Фандъкова само пърха с мигли около Бойко, изрепчи се Кадиев

Червеният кандидат-кмет щял да пребори трафика в столицата за три месеца
19 окт 2009 20:06, Красимир Ангелов
156
Фандъкова само пърха с мигли около Бойко, изрепчи се Кадиев
Снимка: БГНЕС

“Очевидно кампанията ще бъде между мен и Бойко Борисов, като министър-председателят ще играе ролята на лошото ченге, а кандидатът на ГЕРБ ще пърха с мигли около него”.

Това обяви кандидатът за кмет на София Георги Кадиев по време на откриването на предизборния му щаб в столицата.

Червеният кандидат изрази очакванията си, че предизборната кампания ще бъде “мръсна”.

“Г-н премиерът прескочи собствения си кандидат за кмет и започна кампанията от нейно име в предаването “На 4 очи”, заяви още  Кадиев.

Той покани основния си претендент Йорданка Фандъкова на “поредица дебати, свързани с управлението на София”.

Освен това общинският съветник зададе няколко въпроса към неформалния лидер на ГЕРБ - кому е нужна такава некоректна кампания; как така е бил много добър, когато са ползвали критиките му към предишното управление, а сега заявяват, че е един от всичките; как така е бил добър, когато Цветелина Бориславова е ходила при него да моли сметките на НАП да преминават през СИБанк и е бил харесван, когато е защитавал Тошко Тодоров?

Кадиев обещава да се справи само за три месеца с трафика в София, като една от мерките е да ограничи движението на тежкотоварните автомобили.

Сред другите идеи са нощен режим на зареждане на магазините и създаването на нови паркинги.

“Въпросът с бездомните кучета може да бъде решен до две години”, заяви още кандидатът за кмет на БСП.

Той обяви, че в кампанията му е залегнала и проверка на управлението на столицата през последните 15 години, както и финансиране на нови знакови проекти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
0
 
! Отговори
човека с мнение преди 14 години
Същите тези хора, които още следват идеята за месията. Но какво направи вашият месия Бойко Борисов като кмет на столицата? Помислете, преди да пишете злобни коментари срещу мен. И най-вече помислете преди да гласувате. Не бъдете толкова първосигнални.
104
0
 
0
 
! Отговори
човека с мнение преди 14 години
В долните коментари явно пишат пълни ***. Незряли злобари с предрасъдъци. Тва, че БСП се издъни с гръм и трясък като управляваща партия е факт. Но колко от вас наистина се поинтересуваха за човека Георги Кадиев? Колко от вас имаха време и успяха да сравнят неговата програма с тази на Фандъкова? Или просто пишете необосновано. Проблема на България не е в партиите, които ни управляват, ами в простотата, манипулативността и първосигналността на хората. Същите тези хора, които пишат по-долу.
103
0
 
0
 
! Отговори
babichka - chervena? преди 14 години
koy bi se hvanal na vaditsata na Kadiev? toy e chovek, koyto misli, che ima sobstveno mnenie, a sluguva na bsp/bkp/... hranenik na tazi partiya ne mozte da misli svobodno!!!
102
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кадиев пък, да вземе да разкаже, как жена му е получила лиценз за продажба на електроенергия!...И като я продава, кой я произвежда, щото лиценз се дава само на производители. Че то всички *** в електромафията се оказаха... и дали това го знаят червените бабички?!
101
0
 
0
 
! Отговори
Много смях... преди 14 години
Не знам на какво се надява този човек?!?!Не се ли сеща, че е хвърлен на вълците?Искал дебат...предполагам, че няма да го получи и ще си остане само с искането, което е напълно нормално.Проблемът на БСП е, че не искат да повярват, че техният електорат просто измира. До 10-тина години ще останат един файтон хора.Само едно не разбирам:"Защо тези пенсионери гласуват упорито за този, който иска да ги умори от глад?"
100
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ааа, 97, сакън, не споменавай банката на жената на Батман. Нищо, че за данък от 3 (три) стотинки, трябваше отделно да си платя вносна бележка от 2 лева към цветелинината банка. Той Бойко хубаво си ги разследва предишните, ама що си мисли, че ние не ги виждаме неговите и предишни, и сегашни бакии. А Фандъкова е ясна - Бойко и коза с вратовръзка да сложи за кандидат-кмет, все толкова работа ще свърши...
99
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Коя тая партия е... Нещо не съм я чувал скоро
98
0
 
0
 
! Отговори
Yes преди 14 години
Moga da pomogna gospodin Kadiev pri raz4istvaneto na trafika,po stara komunisti4eska tradicia mojete da vavedete grajdanstvoto. Zashto ne se kandidatirate v Burgas za kmet. Opravete si parvo rodnia grad, posle mislete za stolicata.
97
0
 
0
 
! Отговори
Масларов преди 14 години
Ама ти с тия сини очички и тия миглички - май ти пърхаш ! Току виж те харесал Азер ! Поздравявам те с този рефрен :Честни сини очи,дали са сини - личи, но дали са честни - не зная......
96
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ей, щом някои спомене банката на Цветелина и проверка на финансите на Бойко и веднага почвате да го плюете.
95
0
 
0
 
! Отговори
Хорхе Букай преди 14 години
АМА НЯМА ДА ИМА КРИЗА С ***
94
0
 
0
 
! Отговори
тутин преди 14 години
Ей ненаиграха се тея комунисти бе еееей !
93
0
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
За да е ефективна работата на кмета - трябвада има единодействие между кмет, общинскисъветници и най - вече министър председател - така, че е ясно кой е най -подходящия кмет - няма нужда от дебати......А този кадия има някаква мания...
92
0
 
0
 
! Отговори
Bo преди 14 години
4ervena ta sgan da si ODI...Basi debelokojite ***! Mar6,...mar6...,
91
0
 
0
 
! Отговори
rr преди 14 години
to ia az ne sam za fandakova..po dobre boiko da ibere maj za kmet..no nikoga nima da dam kmet da e kumunist..edni bokluci deto sasipaxa darjavata o6te ot vremeto na lukanov..ne nikoga. zaboga bratia ta te si govoriat na DRUGARIO.
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
хохохо за 3 месеца ше оправи трафика,колкото царя за 800 дни оправи държавата
89
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
по-добре кадиев,отколкото измислената учителка на борисов
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
въхт ужас, САМО СЕГА, на половин цена, коледна промоция на този уникален, красив, умен, ентелегентен, обратен, крадлив и кретенически кмет, айде на кметьоветееее с отстъпкааааааа, ади на примоциятаааааа
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Скрий се бе *** !!!! БСП умря
86
0
 
0
 
! Отговори
кмет преди 14 години
Софиянци, имате уникалния шанс да имате един ерудиран и образован кмет - Кадиев! Изберете го! Няма да сбъркате! Дано прогледните!