Цветан им обеща по-високи заплати, ама...

...полицаите ще трябва да почакат, докато се отвори възможност
23 юли 2009 14:47,
70
Цветан им обеща по-високи заплати, ама...
Снимка: БГНЕС

 

"Ще начертаем стъпки за повишаване на заплатите на полицейските служители, но това трябва да стане, когато има и икономическа възможност", каза бъдещият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Той посочи, че е много важно днес да бъде направена необходимата координация с митническите служби и с Националната агенция по приходите, за да може да бъдат ограничени източването на пари, контрабандата и да влязат повече постъпления в държавния бюджет.

В отговор на въпрос той посочи, че днес е некоректно да говори за персонални промени в МВР, защото по думите му е хубаво първо да разговаря с тези служители и след това да бъдат взети съответните управленски решения.

Попитан дали в екипа му ще има хора и от други политически сили вдясно, Цветанов каза, че този въпрос не е дискутиран.

Той добави, че заместник-министри ще бъдат хора, които професионално отговарят на това, което стои като предизвикателство – промяна на нормативната база, контрол на обществените поръчки в МВР.

По думите му полицейският синдикат ще има възможност да участва активно във всички обществени поръчки, които са свързани с униформите на полицейския състав. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
1
 
! Отговори
LM преди 14 години
До 9 и 16 Стига вече глупости няма в МВР заплата от 500 лв
68
0
 
1
 
! Отговори
mariyan преди 14 години
и всеки ден поне три ветрви по пътищата - много точно г онаписа! много пари ни спестяват
67
0
 
1
 
! Отговори
west end преди 14 години
neka korumpiranite 4engeta vlqzat v zatvora a ostanalite da polu4avat dostoino zapla6tane
66
0
 
1
 
! Отговори
попа преди 14 години
Да са ни живи подкупните ни ченгета от КАТ и Господ здраве да им дава!Малко хора биха оценили ползата от тях.Те ни спестяват много пари и неприятности
65
0
 
1
 
! Отговори
martin преди 14 години
Дано,че виж спрели да вземат подкупи всички служители на МВР
64
0
 
1
 
! Отговори
данъкоплатец №400000 преди 14 години
Аз, данъкоплатеца, не давам на куките и стотинка отгоре. Напротив, имат да ми дават! Ако този физкултурник даде по-високи заплати на МВР да знаете, че не ме е питал и това не е спазване на демократичния принцип. Или ще мина в Страсбург или в сивия сектор.
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Унижение за МВР.Син на шофьор на Живковия вътрешен министър и паж на бивш главен секретар на МВР - министър.Само да не вземат да връщат освободени от МВР хора на ръководни постове.Този филм сме го гледали в една дирекция, където след всяка смяна на властта връщаха на поста пенсионирания си човек.Така се завъртяха няколко пъти.Интересно дали сега полицайците ще пият вода за 50% увеличение на заплатите?
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Първото нещо което трябва да предприем министър Цветанов е да обиколри всички структурни единице на МВР в София и страната и да се срещне с изпълнителския състав, а не с оядените им началници, дето не слизат от служебните си коли, че и шофьори имат на всичко отгоре, а редовия полицай се обикаля района с личния си автомобил и с личния си бензин !!!??? Много брак има в това министерство Цветанов, с лопата да го ринеш, а и друго, РОТАЦИЯ ЗА НАЧАЛНИЦИТЕ, да не се мислят за вечни !!!
61
0
 
1
 
! Отговори
мичон преди 14 години
много робски хорица има дай ако някой получава повече пари да го върнем в кочинката вместо всички да искат повече и да се радват ако някой ги взема, виште се какви сте злобари
60
0
 
1
 
! Отговори
Рико преди 14 години
Като чета за Цветан, то излиза че освен завършени сове докато другите са работили, друго нищо не е правил в МВР.
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Republikata e gola...republikanskite Oligofreni prodalzavat da driskat nonstop veche 60 godini... Be mama vi da *** Oligofrenska-Republikanska...republikanski ***...
58
0
 
1
 
! Отговори
analiz преди 14 години
mai se okaza 4e pak nqma pari:)prehoda sam kazal 4e 6te zavar6i kogato naroda ve4e mu omrazne ot glad i sladki prikazki i proolee krav...drugoto sme go gledali TI SI LO6..AMA I AZ SAM SA6TIQ!
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хахахахахаха колко мъка има по тоя свят и колко смет като т хахаххха
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ал Бънди вицеппремиер! Не е и сънувал ! После как да не си блюдолизец?
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
РЕВИЗИЯ НА ВСИЧКИ ДЕЙСТВИЯ НА МИКОВ И ПЕТКОВ! ТЕЗИ ХОРА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПОПИТАНИ ОТ СЪДЕБЕН СЪСТАВ ЗАЩО УНИЩОЖИХА НСБОП? ОСВЕН ТОВА ЗАЩО СЛЕД ПРОСЛОВУТАТА РЕФОРМА ПЕНСИОНИРАХА ХОРА НА 45-50 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ, А ОСТАВИХА ТАКИВА НАД 55? ЗАЩО 40 МЛН. ОТПУСНАТИ СРЕДСТВА СТИГНАХА ЗА ТРИ ДУПКИ И ДОВЪРШВАНЕТО НА ДВУ-ЕТАЖНА СГРАДА? ЗАЩО УНИЗИХА ПОЛИЦАИТЕ, КОИТО СЕГА СА ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО? ЗАЩО ПРИЕХА ЗАКОНИ, В УЩЪРБ НА СИГУРНОСТТА НА СТРАНАТА И НАЦИЯТА?
54
0
 
1
 
! Отговори
ООР преди 14 години
Хаиде да започнем от Видин с промените , много сме зян тук с началството -"ВД"опропасти всички служби с експериментите и некомпетентната си намеса ...! Хората вече се чудят кои още му е приятел та да не го глобят, че иначе все ще намери за какво да те накаже, служителя сам се досеща за какво е наказан ......!!!
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
забелязахте ли,че откакто България потъна в криза и взеха да фалират хиляди частни фирми - ченгетата спряха да стачкуват.Уплашиха се да не им изстине заплатата хаххах.Сега е момента да им намалят заплатите на 280 лв - гарантирам,че всички ще останат.Никой няма да реве. хахахах
52
0
 
1
 
! Отговори
kami преди 14 години
Трябва незабавна и радикална промяна в мвр,просто системата се задушава от чиновнически мишки.Всички те треперят за местата си и не вършат нищо,за да се оправят заплатите трябва драстично съкращение,пенсиониране на навършилите възраст и непременно кадрови промени по вишите постове,почти всички шефове в момента са червени и ще посинеят на момента те са хора на Миков и Петков.Не им вярвай Г-н Цветанов че си вършат добре работата това е само замазване на очи , стъпи здраво и направи РАДИКАЛНА ПРОМЯ
51
0
 
1
 
! Отговори
Идиот преди 14 години
Почистете си къщичката от корумпираните и работещите за тези, които уж трябва да арестувате,Във всяко управление си ги знаете кои са,Хората също ги знаят,Искате уважение и високи заплати-направете това и хората ще Ви подкрепят
50
0
 
1
 
! Отговори
Едно ченге преди 14 години
Та Цветанов още дори не е встъпил в длъжност,какво очаквате да направи...той в момента е председател на ПГ на ПП ГЕРБ,едва в понеделник,когато Народното събрание гласува предложения кабинет, от този момент цветанов ще изпълнява функциите на министър и ще го питате какво ще направи..бъдете малко по-образовани