 14 години
Скоро ще си спомни какво е в затвора.
191
1
 
0
 
! Отговори
румен преди 14 години
Че Доган е най- великия политик в последните години е безспорно. Той е рожба на нашите некъдърни политици, които не се наядоха и нкрадоха. Доган е виновен за всичките ни злини :) Нека ни яхне Бойко, че да видите кон боб яде ли. По същия начин направихме и оня инфантилен "цар" министър. Кой ли е следващия след пожарникаря? Пожарникар и охранка - министър на България. Сами си слагаме хомота и само ревем. Месечните ми доходи са над 5500 лева и общо взето ми е все тая, ама ми е жал за простия народ.
190
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ВИЖТЕ ГО КЪВ Е ИЗСИПАН ***. И ТОВА МИ БИЛО ТОППОЛИТИК, ДПС ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ ОТ ЗАКОНА И ДА СЕ ВКАРАТ В ДРАНГОЛНИКА ХОРАТА, КОИТО Я РАЗРЕШИХА
189
1
 
0
 
! Отговори
крас преди 14 години
БОЯТ НАСТАНА. ТЕЗИ СМЕ ГИ БИЛИ И ПАК ЩЕ ГИ БИЕМ.СРЕЩУ ВСЕКИ *** И ТУРСКИ ИЗБИРАТЕЛ ДА ЗАСТАНЕМ С ДЕСЕТ НАШИ ГЛАСА. ТОЗИ МАЧ НЯМА ДА НИ БЪДЕ ВЗЕТ. ДА ГИ РАЗМАЖЕМ С ИЗБОРНАТА СИ АКТИВНОСТ. ТЕЗИ СА И ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ОСТАНАТ МАЛЦИНСТВО ОТ КОЕТО НЕ ЗАВИСИ НИЩО В ТАЗИ ДЪРЖАВА. БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ И АКО НА НЯКОЯ ЕТНИЧЕСКА ГРУПА НЕ И ХАРЕСВА ДА ЖИВЕЕ ПО НАШИТЕ ЗАКОНИ ДА СИ ХОДИ ТАМ ОТКЪДЕТО Е ДОШЛА. ТУК Е И ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРСКО !!!!!!
188
1
 
0
 
! Отговори
червен преди 14 години
Само БСП, водено от Сергей Станишев показа, че мисли за страната и може да управлява!
187
1
 
0
 
! Отговори
Здравко преди 14 години
Гласувайте за ГЕРБ... От всички партий само нея не сме пробвали... Дано Господ чуе молитвите ни и веднъж завинаги тая държава да се оправи :(
186
1
 
0
 
! Отговори
до 184 преди 14 години
Така е болярино! ГЕРБ е пътя, и истината, и предпоследната възможност...........последен изход е смърттаЗа да не загине нацията - 3!!!
185
1
 
0
 
! Отговори
не съм наивник преди 14 години
Рапииии,събуди се .Бълнуваш..........185Нищо не е история!!!Има яки корупционни схеми и ти могат да се разчупят само с пълна подмяна.Пълната подмяна може само извънпарламентарната опозиция да осъществи.
184
1
 
0
 
! Отговори
Болярин преди 14 години
Скапан фес - говори в минало време! Ще забравите какво е власт само след няколко дни! ГЕРБ е бъдещето на България. Гласувайте братя българи!
183
1
 
0
 
! Отговори
beb4ituu преди 14 години
post:140 mnogo dobre si se izkazal i napalno te podkrepqm.ne e normalno v balgariq turci da ni upravlqvat!!
182
1
 
0
 
! Отговори
madlen преди 14 години
Партиите просто трябва да започнат да т ърсят и намират начини за изолиране на ДПС от политиката! Щом и Конституционния съд е на тяхна страна....... това е единствения начин!
181
1
 
0
 
! Отговори
BGTR преди 14 години
Когато имаш дефицит на идеи ставаш шовинист.....
180
1
 
0
 
! Отговори
ВАСИЛ ЛЕВСКИ преди 14 години
БОЯТ НАСТАНА!ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАМЕ!
179
1
 
0
 
! Отговори
da prav e преди 14 години
А иначе Доган е прав, той казва истината,обяснява сегашната ситуация.А бе бетонирани мозаци вие сте свикнали да ви се говори популистки,без реалност...Човека казва самата истина...*** сте като ***....
178
1
 
0
 
! Отговори
da prav e преди 14 години
До 175 -***, първо се научи да пишеш на български а после ми давай ум...*** ***....
177
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ще гласувам, дори само за да неутрализирам гласа на един купен ***!