Станишев вижда как Борисов връща политиката на Костов

Всеки ден правителството променя позициите си, твърди той
17 апр 2010 12:13,
142
Станишев вижда как Борисов връща политиката на Костов
Снимка: БГНЕС

"При сегашното управление отново има завръщане към политиката на Иван Костов", обяви в Сандански червеният лидер Сергей Станишев.

"Правителството променя всеки ден своите позиции и така проличава една крайно дясна политика", категоричен бе той.

Още по темата

Според него за последните девет месеца от управлението на ГЕРБ кризата се задълбочава.

"Днес страната се намира в много тежка ситуация. Естествено икономическата криза няма как да не оказва влияние върху България, но можем да констатираме, че нейните измерения добиват все по-дълбок мащаб в страната ни", каза лидерът на БСП.

По думите му трябва да се наблегне най-вече на работата на общините. В приветственото си слово пред присъстващите на Националното съвещание на БСП в южния град , Станишев уточни, че партията му е взела решение за местното самоуправление.

"Самоуправление, в което се изискват много неща, а именно да се формулират нови идеи, да се проведат редица дискусии, за да може политиката да бъде в унисон с българския гражданин", заяви той.

"Искам да вдъхна повече доверие и солидарност на кметовете и представителите на общините, присъстващи на днешното съвещание", допълни Сергей Станишев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
4
 
12
 
! Отговори
Патриот преди 14 години
Щото има доста, дето още им дрънкат петолъчките из главите....но пък с всяка година намаляват прогресивно....природа....какво да се прави...никой не живее вечно...
35
8
 
10
 
! Отговори
Патриот преди 14 години
И що не се сещам, кое му беше лошото на Костовото правителство....че вдигна страната на крака след виденовия апокалипсис ли...
34
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ХЛЯБА ПРИ КОСТОВ СТАНА ТРИ ПЪТИ ПО СКЪП ОТКОЛКОТО ПРИ ВИДЕНОВ,СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ ГАДНИ КОСТОВИСТИ! САМО С ЛЪЖИ ДЕЙСТВАТЕ, ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГЛАСУВА ЗА КОСТОВ КАТО Е БИЛО ТОЛКОВА ДОБРЕ?! АААААААААААААА
33
1
 
4
 
! Отговори
ld преди 14 години
abe ako beshe vqrno che borisov pravi politikata na kostov shteshe da e super ama za syjalenie ne e taka :) politikata na borisov e kraino lqva i populistka- kakvo predpochitate uvajaemi dami i gospoda- politicite da vi slushat za vsqko neshto ili da vi osigurqvat hlqb i rabota ? e sega shte si otgovorite na toq vypros :)
32
6
 
10
 
! Отговори
PENE преди 14 години
серГЕЙ е прав за много неща , но не е прав , че политиката на Боко прилича на тази на Костов ! Командира е поне 100 нива над Боко от Банки !
31
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
че то би било прекрасно да се върне политиката на костов- тогава поне имаше реформи, а и хляба стана 40ст, като преди това беше 10лв. при Виденов.
30
6
 
6
 
! Отговори
Ki4o преди 14 години
Tfa komunizma ne razbrahte li che e kato ednovreme starite obshtestveni toaletni?
29
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Серго ти си ни надеждата -- даи им два милиарда от скатаните на тия да млъкнат.
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тук не е полицейска държава, а полицейщина! всички престъпници са били агенти, ченгета и незнам си какви, не ти ли светва лампичката!
27
6
 
12
 
! Отговори
Jolly Roger преди 14 години
В Германия не е лошо като за полицейска държава. Да живее полицията която създава ред а не корупция. А *** ще дойдат на власт отново когато слънцето изгрее от запад.
26
7
 
14
 
! Отговори
4efo преди 14 години
Майка ви комунистическа!Разсипахте държавата и пак се подавате,че и още да крадете искате.Не затвор-куршум за вас изедници!Рано или късно ще си получите заслуженото за всички предателства към България и българите
25
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Какви комуня ги бе момченце каквото си сигурно! СДС управлява с Филип Димитров, после СДС управлява с Иван Костов, после НДСВ управлява, сега ГЕРБ и ДСБ и Атака управляват! Защо от толкова мандати нищо свясно не направиха? Защо хората никога няма да гласуват за Костов, Ф.Димитров, Царя сега и за Бойко?! Защото не комунистите са виновни, ами вие десните като дойдете на власт го удряте на терор и разсипия, а на приказки сте много велики, но иначе нищо не струвате!
24
6
 
12
 
! Отговори
Ясен преди 14 години
СерГЕЙ само до преди 1 година се кълнеше ,че за нас криза няма да има!Олигарсите в партията почнаха да се карат .....някои се отцепиха друга партия да правят!
23
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ооо ДСБ-арите полудяха, да не напълните гащите. БСП ще се върне на власт и тогава ще ви сте стъжни яката
22
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много я еня Русия за Костов и за България. Руснаците си гледат търговията с нефта и газа, а това за руските амбиции и колко бил велик Костов е за глупаците.Но нека ти припомня, че именно Костов продаде Невтохим на руснаците и стана Лукойл и Балкан за Израел, първите направиха Невтохим най работещия завод на Балканите, докато вторите затриха Балкан!Когато фактите говорят и Боговете мълчат! Костов е политически труп!
21
8
 
20
 
! Отговори
Gonzo преди 14 години
Станишеф-от ден на ден все по смешен и жалък.
20
5
 
11
 
! Отговори
някой преди 14 години
вий какви позиции иманте бе сасел загубен
19
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всичко е по-хубаво от твоята коалиция Сергейчо!И затова сега не си на власт!
18
4
 
23
 
! Отговори
йилунм преди 14 години
Германия като е полицейска държава там лошо ли е ? другари комунисти-форумисти?И ако е така , защи на всичките червени бабички децата и внуците са по белия свят а не седят в "прекрасната" България...Тука си трябва полицейщина , и трябва да се съкрати на половина тая *** държавна администрация.... само някви търтей издържаме....
17
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сополанко, това че Костов сложи бариера пред имперските амбиции на Русия ли ти е основният проблем? А ако десните партии провеждат терор, то левите какво провеждат? Геноцид, нали?