Дайте ми година време, ще издържим!

Премиерът иска кредит на доверие, за да изпълни обещанията си
19 мар 2010 15:12,
553
Дайте ми година време, ще издържим!
Снимка: БГНЕС

Премиерът призова да му се даде време за да изпълни това, което е поел като ангажимент пред хората.

"Говорим за половин, една година време, ще издържим. В противен случай ще фалираме държавата", отбеляза Бойко Борисов.

"Най-лесно е – вадим, пускаме фискалния резерв и след това всички ние се превръщаме в една руина. Аз искам за тези 4 години да направя магистралите, да направя всичко това, което съм обещал и го правя – факт", каза той.

Борисов се похвали, че днес рейтингът на държавата е най-добър от 2008 г. насам.

"Искам да питам българите искат ли да са държава за пример или да ги сочат с пръст", попита той.

Премиерът изрази убеденост, че синдикатите ще приемат всяко разумно предложение като антикризисна мярка, което правителството им предложи.

"Ако имаше рецепта за вярно действие, аз щях да я взема веднага. До този момент тя не е направена", коментира министър-председателят.

"Не съм паникьосан, притеснен съм. Не съм вярвал, че можеш да направиш НЕК задлъжняла с 1.2 млрд. лв. и сега държавата трябва да плаща тези заеми. От къде?", каза премиерът.

Министър-председателят каза, че нарушенията от „Цанков камък” и АЕЦ „Белене” вече са дадени на прокуратурата.

"Всичко това трябва да има възмездие. Няма да давам акъл нито на прокурорите, нито на съдиите", каза Борисов.
Той смята, че удовлетворението на хората може да се върне, само когато видят виновниците за изхарчените милиарди в затвора.

Борисов подчерта, че още преди месец е казал на протестиращите майки срещу ГМО,  че той самият ще гарантира отглеждането на ГМО у нас да се забрани.

"Един месец подскачаха по площадите, някои ги караше да подскачат. С кое съм ги подвел, след като казах, че ние ще забраним ГМО, независимо кое и как се дебатира в парламента", попита Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


553
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
482
2
 
6
 
! Отговори
Aaaaaa преди 14 години
Ха сега година време... ми с удоволствие но мисля че първо таз година няма да успея да я преживея в родината си вече не успявам да издържам родителите си баба си и жена си (жена ми няма право да работи в страната тъй като е чужденка и трябва да плаща по 2 лева всеки ден за престой тук (646 лв на година)). Така че имате не година а колкото искате години аз се махам до 2 месеца. Успяхте да ме изгоните от страната ми *** продажни. Ще се върна само при гражданска война и то с удоволствие.
481
0
 
4
 
! Отговори
Пена Иванова преди 14 години
Прав е Борисов че всички бъркали в държавната хазна трябва да са на съдебната скамийка .Сомо че и той и приятелката му и Иван Костов и Юруков и Ванъо Танов и още много други трябва да са редом до тях. И Батман да си Бойко не си по кадърен от прокудените ни деца в чужбините ама им прибираш данъците и таксите че после да се хвалиш че ти си платил. От нашите издъни джобове бе таран Бойко си ги събръл че да плащаш и не лъжете че няма пари в държавата от всеки хляб до всяко сиренце взема най малкоДДС
480
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бойко,така ми се иска да успееш.Обаче с тези страшни новини всеки божи ден ,не знам как ще изкараш.Дано си жив и здрав!Стискам огромни палци!Боже,пази България!!!!!!!!!!!
479
3
 
2
 
! Отговори
Обективен преди 14 години
Година време ще имаш! Стига да не се правиш на ощипана мома с тия фалшиви оставки в джоба, ами се хванете сериозно за работа!
478
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
всички тука дето пишат за или против ГЕРБ сте пълни вехтошари и неграмотници, не ме интересува коя партия ще ме управлява стига да върши нещо за народа а не за финансовото си положение или за рейтинга пред народа и за това дали ще го обича народа. още от едно време нашият народ (дори и мъдри хора са го казали) "не народ а ***" това сме ние нямаме съзнание на европеиците и никога няма да го имаме ако майките и бащите не почнат да си възпитават децата към добро и към това да прави добро наближни
477
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бойко виж си двора !!! Иво Маринов е взел голям подкуп за да остави на мястото си чиновник от старото правителство, който се стреми продаде един голям български имот. Гониш разбойниците, но разбойниците станаха едни от вас. Иво Маринов е получил голям подкуп. Погвай си хората, защото ще те направят за смях - самия си заобиколен от крадци с партиен билет на Герб.
476
0
 
4
 
! Отговори
НМГ някой много глуп преди 14 години
Ти си просто не наред или зле подготвен, или си уморен да убеждаваш другите в нещо, в което сам не вярваш. Или си толкова зле финансово, че въпреки всичко, изпълняваш ангажимента си, но много те е срам. Дори хора, които не са го преживяли, имат по-трезва оценка за този период.
475
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
защо никой не си спомня червения сценарий през 89-90г..купонната система..жан виденовата зима..инфлация..защо спря да се говори за икйономическите досиета и да се види как стана приватизацията как се натрупаха милиони чрез боновите книжки..Има ли кредитен милионер несвързан ссъ сивите кардинали от ДС и червените велможи от ЦК на БСП...кредитен милионер ли е брата на стани Гей..как изкупи Бг черноморието...
474
4
 
2
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
проблема е сериозен! Червените кредитни милионери натискат правителството да падне борда и да има инфлация!така ще им отпадне кредитния дълг!както през 1989г масово бойкотират държавата..спират производства..съкращават и изхвърлят работници и служители с кредити за жилища..тдомакинска техника..за коли с цел нагнетяване на народно недоволство..ето го червения сценарийй1затуй и крещят срещу Дянков както крещяха и срещу Костов!
473
3
 
2
 
! Отговори
bizona преди 14 години
bat boiko shte napravi neshto spored men , prosto mu e trudno stiga ste pliuli da ste u4ili ili sega u4ete i opravete dyrjavata toi kato ne moje ...
472
3
 
4
 
! Отговори
еееееееееееееееее преди 14 години
Спокойно бе хора, не се вживявайте толкова.Пицарушката ревеше януари месец,ако април не излезем от кризата си подавам оставката и какво стана----продължава да ни мори с жалкото си присъствие,а спасението се отложи в небитието.Вече е късно, много късно за антикризисни мерки и прочее,и резерва ще се изхарчи и валутния борд ще падне и хиперинфлация ни чака а народа ,кучето го яли.В панорама слушах,скъпата Менда Стоянова,още се лутат насам натам но има време да не бързаме,че бързата работа срам за майстора.Много сладички "антикризисни мерки" са ни приготвили,Бойко леко-леко ни обработва с изказванията си,за да е по-лек шока!!!!!!!!
471
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ти луд ли си бе!? аре виж с колко паднало потреблението та цигари и алкохол и с колко са намалели приходите от ак;иза върху тия стоки! верно, че има криза, ама е верно и че боко и флик не могат да си изпълнят бюджета щото от осем месеца дават само грешни сигнали на бизнеса. днес едно утре друго..боко каже ше дадеме, флик вика ааа нема, а трайбо седи отстрани и мънка че не знае нищо
470
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Mного точно казано. Ей това ни е най-гтолемия проблем - късата памет. Нито Бойко , нито Дянков са виновни за безпаричието. Световната криза сви износа ни, износителите изоволноиха много хора, останалите се паникьосаха и спряха да харчат и тук вместо да имаме излишъците от предишните години и да се отървем лесно - те са опапкани от фалшивите държавни поръчки и нагли резани и *** карат джипове и ни се надсмиват!
469
1
 
4
 
! Отговори
Даже да пишатНеМогат преди 14 години
Пичага такова понятие като "*** you BEACH" няма!Май повече от 50% от коментиращите са подрастващи тийнейджъри,които дори нямат право да гласуват.Интересно ми е..какво ви привлича в Костов или Станишев,че така им симпатизирате?
468
5
 
2
 
! Отговори
До Герберчетата преди 14 години
Ей, парвенюта, вие сте същите като активистите на Тройната коалиция, бе! Сити сте и не вярвате на гладните. Не вярвате, че изобщо има гладни, след като вие си бачкате за 2000 - 3000 лв. че и повече. Само да ви напомня, че предишните управленци крадоха по 1 милиард накрая на всяка година. За осем години - близо 8 милиарда общо. Вие искате сега за 8 месеца да постигнете същия резултат. Страховити сте!!!
467
5
 
2
 
! Отговори
искам преди 14 години
Вожде!Върни тези триста милиарда от гадната тройна коалиция,дето са ги пропиляли в предния мандат и да го ударим на живот . Ще чакам. Абе що не питаш някой какво са триста милиарда?
466
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бойко А КАК ЩЕ ОЦЕЛЕЕМ ПОЛОВИН ИЛИ ЦЯЛА ГОДИНА-ЧОВЕЧЕ НАИСТИНА ВЪПРОСА Е ЗА ФИЗИЧЕСКО ОЦЕЛЯВАНЕ.Чуждите банки ни разказаха играта,чуждите монполисти също,кажи СМЕТКИ ИЛИ ХРАНА-ТОВА Е ВЪПРОСА -НАИСТИНА!
465
7
 
12
 
! Отговори
Ренка преди 14 години
Защо искаш само още една година,много е малко! Аз предлагам да си приготвиш багажа по най бързия начин и да изчезнеш защото ми писна от твоя милиционерски тон и от това да ми говориш непрекъснато в 1-во лице ед. число!Хайде лек път!
464
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
omrazna mi veche tazi pesen 'vse drug mu e vinoven', goyko e dobriqt politsaii, koiito ne propuska vazmojnostta vav vsqko izrechenie da ni plashi s loshiq politsaii!
463
9
 
11
 
! Отговори
отвратена преди 14 години
САМО БОЙКО БОРИСОВ !!!!!!!!!!! ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ И БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.