Борисов: Няма спор по кандидатурата на Борисова

Не може всички да са като мен, отсече премиерът
16 апр 2010 12:34,
108
Борисов: Няма спор по кандидатурата на Борисова
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов увери, че няма разногласия за номинацията на Анна-Мария Борисова за нов здравен министър.

Така той отговори на репортерски въпрос в кулоарите на парламента за забавянето на гласуването на кандидатурата й в НС.

Темата явно беше неприятна за премиера, защото опита да пренебрегне настоятелните въпроси по нея.

Все пак Борисов отговори, че Борисова е лично негово предложение.

Още по темата
15 апр 2010 15:31
415

На въпрос какво мислят депутатите от ГЕРБ, той увери, че няма разногласия. Забавянето било заради важния конгрес на ендокринолозите в Пловдив.

Самият Борисов често пътува в страна и чужбина, което не му пречи да участва в заседанията и на Министерския съвет, и на парламента. На въпрос защо това се е оказало пречка за Анна-Мария Борисова, премиерът изтъкна себе си:

"Не може всички да са като мен, ако можеше, щеше да е по-хубаво", каза той.

По-рано Бойко Борисов отговори на депутатски въпрос от Корнелия Нинова („Коалиция за България”). Тя попита защо не е реализирана антикризисната програма на ГЕРБ от октомври. Тя предвиждаше увеличаване на приходите след по-добрия синхрон в работата между НАП и Агенция „Митници”.  Според Нинова контрабандата е 50%, а оттам ощетяването на бюджета с 1 милиард лева.

"В следващите седмици това, което се работи по цигарите, ще ви бъде интересно да го гледате и слушате. Имайте търпение", закани се Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
0
 
! Отговори
SyS преди 14 години
Нямаше спор и по кандидатурата на Румяна Желева, а излезе, че Румито е доста далече от разбирането на Европа за добър (не идеален и безспорен) еврокомисар.Ана-Мария няма да стигне до Европа със сигурност, но дано не е пак безспорна некадърница. Защо ли се съмнявам в избора на Борисов???
99
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
На тaя кокошка още ли не са и намерили курник.
98
0
 
0
 
! Отговори
глух преди 14 години
как ще има спор-явно да се хванеш на такава работа трябва да си луд,а тя е достатъчно луда!
97
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тез двамата Борисови да не са роднини?
96
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
tochno tazi rabota njma da vurshi.....
95
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
Koi go izluga Boiko da q nominira tazi za zdraven ministur?Ako pri Nanev imashe konflikt na interesi,to tuk napravo e istinska katastrofa.....
94
0
 
1
 
! Отговори
Prolet преди 14 години
G-n Borisov, iskreno se nadiavam Borisova da ne se okaje vtora Jeleva!Che togava hich niama da i se usmihva!
93
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ще видим какво представлява Борисова, още е рано да се каже, но май дъската и хлопа.
92
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
мааалеййййй каква я мислехме каква стана да му мислят докторчетата
91
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
От къде ги намира този Бойко Борисов такива смешници. Преди време искаше за европейски комисар да пробута абсолютно некомпетентен човек, сега ни предлага за здравен министър тази баба, която е абсолютно куку.
90
3
 
4
 
! Отговори
Герб - членове на БК преди 14 години
Герб произлиза от БКП. *** са ББ, неговия пудел Цуци и убавата Цецка от парламента, защото са били членове на БКП. За твое сведение, нито Станишев, нито Симеон 2, нито Доган са били някога членове на БКП!
89
1
 
2
 
! Отговори
гацо преди 14 години
не може всички да са като мен........ е ти какъв си бе красавицо.мъжкар.тиква.
88
3
 
8
 
! Отговори
metcho преди 14 години
Грозна била, стара била.Важно е да върши работа. Да не избират мис България та да е млада и красива. Като се разболеете не търсите лекаря(ката) да са млади и красиви, а да са знаещи и можещи да лекуват. Като легнете на операционната маса не гледате хирурга над вас дали прилича на Брад Пит или Анджелина Джоли, а много се молите да си свърши добре работата като ви резне.
87
1
 
2
 
! Отговори
naivnik преди 14 години
kogoto i da vi predlozhat za ministar na zdraveopazvaneto, nyama da go priemete!!! nikoy nyama da se spravi s tozi batak, ako nyama istinska reforma i zakrivane na bolnitsi...a, tay kato "sireneto e s pari" - shte se plashta za visoko kvalifitsiran trud!
86
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Атентатът, извършен в Кървавия четвъртък е само началото на поредицата от масови убийства, дело на БКП под диктовката на Москва. Дошла на власт с помощта на чужда окупационна армия, БКП продължи деянията си, започнали с метежа през септември 1923 година с убийствата, извършени без съд и присъда в първите месеци след 9 септември 1944, с противоконституционния Народен съд и последвалите години на терор.
85
2
 
10
 
! Отговори
Vik преди 14 години
Е кой е казал, че спор има- всички са единодушни -НЕ СТАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
84
1
 
6
 
! Отговори
Изводи преди 14 години
Мъже, които избират за жени в живота си кръчмарски певици не са особенно интелигентни, чувствителни и политически приемливи. За съжаление така стоят нещата. Всеки си прави в този живота изборът сам, но това показва нивото му на развитие. Все пак от това зависят интересите на нацията и държавата. До колко ще се справи със ситуацията, едва ли.
83
0
 
6
 
! Отговори
da ii ofukat perukat преди 14 години
Boreto ia slaga taa vestica zada podgotvi po4vata za zavrystaneto na Tarantulata Rumania Jeleva.Tekov krokodil e garancia 4e samo da se merne iz bolnicite-site bolesti sko4at ot prozorcite na visokite etazi barabar s pacientite. taka se lekuva masovo.nema li koi da mu i da ii kaje 4e taa proceska na fona na boikovata kratuna e kato kosher s muhi i parazite
82
1
 
6
 
! Отговори
7 преди 14 години
Полека лека изчезват хората от ГЕРБ. Със сигурност няма кадърни резервни варианти за министерските постове. Най важното за Боко е да излезе от всяка ситуция с гордо вдигната глава ...
81
3
 
9
 
! Отговори
Браво Бойко!!! преди 14 години
Браво!"Не може всички да са като мен"-разбира се-Иван Костов е прекалено интелигентен,за разлика от твоята "скромна" особа!