4000 гласа не стигнаха на Галев да влезе в парламента

Бизнесменът няма да се върне в ареста, мярката му вече е парична гаранция
6 юли 2009 00:55,
59
4000 гласа не стигнаха на Галев да влезе в парламента
Снимка: БГНЕС

4000 гласа не стигнаха на Пламен Галев да влезе в парламента.

Дупнишкият бизнесмен, който стана известен и по света с излизането от ареста за предизборна кампания, не успя да се пребори с Валентин Микев от ГЕРБ.

По-рано в деня на изборите градският прокурор на София Николай Кокинов коментира, че дори да не стане депутат, Галев няма да се върне в ареста.

Заради участието на Пламен Галев в изборите съдът промени мярката му за неотклонение в парична гаранция.

Това означава, че единственият начин да се върне в ареста е да наруши условията на гаранцията, което едва ли ще се случи, смята Кокинов.

Делото срещу Галев, по обвинение в организиране и ръководене на престъпна група, ще бъде възобновено веднага след като стяне окончателно ясно, че не влиза в НС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
пепа секса преди 14 години
Дупничанин му кажи и не го обиждай. Би било поредното безумие с Галев, ситуацията няма аналог просто.Дупничанин, просто момче си и просто ще си останеш. Факта че постоянно такива като теб спамят една или друга статия с красивият си език, говори достатъчно колко си умен. И за да не съм капо, щото ми е ясно какво ще се сипе след мен да си кажа:Тати да не те е гушкал по-така като малък, а - с обрязнатият? нали се сещаш....
37
0
 
0
 
! Отговори
СИН преди 14 години
На тия двамата само за физиономиите по 5г. строг тъмничен.
36
0
 
0
 
! Отговори
Дупничанин преди 14 години
Да ви обичам *** майчина да ви обичам скапана българска добичам гяурска. Жалко, че Доган не спечели, да ви беше наобичамл още толкова, а на теб 34 ти пожелавам да бъдеш обезглавен с кухненски нож, направо целия ти род де...
35
0
 
0
 
! Отговори
Мелиоратор преди 14 години
Ой Дупницаааа!
34
0
 
0
 
! Отговори
Пепо преди 14 години
Не ми се случвало описанното от теб,но явно ти по-добре ги разбираш тия неща
33
0
 
0
 
! Отговори
Дупничанин преди 14 години
До 31 Весели се бе селски, за вас да се повеселите малко е голямо щастие, да пуснете малко музика на касатефона или от телевизора и да поканите гости и да крещите и да тормозите съседите и накрая да отиде надницата, па да ходиш да теглиш месечен кредит от банката и там също да те излъжат с парите ХАХАХАХАХАХА
32
0
 
0
 
! Отговори
онбашията преди 14 години
жалко, тоя ме кефи, човека е стъпил здраво на земята, не е някой назобан с възвисени принципи интелектуалец. нищо де, и побойко не е зле.
31
0
 
0
 
! Отговори
пепо преди 14 години
Хааа-ха,ха,ха,откъде се появи тоя 'дупничанин' много ме развесели....:)))Апартамент на Витошка...интелект...стил...
30
0
 
0
 
! Отговори
Дупница преди 14 години
Абе, аз, че съм 10000000000000000 по-умен и интелигентен от тебе е така, ама кой си изгонил от парламента. Тая *** държава само Джохар Дудаев и Шамил Басаев могат да я оправят или Ахмадинеджад... като въведат закона на Шерията!
29
0
 
0
 
! Отговори
Дупничанин преди 14 години
До 31 Ама ти на мене ще ми *** ***, защото аз имам софийска кръв, ама точно софийска от центъра на София. Имам апартамент на булевард "Витоша", а ти си живей в панелката в Надежда. Това, че в Дупница има невероятни селяни е така, ама и ти си селянин, защото не си софиянец, ти си ***!
28
0
 
0
 
! Отговори
Дупничанин преди 14 години
До 30Абе гей забацан, нали написах по-надолу, че не се смятам за българин, така че не знам за какво ще те е срам. Освен да те е срам от себе си!
27
0
 
0
 
! Отговори
sofianec преди 14 години
abe vie v dupnica ste golemi selqci.Nqkoi kato vi napravi edin hiper market i vi asvaltira selskite ulici,sled tova go bogoslovite i go izdigate za deputat.V dupnica bqh vednug,prosto takiva selqni giveqt tam.Loshoto e,4e tiq zapo4naha da nalazwat v sofiq,*** si maikata typi dupnishki ***,da jivee Sofia i Boiko Borisov.Sega toi shte vuvede gitelstvo za Sofia i i vie tupite selqci shte si ostanete v Dupnica i shte pasete ovcete na kura
26
0
 
0
 
! Отговори
Пепо преди 14 години
Дупничанин,от такива българи като теб ме е срам!Ти си сран не само за града си,но и за България и Европа.Такива като теб нямат място никъде-гена ти е сбъркан!Моля а да трие подобни простотии от сайта!
25
0
 
0
 
! Отговори
Шоубизнес преди 14 години
В дупница хората са дупци! Затова се кефят на Галевите.
24
0
 
0
 
! Отговори
Фактор в политиката преди 14 години
К'во ста'а бе Дупница!
23
0
 
0
 
! Отговори
Кой преди 14 години
Ти си проста, жалка кратуна, бе. Като си се отрекъл не пиши тук.
22
0
 
0
 
! Отговори
DanDido преди 14 години
Има една поговорка това което вижда не е е задължително да е това което е в действителност. Какво имам предвид не вярвайте на всички написано на тук на там. Аз съм дупничанин знам повече от нещата от 1 или поне 2 ръка ..., но не мога да кажа еднозначно осанна или разпниго. Недейте и Вие. Става реч и за Другите кандидати всеки има право да се кандидатира всеки от нас избира. А сега ще видиме тези които избрахте какво ще направят за всички НАС в България.
21
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИТЕ преди 14 години
БЪЛГАРИТЕ са велик народ. те търпят. толерантни са. но когато ножа опре на шията МАЧКАТ! направиха го и вчера. Вдигнаха се всички и казаха не на тези, които купуват гласове и създават етническо напрежение. Да живее България!
20
0
 
0
 
! Отговори
nue преди 14 години
благодаря на дупничани, че не гласуваха за тази невероятна мутра галев! бях се заканил да си сменям гражданството ако този *** стане депутат
19
0
 
0
 
! Отговори
Студент преди 14 години
Дупничани са дупета! Галеви ги ***, а тия страхливци гласуват за тях. Явно им харесва, което показва сексуалната и м ориентираност и колко меки китки са. Най-el dorado граждани на страната заслужават Галев да им стане кмет и да ги мачка тия смешници!