Венцислав Върбанов стана независим депутат

Напуска Синята коалиция за втори път в 41-вото НС
25 фев 2010 09:52,
35
Венцислав Върбанов стана независим депутат
Снимка: БГНЕС

Ден след като положи клетва като депутат от Синята коалиция, Венцислав Върбанов напусна редиците на десния съюз.

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева съобщи, че още вчера той е депозирал в деловодството на парламента заявление за напускане на парламентарната група.

Върбанов напуска за втори път Синята коалиция в рамките на това Народно събрание.

Той бе избран за народен представител през юли 2009 година , но през октомври напусна парламента, тъй като Конституционният съд установи грешка при преброяването на гласовете в една избирателна секция.

Още по темата
Вчера Върбанов положи за втори път клетва като депутат заедно с Румен Стоилов от ГЕРБ и Георги Терзийски от листата на РЗС.

Те заеха местата на депутата от ДПС Рушен Риза, Мариана Даракчиева от Синята коалиция и Атанас Семов от РЗС, чийто избор преди седмица бе обявен за незаконен от Конституционния съд заради нарушения при вота в 23 секции в Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
10
 
! Отговори
Caleb преди 14 години
Абе, нали уж щяха да слагат край на политическото номадство? Ето че пак почнаха...
13
1
 
11
 
! Отговори
СССРейчо преди 14 години
Едва ли има по-долно *** и по-неблагодарен *** от Венцислав Върбанов. Да се чуди човек на МОЗЕР и СДС защо са го взели. Некадърен и нахален тип, некомпетентен и безпринципен. Продажник....
12
4
 
3
 
! Отговори
an преди 14 години
na sledva6tite izbori pak glasuvaite.ei prost narod>20 g.nemojahte li da razberete be, 4e nqma za koi da se glasuva? ama kak da go razbere, to se iska akal.a sas tezi moza4eta .ne sam glasuval ot 90 i za koi da glasuvam?vidqhte dokade stignahme,do pod kru6ata.taq otrepka varbata vmesto da e v zatvora te go slojiha na darjavnata qsla.narodeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
11
1
 
13
 
! Отговори
МУСТАФА преди 14 години
Малииииииии, тоя още е депутат и не е в затвора ? Аз съм чел договори подписани от него и анексирани по 10 пъти, умопомрачаващи са. По негови договори, съм имал затруднения с установяването на това дали контрагента е платил цената по договора, нужно за освобождаване на Банкова гаранция. Отговора, който получих от ведомството на Орешарски звучеше нещо от рода на "низнам".
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
да, "градчето" в Плевенско е бившето село Долни Дъбник - по комунистическо време от големи и хубави села направиха градчета от селски типПосле DJ-Венци беше и кмет за кратко на това градче, след това се заигра с "голямата" политика, влезе под кожата на баба Мозер, правеше се на голям седесар и на магия все се намърдваше за депутат.
9
1
 
21
 
! Отговори
!?!?! преди 14 години
Абе Венци, абе пъпеш дъбнишки! Ако не беше в листата на синята коалиция, кой щеше да те избере бе дупе л*йнено! Независим ! от кого, от какво? Тези хора, с чиито гласове си влязъл в 41 НС са гласували за синята коалиция, а не за теб!
8
2
 
21
 
! Отговори
Земеделец преди 14 години
Е, и? Тази противна муцуна до кога ще се развява из парламента. Този прилича на вол, бе.
7
3
 
17
 
! Отговори
Nasko преди 14 години
Земеделец...., защо си независим бе ***, използвахте ОДС, и ти и Я.Янев, да се легитимирате в обществото и политиката, но тя ти стигна май, за да подпомогнеш баща си, да стане Едър земевладелец! Такива са ***, истината е, че трябва да копат само, ама и това не могат!
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
този не беше ли DJ в някакво плевенско градче
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
приемам залагания, че до края на мандата ще смени земеделския министър...
4
3
 
6
 
! Отговори
бай Йух преди 14 години
Ето как баланса пак е спазен. Взеха един глас на ДПС, но пък този Върбанов явно е купен от опозицията БСП/ДПС и след като напуска СДС с постановката за уж "независим", явно е, че няма да гласува с тях, щом се маха, а срещу тях. Та БСП/ДПС пак си възстановяват гласа по този начин. РЗС губи един, а ГЕРБ печели един
3
5
 
10
 
! Отговори
ЗЛОБЕН преди 14 години
ВМЕСТО В ЗАТВОРА ВКАРАХА ГО В ПАРЛАМЕНТА.ПРОЯДЕН Е ОТ КОРУПЦИЯ,АМА НАЛИ ГУРОТО КОСТОВ ГО ПАЗИ.!ЗАЩО ЛИ СМЕ КАТО ОВЦЕТЕ?
2
2
 
7
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Ден след като положи клетва като депутат от Синята коалиция, Венцислав Върбанов напусна редиците на десния съюз. ****Пахахахахаха!
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Този ще напусне и майка си, само да има осигурено лапане.