Парламентът налага мораториум върху заменките

Очаква се това да продължи до приемането на нов закон, уреждащ посочените въпроси
2 сеп 2009 15:50,
3
Парламентът налага мораториум върху заменките
Снимка: БГНЕС

До края на седмицата Народното събрание ще вземе решение за налагане на мораториум върху т.нар. заменки на държавни гори и други земи, съобщи министърът на земеделието Мирослав Найденов. 

По думите му се предвижда мораториумът да продължи до приемането на нов закон, уреждащ посочените въпроси, т.е. няколко месеца.

Във връзка с изказвания на депутати от парламентарната Комисия по земеделие и гори, че в новия закон при определени условия отново ще има възможност за заменки, Найденов коментира, че въпросните изключения няма да бъдат за частни лица, а само за общини.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
коки преди 14 години
Наистина ли народа е толкова наивен,да вярва,че всеки, дошъл на власт,ще оправи нещата,аз лично НЕ ВЯРВАМ,ЗАЩОТО ТОВА СА СКАЧЕНИ СЪДОВЕ,ХАМЕЛЕОНИ,МЕНЯЩИ ЦВЕТА СИ НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ ОТ 20г НАСАМ.СЛЕДВАТ НОВИ 4г НА ПРАЗНОСЛОВИЕ И БЕЗХАБЕРИЕ.
2
0
 
0
 
! Отговори
Roli преди 14 години
Е след като общината направи заменката какво й пречи да ги продаде на когото си реши и на каквато цена реши? Каква става тя - още една възможност за корупция в общинските съвети! Или се спират безусловно или пак ни говорят глупости за отклоняване на вниманието!
1
0
 
0
 
! Отговори
коки преди 14 години
Мдаа,вратички за общините,заменки...далаверки,а,стига,бе