Дайте ми година време, ще издържим!

Премиерът иска кредит на доверие, за да изпълни обещанията си
19 мар 2010 15:12,
553
Дайте ми година време, ще издържим!
Снимка: БГНЕС

Премиерът призова да му се даде време за да изпълни това, което е поел като ангажимент пред хората.

"Говорим за половин, една година време, ще издържим. В противен случай ще фалираме държавата", отбеляза Бойко Борисов.

"Най-лесно е – вадим, пускаме фискалния резерв и след това всички ние се превръщаме в една руина. Аз искам за тези 4 години да направя магистралите, да направя всичко това, което съм обещал и го правя – факт", каза той.

Борисов се похвали, че днес рейтингът на държавата е най-добър от 2008 г. насам.

"Искам да питам българите искат ли да са държава за пример или да ги сочат с пръст", попита той.

Премиерът изрази убеденост, че синдикатите ще приемат всяко разумно предложение като антикризисна мярка, което правителството им предложи.

"Ако имаше рецепта за вярно действие, аз щях да я взема веднага. До този момент тя не е направена", коментира министър-председателят.

"Не съм паникьосан, притеснен съм. Не съм вярвал, че можеш да направиш НЕК задлъжняла с 1.2 млрд. лв. и сега държавата трябва да плаща тези заеми. От къде?", каза премиерът.

Министър-председателят каза, че нарушенията от „Цанков камък” и АЕЦ „Белене” вече са дадени на прокуратурата.

"Всичко това трябва да има възмездие. Няма да давам акъл нито на прокурорите, нито на съдиите", каза Борисов.
Той смята, че удовлетворението на хората може да се върне, само когато видят виновниците за изхарчените милиарди в затвора.

Борисов подчерта, че още преди месец е казал на протестиращите майки срещу ГМО,  че той самият ще гарантира отглеждането на ГМО у нас да се забрани.

"Един месец подскачаха по площадите, някои ги караше да подскачат. С кое съм ги подвел, след като казах, че ние ще забраним ГМО, независимо кое и как се дебатира в парламента", попита Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


553
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
462
2
 
8
 
! Отговори
Омагьосан кръг преди 14 години
В Гърция има мн по-сериозни мерки за кризата.Мнооого по-сурови.Карамалидис ги залъгваше,окраде каквото можа и се махна от политиката,сега новия Папандреу им е виновен,че вдига данъците.Явно навсякъде хората са така устроени...наивни.Винаги ще има някой,който да "раздава" и като свършат..отива си и следващия е най-виновен защото се чуди как да и откъде да вземе пари.След това идва друг..той не е като предишния да увеличава данъците,той е добър..и..когато свършат парите..маха се и идва нов и т.н.
461
3
 
4
 
! Отговори
държавен служител преди 14 години
Де да ми бяха шест апартаментите - нямаше да ми дреме от кризата! Де да бях богат държавен служител с 4500, а не с 450 лв. заплата!... Почнах да мечтая!
460
5
 
2
 
! Отговори
отвратена преди 14 години
ДО FUSK YOU BEACH: ***, ***, ***
459
6
 
3
 
! Отговори
WOW 417 преди 14 години
Lele tia me tresna, basi sravneniata, basi preduprejdeniata.kakyv prevrat be , kakawa surat be? kakwi 5 oligaha be? dosta se posmiahme s tebe glup4o!Гейбарастката революция започна с един *** и еднид гербер в горният му ***, устата на мутрите.Кога един батко става *** и кога една *** мое да снесе златното яйце по нормален начин, в съжителство с петел в уютно гнездо в стабилен курник.от целата тая дандания ще запомня едно. Гербав Бройко дойде на власт зада открие построените от Царо-Султано и Серго детски градинки.градинките свършиха, и Граблив Бройко начело с пудел Дянко зеха да ни Дянкат мамата.Та обратното, Цецко и он, наместо да оди с багеро след банкянският революционер и да изравя Чапаевците и Петавците пошел да се ока със съдийските специялисти. Еми утре ще бутне нещо с колата, и глей ко стаа- Цецко ще си спони кви ги ръмжал. Федоска ще свали потни бабешки килоти и ще си изпише от Париж прашки за крава, а Цецка ще си уголеми само едната цица, за да ий остант мъни за силиконен маркуч-мечтата за сека разгонена политическа парястница.Под чертата, бих посъветвал Сергишев да подкрепят Симо Дянката най отговорно и капитално -защото това е нещото което ще съумее в съкратени срокове да срине Гербераската проституция от власт.ИНАЧЕ, УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА НИ ПРЕДСТОИ ПРЕВРАТ МИЛИЦИОНЕРСКО-ПОЛИЦЕЙСКИ В ПОЖАРНИКАРСКИ ОДЕЖДИ КИРКИ, СЕКИРИ И АБОРДАЖНИ СТЪЛБИ.Да съберем тор за градината на гърбавата революция.
458
7
 
7
 
! Отговори
отвратена преди 14 години
ТОВА ЧЕ НАРОДА Е БЕЗ ПУЛС НЯМА ВИНА Б. БОРИСОВ. И ПАК ПИТАМ : КОЯ ПАРТИЯ ИСКАТЕ ДА НИ УПРАВЛЯВА ? АМИ ЧЕ ТО ОТ ПРАЗЕН ПОРТФЕЙЛ ЧОВЕК ПАРИ НЕ МОЖЕ ДА ИЗВАДИ. СЪРДЕТЕ СЕ НА ПРЕДИШНИТЕ И НЕ СЪДЕТЕ БОЙКО БОРИСОВ, КАКВО Е ВИНОВЕН ЧЕ Е ПОЛУЧИЛ ТУЙ НАСЛЕДСТВО ?
457
2
 
2
 
! Отговори
БЪРЗА ПОМОЩ преди 14 години
БОКО МОЖЕ ДА ТИ НАМЕКНЕ ДА ПОЗАТЕГНЕШ КОЛАНЧЕТО
456
0
 
4
 
! Отговори
ПРИРОДОЗАЩИТНИК преди 14 години
ТИНА-а-аГОЦЕ НЕ В ТУРЦИЯ--ЩЕ ИМ ИЗБИЕ ЖИВОТНИТЕ
455
2
 
6
 
! Отговори
ГЛАД мале ГЛАД преди 14 години
Уффф ако беше преди 10-15г. да кажеш да затегнем коланите и да потърпим щяхме да те разберем но сега народа вече колабира....можеш ли на критично болен без пулс да му кажеш да почака малко..... незнам !
454
4
 
2
 
! Отговори
отвратена преди 14 години
ДО ТИНА: БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ИМА ПОНЕ 1 КОЙТО МИСЛИ КАТО МЕН.
453
8
 
5
 
! Отговори
Тина преди 14 години
Давай, Бойко, с теб сме! Долу БСП, Доган и Гоце в турция!
452
2
 
1
 
! Отговори
отвратена преди 14 години
ДО 477 : КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТАКОВА СЕ И ОБАДИЛО : ти СИ НАЙ-ГАДНОТО *** НА СВЕТА
451
2
 
7
 
! Отговори
недоволна преди 14 години
Отвратена,вярвам,че сте изстрадал и честен човек,като повечето българи. Нямаздравомислещ човек,който не споделя мечтите ви.Те са мечти за нормалночовешко съществуване,нещо,което в останала Европа е ежедневие за хората-билите работещи или пенсионери.За нас остават мечти,благодарение на 20 годишното лутане като стадо след един или друг пастир-негодник.За мен ББи сие са поредните такива.Всичко добро Ви желая.
450
8
 
3
 
! Отговори
FUCK YOU BEACH преди 14 години
DUHAI MA *** 6E TI DAM 6ANS NA TEBE DA GO POLAPA6 MRASNICA PROSTA KAKVO VREME DA MU DAM NA TIKVATA BOIKO MA A SVAR6I MU VREMETO TUTO FINITO E TOZI PLEHAR TOI VE4E E ISTORIA
449
11
 
6
 
! Отговори
отвратена преди 14 години
Мечтая да няма безработица, хората да получават добро заплащане - според труда си, да има по-добро здравеопазване и др. което може би сега изпускам да изброя, но всеки нормален човек иска най-доброто за себе си и семейството си. Б. Борисов не е бил 20 год. на власт. Защо сме да този хал, защото са крали и разградили ? България умира. Дайте шанс на Б. Борисов, от това по зле няма да станем, но има шанс да сме по-добре, да са по-добре всички в БГ. Не ангажирам насила никой с моя коментар.
448
8
 
3
 
! Отговори
мистерия преди 14 години
Още минусчета моля :) Знам, че има още време до края на работния ви ден :)
447
12
 
4
 
! Отговори
мистерия преди 14 години
Абе тия червени драскачи дето са останали на улицата откъде намират пари за интернет да пишат по форумите? Сигурно по метростанциите ползват терминалите :)... или верно някой им налива пари да пишат тук :)
446
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Наивен,да вкарат крадците в затвора,щом никой не е затворен-НЯМА КРАДЦИ,само клевети,това е ...кажи нещо?И ти си крал-100 милиона,ама....е,всеки може да каже каквото си иска-ДОКАЗАТЕЛСТВА,другото са клюки,.и аз тръпна за да чуя за осъден,ама-йок :(
445
0
 
5
 
! Отговори
степан преди 14 години
Баш ме боли за измислените рейтинги. На мудис, пуур и подобни измислени агенциики. Само да припомня как проспаха световната криза! Разбраха за нея едва в средата и. Истината е че макро показатели не ям, а и те са токлова манипулируеми, че никой сериозен инвеститор не им обръща внимание. За пример - Румъния. Та министърчето дето се оля в пръски слюнка да си хвали бюджета, сега се чуди как да го внесе за актуализация! И то само в началото на годината, и то в тази част когато се събират данъците!
444
0
 
7
 
! Отговори
ртр преди 14 години
20 години се издържаме калпави политици ще издържим още година а после ще дойде някой друг месия ......2012г край на кризата според маите
443
0
 
5
 
! Отговори
отвратена преди 14 години
Обиди и безверие. Има ли партия на която вярвате, и коя е тя ? ДПС, РЗС, БСП, коя ?