Станишев вижда как Борисов връща политиката на Костов

Всеки ден правителството променя позициите си, твърди той
17 апр 2010 12:13,
142
Станишев вижда как Борисов връща политиката на Костов
Снимка: БГНЕС

"При сегашното управление отново има завръщане към политиката на Иван Костов", обяви в Сандански червеният лидер Сергей Станишев.

"Правителството променя всеки ден своите позиции и така проличава една крайно дясна политика", категоричен бе той.

Още по темата

Според него за последните девет месеца от управлението на ГЕРБ кризата се задълбочава.

"Днес страната се намира в много тежка ситуация. Естествено икономическата криза няма как да не оказва влияние върху България, но можем да констатираме, че нейните измерения добиват все по-дълбок мащаб в страната ни", каза лидерът на БСП.

По думите му трябва да се наблегне най-вече на работата на общините. В приветственото си слово пред присъстващите на Националното съвещание на БСП в южния град , Станишев уточни, че партията му е взела решение за местното самоуправление.

"Самоуправление, в което се изискват много неща, а именно да се формулират нови идеи, да се проведат редица дискусии, за да може политиката да бъде в унисон с българския гражданин", заяви той.

"Искам да вдъхна повече доверие и солидарност на кметовете и представителите на общините, присъстващи на днешното съвещание", допълни Сергей Станишев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
5
 
4
 
! Отговори
ba6gad преди 14 години
Нова група във фейсбук-''Варна на варненци,Максуда на кмета Йорданов.''
55
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
нанайци дудукци свалил комунистите :)толкова членове на бкп не е имало в нито едно правителство досега, дори в това на иван костов :)като се хванат герберите за аргумента `комунистите` - явно ептен са се оакали....а бре, пичове, членските книжки на бкп надзъртат от джобовете на половината ви министри, барабар с министер-президенто, който напуска милицията, щон ве иска да напусне бкп....
54
9
 
16
 
! Отговори
един от народа преди 14 години
наи-доброто,което е направил Бойко за България е това,че свали комунистите,пардон социалистите от власт
53
8
 
8
 
! Отговори
56 преди 14 години
Е как така нищо не направил? Направи, много неща направи. Фиск. резерв от 8 мълрд. го направи 4, озакони заменките, плати на Догановите обръчи, вдигна де що имаше данъци и акцизи, направи ни за посмешище с ганстерската невеста, а сега се дублира с недоразумението Борисова :) Това малко ли ти се вижда?
52
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
кои уроци бързо учи бойко? нищо ново не прави бойко от седем години.показва се при всяка възможност по телевизиите и ни залива с глупости и лъжи....кажи ЕДНО нещо, което е направил бойко за седем месеца. телевизионната реклама и недовършените *** полицейски екшъни срещу мутрите, бивши съюзници на бойко и настоящи конкуренти може да подминеш.
51
4
 
8
 
! Отговори
Даниел преди 14 години
туй комунизма е като секта!а на комунистите ортодоксалните,де защото в бг-всички партии са създадени от тях им пожелавам все туй сергейчу да ги води! Вие знаете докъде ще ви заведе, нали? След 2-3 год.ще се изравните по рейтинг със братчетата си от ндсв!
50
3
 
3
 
! Отговори
kkk преди 14 години
"Самоуправление, в което се изискват много неща, а именно да се формулират нови идеи, да се проведат редица дискусии, за да може политиката да бъде в унисон с българския гражданин", заяви той. Толкоз, до идеи и формулировки стигате само!!! А действия???Май само тези от които ще се облажите са оправдани!? И стига сте бленували да ви върнат Костов, тая няма да я бъде!!!!!Колкото и *** да искате да изкарате Бойко, мисля че той все пак бързо си учи уроците!!!!!!!!!????????
49
6
 
4
 
! Отговори
ПОЧИТАТЕЛ преди 14 години
ХАРЕСВАМЕ ТЕ!!!!!!!!
48
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ами то Станишев вкара БГ. в ЕС.Понегово време кризата не се усещаше, а сега кво стана всички виждаме.Костов хептен се опитва да досасипе нещата, дано по-бързо му затворят устата на тоя зловредник.
47
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
земевладелецо, даже малоумния дянков признава, че е получил толкова резервобаче от герб по просто и по нагло няма, дай му да прави пропаганда от всяка простотия....но иначе, комисионните на боковата любовница не го дразнят.....
46
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
що, 47? че то и костов си менеше мнението непрекъснато? ту филчев бе борец за свобода, ту бе корумпиран шизофреник, после пак се оказа борец за свобода?или не ги помниш тия работи?и за съжаление клипа със брадвата се оказа пророчески.девет месеца само глупости ни говорят и режат едно по едно всичко получено от народа последните десетина години след костов.....халал да ти е увеличението на данъците, дето го замислят боко и ***
45
5
 
9
 
! Отговори
Zemevladelec преди 14 години
до 45 Ти откъде я имаш тази информация, че Серго е напълнил бюджета ? С някакви документи ли разполагаш или просто вярваш на думите на БСП ?
44
3
 
8
 
! Отговори
аа преди 14 години
Никога не съм бил червеничък.На вас синичките като ви се каже истината, почвате да се обиждате на комунисти.Това са факти.Моето и твоето мнение може би нямат голямо значение, но историята ще покаже кой, кой е.нали виждаш Вожда колко хора е вкарал в парламента, благодарение на гениалната си политика.Времето само изхвърля дискредитарините политици.
43
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Всеки ден правителството променя позициите си, твърди той ""Станишев вижда как Борисов връща политиката на Костов"Тези двете малко не си подхождат едновременно :)Този станишев освен да плаши с Костов друго не може ли да прави? Аааа верно - може да краде!
42
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
че то ***, бойкогъзоблизците и платените атакисти направихте така, че човек да е горд да каже че е комунист....а бре, шмотльовци, 20 години грабите и не можете да ограбите построеното за 45, и пак друг ви е виновен че се *** непрекъснато....доживях мутрите и крадците да обвиняват строителите, че са крадци....
41
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
аре престанете с глупостите, не бил признавал че има криза :)ми кризата дойде благодарение на безумните действия на бойко и на дянков....дотогава възможните проблеми бяха туширанино не, дай им на десницата големи безотговорни приказки да плямпаткой, да не би станишев да изяде и изпи два милиарда от резерва за три месеца?напротив, станишев напълни резерва, дето сега харчат безумните гербери, а и се оплакват, че бил малкоаман от войнстваща простотия
40
8
 
15
 
! Отговори
Zemevladelec преди 14 години
Тая мафиотска амеба Станишев още ли е тук ? Отдавна трябваше да го линчуваме или пропъдим !
39
6
 
8
 
! Отговори
Патриот.. преди 14 години
Май червеничък си....Не виждам смисъл да споря....всеки си има право на мнение, но на времето мнението трябваше да е партийно съобразено...явно не си се отърсил още от това....Простено да ти е...
38
8
 
10
 
! Отговори
аа преди 14 години
Еми то Костов е символа на разрушението на българската държава.Какво има да виждаш.Ама ти сигурно си 7клас и нямаш спомени от тогава.
37
6
 
13
 
! Отговори
хах а преди 14 години
само дето го нямаше защото изнесоха пшеницата другарите............... пенсио, май не помниш как крадливите другарчета оставиха хора без хляб, а после им откраднаха парите със хипер инфлация.............