Властта е в моите ръце, аз разпределям парите в държавата!

Скандален видеозапис на Ахмед Доган пред симпатизанти в село Кочан
25 юни 2009 09:15,
1022

Скандален видеозапис на Ахмед Доган, качен в УouTube, предизвика брожения сред обществото и партиите у нас.

В него Сокола разкрива пред актива на ДПС в село Кочан, община Сатовча, как властта е съсредоточена в неговите ръце, а от депутатите не зависи нищо.

"Властта e в моите ръце, аз съм инструментът, който разпределя финансирането от държавата. Депутатите нямат власт. Нямат власт! Как един депутат ще реши проблеми с проекти и тяхното инвестиране? Не е възможно! Властта е в моите ръце, това искам да знаете. Така е!“, обръща се към симпатизантите си Доган.

Властта е в моите ръце, това искам да знаете. Така е!
На 18 юни обаче, когато скандалните му слова са изречени в Кочан, по медиите изтече само това:

"Ако намерите друга партия, която да защитава вашите интереси, освен ДПС, кажете ми и аз ще гласувам за нея. Призовавам ви за помощ и пълна мобилизация. Не искам да правя пазарлък, само ми върнете това, което съм ви дал през последните четири години под формата на доверие".

А снощи в Шумен лидерът на ДПС заяви:

"ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане. ДПС е конструирана по такъв начин, че за да оцелее като партийна система, трябва да се развива, да се разширява.

Сега ДПС ще има сигурно 500 хил. избиратели, но ще дойде време, когато ДПС ще има гарантирано пакет от избиратели в най-лошия случай 1 милион – и българи, и турци, и роми, и арменци, и евреи, и власи, т.е. целия букет, който съставлява българския народ.

Това е моята мечта. Ако това стане, ние ще бъдем най-оригиналната, най-модерната партия в Европа, защото Европа няма опит в решаването на етно-религиозните проблеми", заяви още Доган.

Още по темата
25 юни 2009 00:41
228

В речта си Сокола се обърна и към журналистите в залата:

"ДПС успява, защото, уважаеми журналисти, се основава на разума на сърцето – когато се мразим, действително го правим, когато се обичаме, се обичаме силно, естествено, това вие никога няма да го разберете".

Част от думите на Доган бяха на турски език, при което залата изригваше в аплодисменти и скандирания "ДПС, ДПС".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1022
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
Герб Герберов преди 14 години
След това отвратително изказване на Доган младежите български трябва да са разбрали най-сетне, че е задължително да гласуват за да не съжаляват пред децата си един ден !!
65
0
 
1
 
! Отговори
Somebody преди 14 години
Казано е! *** народ - слаба държава. Хора гласувайте. Турците да си управляват Турция!!
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Айде стига сме ми го хвалили тоя *** бе, бил умен незнам си какво.....И на него му дърпат конците хора, които не се намират на територията на България и това и децата в детската градина го знаят!
63
0
 
1
 
! Отговори
valsodar преди 14 години
"Човекът" казва истината. И тя се знае, от как ДПС е регистрирана като партия - изцяло с тази цел, да обслужва турските национални интереси у нас и да възпрепятства всеки един опит за реална демократизация на държавата ни. По-интересен е въпросът, защо Доган си позволява едно подобно политическо самоубийство, ако не е напълно уверен в спечелването на предстоящите избори, чрез преливане на гласове към политическите клонинги на ДПС (ДС).
62
0
 
1
 
! Отговори
trakiq преди 14 години
Axmet Doğan-liderat na Balgariq
61
0
 
1
 
! Отговори
69 преди 14 години
Абсолютно прав......какво е един депутат без група,нищо не е....прав е за своите депутати,ще го слушат,той ги прави депутати той ще ги маха.....Всичко казано е истина.....
60
0
 
1
 
! Отговори
Нестороф преди 14 години
На 5 юли с белютинка ще си чакам реда! Ще гласувам защото така властта е в нас!
59
0
 
1
 
! Отговори
мисъл преди 14 години
Излезте малко от мисълта че това го е казал Доган.Не мислите ли че е по-важно да имаш,както той съвсем право го казва-министри,зам-министри,шефове на дирекции и агенции,отколкото голи депутати?Оперативното управление на държавата е в изпълнителната власт,а там значение имат контактите (както той казва).Това е просто наблюдение на Доган,което е много правилно, парите се разпределят от изпълнителната власт.Тя решава дали ще се прави тунел под Петрохан или под Шипка,а не депутатите. Гласувайте!
58
0
 
1
 
! Отговори
Spiro преди 14 години
Да не би да не е прав ? Да не би някой друг да е виновен за тази ситуация, освен българите ? Ами като слушам Доган, той е политикът с най-ясна представа както трябва да права в българската политическа реалност. Всички останали са като малки пионерчета в сравнение с него. Това е тъжната истина, дами и господа, български псевдо-гласоподаватели. Този човек много добре знае какво иска, как да го постигне, и какви да са му следващите стъпки. Изключително грамотен политик.
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
съгласна съм за бг медиитеинтервюта на сергей в брюксел в уолстрийт журнал са-че сме зле и имаме нуждаот споразумение с мвф ... и като се върна каза че нямаме нужда от мвф,чес ме добре никоя бг медия не преведе интервютата му нито 1
56
0
 
1
 
! Отговори
Don преди 14 години
Toy zloupotrebyava s alkohola.Ne go vzimayte naseriozno!Idete i glasuvayte ako ste patrioti.Koy predade LEVSKI?Ne pravete pove4e gluposti!
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
САМО СИДЕРОВ ЩЕ ГО ОПРАВИ.2 МЕТРА ПОД ЗЕМЯТА.
54
0
 
1
 
! Отговори
el dorado преди 14 години
о майн фюрер! :)лошото е че всички от електората на ДПС са ги направили като кучетата на Павловнещо като електората на БСПи още по-лошото е че се надяват като влезнат във властта да има някаква далаверка и за тяхне че и електората на другите партии не е същата стокано в този на ДПС са най-неграмотните и прости българи и български турцихайде представете си ДПС на власт и някой полуграмотник се докопал до мазен посткакво виждате? - аз виждам клонинг на Емел Етем
53
0
 
1
 
! Отговори
сульо преди 14 години
Какво? Шокират ли ви думите на турчина фашист?
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Безгранична наглост е такова изказване - това показва че останалите политици са просто едни жалки мишки.Честито ни ново робство - преди ако беше съмнително , вече няма съмнение.
51
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 14 години
той отдавна се е самозабравил 20 години руши България и му е ясно, че сме "рая"...то не може в нормална държава да кажеш в националния ефир, че имаш обръч от фирми и прокуратурата да не се самосезира, а журналята да те величаят че "поне си бил честен"...отврат
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
НА 5 ЮЛИ ГЛАСУВАЙТЕ
49
0
 
1
 
! Отговори
към истанбул преди 14 години
Колони танкови вървят към Истанбулвойници от възторг реват към Истанбул тела и градове горят към Истанбул джамии с грохот се рушат към Истанбул нарядите навред летят към Истанбулкуршумите във плът плющят към Истанбул по клони ходжите висят към Истанбул от ужас турците пищят към Истанбул към Истанбул сме тръгнали сега за нас е той заветната мечта Чаталджа няма да се спрем към Истанбулсъс щик плътта ще раздерем към Истанбул от пет вековния ярем към Истанбул
48
0
 
1
 
! Отговори
a преди 14 години
Евалла Доган, машалла *** (абсурдистанци). Времето, което ще отделите за НЕгласуване на 5 юли може да използвате, за да си помислите какво ще каже този човек след още 4г. като мандатоносител. Ако му позволиме , разбира се, а ние 100% ще го направиме, защото наистина не сме народ; лошото е, че май вече не сме дори и ***!
47
0
 
1
 
! Отговори
Mi' преди 14 години
Изкючително нагъл тип. Много от коментарите по-долу съвпадата с моето мнение. ГЛАСУВАЙТЕ, като не гласувате вашият вот автоматично се разпределя пропорционално към класиралите се за парламента. ДА ИЗМЕТЕМ ТОЗИ НАГЛЕЦ, ДА ГО ПЪХНАТ В ЗАТВОРА, КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО ДО ЖИВОТ. Много хора е почернил този гад и упражнява геноцид спрямо турското малцинство в България, държи ги бедни и неуки, за да ги управялва по-лесно.