България кандидатства за „чакалнята преди еврото“ през ноември

Страната ще запази обвързаността на валутата си към еврото до влизането в еврозоната
8 юли 2009 16:28,
14
България кандидатства за „чакалнята преди еврото“ през ноември
Снимка: БГНЕС

"България ще се кандидатира за приемане в „залата за изчакване“ за еврозоната – валутният механизъм ERM-2, през ноември."

Това е заявил спряганият за финансов министър икономист на Световната банка Симеон Дянков в интервю за Ройтерс.

"Страната ще запази обвързаността на валутата си към еврото до влизането в еврозоната", е заявил Дянков.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
Един човек с визия! Да се приема еврото по бързо, а докат чакаме да стане втора валута в страната както е в Унгария, Сърбия, Албания...Косово...Хърватия...Турция! Там няма никакви проблеми е двойната вакута! Само българина доказва колко е задръстен и консервативен!Дано Бойко и чртата му , въпреки че не са ми любимци затегнат износа на капитали , привлекат сериозни инвеститори ....това е пътя на Бъл;гария! Да се мисли и за енергетиката! След 20г ни чака сериозна енергийна криза!
11
0
 
0
 
! Отговори
диди преди 14 години
престанете да злобеете.помислете преди да пишете.оставете правителството да си върши работата.ще почакаме,ще видиме и тогава ще говориме.оставете ги платените и крадливи комунисти.вече не могат да крадът,остана им само да лъжат .да ги оставим да си говорят от злоба.това ще рече ,че вече си отиват..................................ха.ха.ха.....
10
0
 
0
 
! Отговори
Kiko преди 14 години
За всички заблудени овци - повечето в това сайтче сте такива - не си мислете че приемането на еврото е хрумнало на ББ или на Дянков за да се направят на интересни - при приемането на 10 източноевропейски държави през 2004 и 2007 Румъния и България са ЗАДЪЛЖЕНИ повтарям ЗАДЪЛЖЕНИ да приемат еврото!!!!! Не зависи от това дали искаме или не нито дали взимаме 100 или 10 евро за заплата!И нещо друго за незапознатите - влизането в механизма ERM2 не значи че скоро ще приемем еврото за валута скоро!!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
До клакьорите по-дол преди 14 години
Смешници, вместо да пишете глупости, по-добре мълчете.До номер 7: Червен *** такъв - кой те остави със 100 евро бе, киртак хамав, нали твоите чикиджии от БСП, ДПС и НДСВ бяха досега на власт. Те 20 години не можаха да ви оправят заплатите искате ББ за 2 месеца да ви оправи бакиите, че и да ви вдигне заплатаите. *** и киртаците ***, *** комунисти
8
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 14 години
1 ima, vij kak dobre si hranim politicite i ne gi preumoriavame ot rabota, tiah ste varjem za evroto, niama da imat nishto protiv, nadiavam se
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
За какво ми е евро като заплатите и пенсиите са по 100 евро
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
tozi prodajen amerikano-evreisko *** da si hodi v amerika
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Опа. Платените хвалипръцковци се обадиха.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това е управление на инат. Така държава не се управлява. Трябва да има реализъм. Та от тази гледна точка няма ясни законодателни приоритети, няма истински старт. Петдесет дни след парламентарните избори, т.е. половината от толеранса свърши.
3
0
 
0
 
! Отговори
Поет преди 14 години
РАЗДУМКА- Нане, оти Бойковата чета,се по медиите клечи?- Да ти кажем, Вуте:На калпава ракета,космоса и пречи!- Нане, много мразим седесари,оти, нахални са като комари!- Сакън, Вуте, така се не вели!Мчи те, веки са като умрели.- Нане, герберите пред седесарите,са като мренки.- Не думай, Вуте,они са от един дол дренки.- Нане, Бойко, щел да донесепари отвънка.- Не му вервай, Вуте!Он така си дрънка.- Нане, Бойко, щелда ни оправи дереджето.- Че го оправи, Вуте,на кукуво лето.- Нане, Бойко, щел да фани,тоз, де много кради.- Нема, Вуте!Гарван, гарвану, око не вади!- Нане, ако Бойко, ни подгони,че бегаме у Гръцко.- Не се коси, бате Вуте!Он е фалипръцко!
2
0
 
0
 
! Отговори
sss преди 14 години
vaprosat e da se spazvat evropeiskite zakoni..rabotodatelite da spazvat zakoni.da pla6tat..togava normalniat 4ovek 6te rabere promianata..ina4e evro ili lev..
1
0
 
0
 
! Отговори
Тит преди 14 години
А страната има ли какво да връзва с еврото?