Спах два дни в хотела на Валентин Златев в Обзор. Е, и?

Премиерът плажува, въпреки че нямаше да ползва отпуск
19 авг 2009 18:20,
276
Спах два дни в хотела на Валентин Златев в Обзор. Е, и?
На плажа в Обзор. Снимка: ТВ Скат

"В Обзор ходя всяка година, познавам се с рибарите".

Така премиерът коментира плъзналите снимки, но които се вижда как плажува, въпреки че публично обяви намеренията си да не ползва отпуск.

"Спах два дни в хотела на Валентин Златев там", отсече Бойко Борисов и допълни:

"Има на кой да се отчитам и да ме проверява по-строго от вас, каза премиерът на журналистите и посочи, че никога не е спал по резиденции, но щом е необходимо, може да започне".

Още по темата

"Хелиос бей" в Обзор е собственост на бизнесмена Валентин Златев, представител на Лукойл за Югоизточна Европа.

"Шел, ОМВ, Лукойл са публични компании с прозрачност в тяхната дейност, но поемам ангажимент и ще разпоредя проверка и на тях", каза още премиерът.

"Няма фирми, които да са защитени от проверки, нито такива, които тенденциозно да се проверяват", отговори той на въпрос дали и компанията на Златев подлежи на проверка от данъчните.

По думите му всички бензиностанции трябва да имат фискални апарати, горивата трябва да отговарят на качествата и да си платят акцизите.

"Разработва се система – вкарваш горива, акцизите - на границата. Затова сега има съпротиви срещу нас, но ще ги преодолеем", каза премиерът.

"Днес разпоредих и на вътрешния министър повече думичката „ще“ в бъдеще време в интервюта да не се употребява", завърши Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
245
0
 
0
 
! Отговори
Мишон преди 14 години
Дами и господа, предлагам ви да оставим Бойко да работи, обаче си питам какво точно ще работи, понеже нищо не умее, сиромаха. А и не виждам как ще се научи, защото си е глупав по рождение, при това от най-тежките случаи. А също така се питам, ако Богоизбраният Бойко "случайно" сгреши нещо там де, кой от гъзолизците с които се заобиколил, би се осмелил да му посочи грешката.
244
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ИМА ВЕЧЕ ПЕСЕН -лили марлен не е вече немска *** ала вердин ала вердан тя е на боико борисов метреса лиляна .......
243
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
КОГАТО ЗАПИТАЛИ ХРИСТОС ПО КАКВО ДА РАЗПОЗНАВАТ ФАРИСЕИИТЕ ТОИ ОТГОВОРИЛ НЕДЕИТЕ ВЯРВА НА ПРИКАЗКИТЕ НА НИКОИ САМО ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ ЧЕДА МОИ
242
0
 
0
 
! Отговори
Спас преди 14 години
А някои се притесняваха за връзките ни с Русия.Това за мене не е никакъв гаф на екипа на г-н Борисов,а клетва във вярност към Путин.За съжаление много западни дипломатиса далеч от реалностите и традициите в България.
241
0
 
0
 
! Отговори
Мдааааа преди 14 години
На обран бостан като България, май че наистина най-много Тиква подхожда за Премиер.
240
0
 
0
 
! Отговори
Ангел преди 14 години
Аз не понасям плиткоумието и простащината на Бойко, но ако наистина вкара в затвора Доган и останалите 40 червени разбойника, бих си променил мнението и дори е възможно да му стана фен.
239
0
 
0
 
! Отговори
до 233 и 234 преди 14 години
Добре, бе пичове - ама не разбрах само защо не правите разлика между говорене и дела. Наистина Бойко не спира да говори вече доста време, ама кажете какво е свръшил. Разбирате ли разликата - какво е НАПРАВИЛ, а не какво е КАЗАЛ.
238
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
блажени са верующите пътят за ада е обсипан с добри пожелания наи големият предател крадец и разбоиник в българия с хиляди явни кражби и диествия против родината ни е дръндарския *** когато боико го вкара в затвора тогава му вярваите
237
0
 
0
 
! Отговори
...... преди 14 години
Не съм съгласен с това.Българския примирен народ си заслужаваше упревлението на ДОГАН БЕЙ.
236
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 14 години
Българският *** народ си эаслужава управлението начело с Бойко Борисов
235
0
 
0
 
! Отговори
...... преди 14 години
От БСП реват като вдовици защото разбират че идилията им с АХМЕД свърши и ако до сега само са яли и пили,то сега ще трябва и да плащат. Всички видяхме какво направи СИМЕОНЧО.Взе си имотите които по принцип не са негови и се скри в мишата си дупка от където изпълзя преди 8 години. А коклкото да селските ви мнения си ги запазате за село или пък за следващото събиране на оредяващия ви електорат на Бузлуджа.
234
0
 
0
 
! Отговори
малък гербер преди 14 години
чета и не се учудвам.подхвана доста далаверки,не плащане на данъци и взеха да вият "ощипаните".сайта изобилства със злобнички коментари за ББ,защото много тарикати са настъпени.Браво Бойко.тепърва ще те хапят злобарите.бъди здрав и действай.
233
0
 
0
 
! Отговори
...... преди 14 години
Като ви чета мненията,за пореден път се убеждавам че нацията ни затъпява.В тая държава нищо няма да се оправи за ден или два.За месец от как е на власт Бойко разкри на всички нас какво са правили ТРОЙКАТА през последните четири години и това ако не отвори очите на заблудените който изливат комплексите си тук то незнам какво трябва да се случи.На Бойко му остава да разследва корупционните сделки и да има ефективни присъди за виновните.
232
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
като изпрати в чикаго тази *** *** е и браво ли да ти кажем започва да лъска лъжливият ти *** като неиния
231
0
 
0
 
! Отговори
до 212 преди 14 години
Баш Селянин: Умните селяни като мен гледат биволици! Ни съ обезпокоявай за мен- времето на колхозите мина!!!
230
0
 
0
 
! Отговори
Елиан преди 14 години
Бравос, тъкмо се чудех какво стана с ПРЕДИЗБОРНОТО ТЕАТРО, а то ... Ураааа, отново ще има зрелища за народа (е може и без хляб в крайна сметка). Сценаристите от "Позитано-20" са написали продължение на театрото, в което ББ отново ще громи лошите и ще се утвърждава като народен любимец. Пък те ще потриват ръчички в тъмното и ще подръпват конците на Марионетката-Огнеборец
229
0
 
0
 
! Отговори
до 221 преди 14 години
Даааа, наистина премиерът свърши много - особено по страниците на вестниците и от екрана на телевизията. Питам се наистина ли мнозинството от българите са толкова глупави, или просто за заслепени и мозъчно промити, пак от същите медии. Задайте си въпроса кой създаде популярността на Бойко - нали същите тези медии. А сега се запитайте чии са медиите, не са ли на комунистите и турците. Може би вече сте близо до верния отговор, кой създаде рожбата на МЕДИЕН ОНАНИЗЪМ - всенародния любимец БиБи
228
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Нали за това са резиденциите,примиерът да почива там,а не да харчи държавни пари по частни хотели.Пък ако сега не е платил,то значи по-късно ще му се иска услуга,значи пак ще е ощетен обикновения гражданин.А по-нагло поведение май не съм виждала,освен един,от който ББ се учи,този,който говореше за сгрешения чип на българина.
227
0
 
0
 
! Отговори
selendura преди 14 години
абе и асан е чувек,ша са плиска я,ша си топни топките в халдката сулена вода а после ша лови "вещици"
226
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Колко кифтета изяде бе пич?Или имаше и сухо...