Венцислав Върбанов стана независим депутат

Напуска Синята коалиция за втори път в 41-вото НС
25 фев 2010 09:52,
35
Венцислав Върбанов стана независим депутат
Снимка: БГНЕС

Ден след като положи клетва като депутат от Синята коалиция, Венцислав Върбанов напусна редиците на десния съюз.

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева съобщи, че още вчера той е депозирал в деловодството на парламента заявление за напускане на парламентарната група.

Върбанов напуска за втори път Синята коалиция в рамките на това Народно събрание.

Той бе избран за народен представител през юли 2009 година , но през октомври напусна парламента, тъй като Конституционният съд установи грешка при преброяването на гласовете в една избирателна секция.

Още по темата
Вчера Върбанов положи за втори път клетва като депутат заедно с Румен Стоилов от ГЕРБ и Георги Терзийски от листата на РЗС.

Те заеха местата на депутата от ДПС Рушен Риза, Мариана Даракчиева от Синята коалиция и Атанас Семов от РЗС, чийто избор преди седмица бе обявен за незаконен от Конституционния съд заради нарушения при вота в 23 секции в Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
1
 
! Отговори
Долнодъбничанин преди 14 години
Познавате ли Братовчедите на Венцислав Върбанов -Улян Удринов министърът му подарява "ВИТАЛЕС" АД-Тетевен, Данчо Кънев - министърът му подарява Мелница "Напредък" Червен Бряг и го прави съдружник МОЛ - Екобилдинг-София, Тони Милев Тонев-министърът му подарява Главния информационно управляващ център на Министерство на Земеделието преименуван във фирма "Агробизнесинформ" две административни сгради и седем магазина в центъра на София, Васко Денчев министърът му подарява Мелница"ПЛЕВЕН", Евгени Генов министърът му подарява "Сортови семена" Плевен. На брат си Любомир Василев Върбанов подарява фирма "ОМНИПРО" АД -96декара в центъра на София и хотел "РИБАРИЦА", на баща си комбаин Джон Дир.
33
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
затвор за крадците и далавераджийте...където е парата там е играта...
32
1
 
2
 
! Отговори
еееееееее преди 14 години
Кой ги избира тези хамелеони ,такива като този ще продадът и майка си само и само да са във власта независимо на каква цена ,депутати прескачащи от една парламентарна група в друга за какви идеи и какви принципи/ ако имат такива /се борят или защитават ,какъв народ трябва да сме че да продължаваме да се избират и допускат в парламента , и този не го ли бяха съдили за нещо или всяко чудо за три дни.......????????
31
1
 
4
 
! Отговори
ива преди 14 години
егати депутатите.писна ми от тях
30
1
 
1
 
! Отговори
cirk преди 14 години
turneto produljava!
29
1
 
4
 
! Отговори
аз преди 14 години
Егати цирка!
28
1
 
9
 
! Отговори
е преди 14 години
Догато е бил диджей, в свободното си време беше кмет.
27
1
 
13
 
! Отговори
пролетарий преди 14 години
И тоз *** какви далавери е правил. Демократ -дрън дрън. Пеликан селски. Смениха се крадците с некадърниците.
26
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
+ За Иван Черничкия!!!
25
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ами като знае какви ги е вършил Иван Костов, нормално е да напусне.Срам го е човека, да бъде в една коалиция с крадеца Иван Черничкия!!!
24
1
 
7
 
! Отговори
ined преди 14 години
Лошо няма, диджея сутрин ще пуска музика в НС, а леля Цецка ще ги строи депутатите да правят гимнастика, че нещо много са се ояли и развалят имиджа на НС.
23
1
 
10
 
! Отговори
Pak Az преди 14 години
Знам, че до каквото се е докоснал, го е съсипал... Така поне направи със селското стопанство!!! Надявам се така да стане и с ГМО... Защото той "нахлузи" на Манева ярема, заради Мозер... Проверете и ще видите.
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Докато не ни е мажоритарен вота, все такива ще са в парламента...Да са ни честити...
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
не е истина олко се е оял този .... заприличал е на нерез
20
4
 
2
 
! Отговори
ot stadoto преди 14 години
A predi DJ e bil kravar :D kolko sme gi pasle ovcete xaxa
19
1
 
11
 
! Отговори
Запознат преди 14 години
Знаете ли какъв е бил Венцислав Върбанов преди да го направят министър на земеделието в Костовото правителство ? А, познайте от три пъти ?! Вероятно си мислите, че е бил някакъв аграрен специалист или поне ветеринар .... Нееее ! Човекът е бил диджей !!! Как такива като този станаха министри ? Кой ги направи ? Защо не влязоха в затвора след очевидните им престъпления ? Кой стои зад такива като него и до днес, че да го направят пак депутат ? Все въпроси, чиито отговори трябва да излязат наяве !
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Този вместо да е в затвора пак го вкараха в Народното събрание ! Докато беше министър на земеделието хората от родното му градче разправяха, че цял парк със селскостопански машини е оборудвал за родителите си ... Злоупотреби за милиони ... "Справедливият" български съд обаче реши, че този е невинен !Така ще стане и с всички, на които сега повдигнаха обвинения !
17
9
 
1
 
! Отговори
Ренегат преди 14 години
Браво Венци!Само така - какво ще правиш при тези психопати
16
1
 
3
 
! Отговори
123 преди 14 години
Аве тези хора *** ли се с нас бе? Ама не беее гласувайте за такива като този ... гласувайте .... мишки!
15
3
 
3
 
! Отговори
!?!?! преди 14 години
an-ЧЕ, не ми се зъби така де! не знаеш аз дали гласувам или не! я по- кротко...........А главанака Венци Върбанов познавам лично и за това написах коментар, АМА АКО НЕ ДАВААААААШ? Аз пак ще си пиша:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) кой е *** и кой не се познава от пръв поглед - ТИ ПИШЕШ НА ЛАТИНИЦА!