Яне Янев скочи на Бойко Борисов

РЗС иска консултации с управляващите или става опозиция
15 ное 2009 23:04,
114
Яне Янев скочи на Бойко Борисов
Снимка: БГНЕС

РЗС рязко изостри тона срещу ГЕРБ и дори постави ултиматум на управляващите.

„Видяхме повече самодоволство в ГЕРБ, отколкото е нормално. Това не е добър знак“, заяви Яне Янев на пресконференцията на кандидата на партията за кмет на София.

„Пред РЗС има две възможности - да станем ясна опозиция отдясно, или да проведем консултации с ГЕРБ и след тях да решим“, обяви в прав текст Янев.

Можело да има и трета възможност, но това щяло да се разбере през януари.

Няколко пъти на пресконференцията Яне Янев направи доста директни намеци за превръщането на властта в авторитарна.

„Ако не бяхме издигнали наш кандидат, щеше да има една партия, един кандидат и една казионна опозиция. Това прилича на други времена“, заяви Янев.

И друг цитат: „Ако не бяхме участвали в изборите със собствен кандидат, щяхме да сме като Синята коалиция, които седяха на една маса с ГЕРБ, но бяха безмълвни като нощта. Това не е демокрация“.

„Водихме кампания в условия, в които имаше по-малко свобода на словото, отколкото е нормално в една демократична държава“, оплака се Янев.

Иначе лидерът на РЗС стреля напосоки и срещу другите участници във вота - СДС и ДСБ имали един кандидат в тези избори – в Разлог, и той се оказал от Държавна сигурност.

БСП пък били казионна и съглашателска опозиция и можело да торпилира демокрацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
алекс преди 14 години
Що за коментар? Резултатите на неговия кандидат кмет не говорят ли достатъчно?!?!?
34
0
 
1
 
! Отговори
Tina преди 14 години
Мълчете, г-н Янев! Именно с лозунги срещу демокрацията, която обвинявахте в бездействие и за ислямизацията в Рибново и др.места, влязохте в парламента. Не ставайте лицемер!
33
0
 
1
 
! Отговори
хаха преди 14 години
Селския хитрец с неговите 10 депутатчета почна да дава акъл.... Чудя се този човек няма ли най-накрая да го попитат от къде има тия папки дето ги размахва? Осветлява работата на ДАНС... комунистичска *** е. Помнете ми думите. След 1 година ще застане смело зад БСП и ще надупи управляващите. РЗС е продукт на ГОЦЕ, който иска да сменим управлението на президентска република и да управлява още 20 години. Наздраве за българския Уго Чавес
32
0
 
1
 
! Отговори
aaaa преди 14 години
абе "електорат ", то и без /вся власть советом/ сме за оплакване ,стига с тия стари лозунги бе, все с това се извиняваме с дядовите времена ,а че сега нямаме един управник със опит , че ставаме по големи овце от *** и африканците?
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Eх, балкански нрави!
30
0
 
1
 
! Отговори
Дедо поп преди 14 години
Яне е комунистически продукт и няма начин да не се присъедини в едн момент, към БСП и да се обърне против ГЕРБ.Той е *** и на следващите избори няма да има и 20 гласа за РЗС.
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Е, скачате,ама наужким:) Яжте си постните пици:)
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много готино определение прочетох някъде преди време за този човек "Народният трибюн", много му пасва
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Янето се чуди какво да прави,защото докладите загубени от Станишеф ще се намерят у него.
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Янев, смешен си! От къде вземаш тези папки? Не си ли чувал че незаконно придобито доказателство не може да се използва в съда? Ако аз съм застрелял някои и доказателството е пищова с моите отпечатъци но е взет от къщи без заповед за обиск и протокол - мерси пич и във ФБР да го занесеш - отървал си ме.. Тези папки дето ги предаваш и казваш на всеослушание какво има вътре - ми изглежда повече като сигнал към определени хора къде да "почистят"....
25
0
 
1
 
! Отговори
Песоглавец преди 14 години
Яне Янев, който всеки Божи ден нарушава Закона за движение по пътищата, правейки обратен завой с депутатския си "Мерцедес" на двойната непрекъсната линия на ул. "Раковски" пред централата на смешната си измислена партия, няма право да говори за ред, законност и спрведливост. Той самия бе ги спазва.
24
0
 
1
 
! Отговори
ДП преди 14 години
Чудех се колко време ще мине докато го гръмнат, май толкова иочаквах...Питам се дали публиката след толкова години евтини театри все ощее масово неспособна да прочете надписа "ченге" на челото му....Толкова едро е написан та чак не му скрива физиономията.
23
0
 
1
 
! Отговори
trifon преди 14 години
Този Марин няма акъл. Как Яне да е човек на БСП бе хора!!. Яне е креатура на СДС. син си е и в кръвта. Ако си спомняте през 2004г. беше пуснал димка по време на конференция на СДС. После сините го съжалиха и го прибраха н тяхната коалиция :))
22
0
 
1
 
! Отговори
психиатър преди 14 години
КУРИЛООООООООООООООООООООО
21
0
 
1
 
! Отговори
Електорат преди 14 години
Вся власть советом!...И после глад,данъци и наказания всякакви!
20
0
 
1
 
! Отговори
Sturmfuhrer преди 14 години
Как американците ще имат само две партии? Зоро не се излагай!
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Клонингите на БСП и ДС се напъват.....
18
0
 
1
 
! Отговори
zorro преди 14 години
Как се справят братята американци като си имат само две партии, как успяват да си уредят родата на службички, тука имаме 200 партии и пак са малко, очаквах да има само една дясна партия и да громи червените, ама не става алчността и простотияния ни идва в повече, от това си патим, а и Янето се изявява като велик демократ и какво поредният препъни камък по пътя към демокрацията, поставен от ДС и червените.
17
0
 
1
 
! Отговори
марин преди 14 години
Стана ясно ,че Яне Янев е филиал на БСП.Той беше проектиран уж срещу БСП , за да отнеме гласове от ГЕРБ на изборите.Прекалено много информация имаше този клоннинг , за да му се вярва.неговото изказване и това на Станишев бяха идентични.Идваха от една централа.Не може да му се има доверие на този човек.Очаквал е Бойко да му даде министерства , за да го шпионира и злепоставя.Номера от селски вечеринки.БСП има вече стратегия как да подкопава ГЕРБ . Започва с РЗС, ще мине през АТАКА , и накрая Кост
16
0
 
1
 
! Отговори
do 11 преди 14 години
Qnev nqma da se omarsi kato podkrepi sega6noto vidimo bezotgovorno pravitelstvo.Mnogo umen hod posle nqma kak da go obvinqt 4e e sau4astnik v prestupleniqta na GERB