Лечков: Обвиненията към мен са "тротоарна клюка"

Иска отвод на съда, който ще гледа отстраняването му
19 апр 2010 12:41,
76
Лечков: Обвиненията към мен са "тротоарна клюка"
Снимка: БГНЕС

Йордан Лечков обяви пред журналисти в Сливен, че предявените му обвинения са несериозни, защото става дума "за тротоарна клюка".

В отговор на въпрос той заяви, че няма да подаде оставка сам, за да предизвика предсрочни избори в града.

Градоначалникът допълни, че ще поиска отвод на съда, който трябва да вземе решението по внесеното искане за отстраняването му от длъжност.

Още по темата

Лечков изрази недоверие към местните магистрати и се усъмни в конфликт на интереси.

Кметът съобщи още, че по своя инициатива служителите от общинската администрация готвят протест пред сградата на Съдебната палата заради прокурорското искане за отстраняването му.

Междувременно от Окръжната прокуратура съобщиха, че е внесено искане в Окръжния съд за отстраняването на Лечков.

Делото вече е разпределено на съдия-докладчик, който се запознава с материалите по него и до края на деня вероятно ще бъде обявена дата за разглеждането му. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
2
 
! Отговори
гого преди 14 години
вярно е
45
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ДНЕС БГ да се дигнат до Сливен,да направят една фото сесия на града,да попитат хората от кога е така,да попитат изпълните ли на проектите за срока на приключване и чак тогава тия,дето никога не са стъпвали в града,да коментират.А иначе любителите на футб.звезда ги каним всеки уикенд да дишат прах и да си трошат колите и детските колички,а от есента откриваме калния сезон.Заповядайте.
44
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Точно до стадиона има детска площадка със поне 40 годишни съоръжения.Пързалките са изгнили,ламарината им е опасно извита и децата могат да се нарежат.Отделно стърчат железа.А на тази площадка разчитат минимум 2 квартала,защото в "Сини камъни" и "Българка" няма нито една.Как една сладкарница може да си позволи детска площадка,и то застлана със спец.мека материя,а общината да не може да отдели средства?Ама там няма далавера;или ако има,отклонените пари ще са твърде малко,та не си струва.
43
4
 
8
 
! Отговори
до 45 преди 14 години
В нормалните страни,където работещите хора живеят повече от добре,има огромно уважение към служителите на пожарните служби,службите за гражданска сигурност и т.н.,защото служителите често рискуват живота си за здравето на другите.В нормалните страни в магазините отстъпват ред на обикновените строители от уважение към тежкия и отговорен труд.Само нашия комплексиран народ величае странни личности.Предпочитам пожарникар пред расъл в саксия очилат съсел и фъфлещ алкохолизиран философ.
42
2
 
21
 
! Отговори
ШШ преди 14 години
ДАЙ НА ПРОСТИЯ МАЛКО ВЛАСТ И МУ ГЛЕДАЙ СЕИРА!!!!
41
9
 
18
 
! Отговори
did преди 14 години
Бойко иска да го разкара защото вижда заплаха в негово лице! народа след пожарникар може да избере футболист за премиер...толкоз ни е акъла...
40
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
toz pleshiv narkoman stiga e kral
39
4
 
14
 
! Отговори
ЗАТВОРНИК преди 14 години
Лече братко, с нетърпение те чакаме в затвора,скоро ще ти пръснем халката!
38
0
 
0
 
! Отговори
Слави преди 14 години
Напълно съм съгласен с "32".Много точно казано.
37
1
 
16
 
! Отговори
Клуцохор преди 14 години
Абе простия, нека прави верно хотели, ама да прави и детски градини, нека прави инфраструктура ама нека на целия град, не само до хотелите му. Тва което се пише тук са общи работи, нека сливналии ти говорят за кво иде реч! Как псува полицаите когато го караха да намали музиката на лятната дискотека, как цялата му охрана е само дилари ....... много, много още
36
0
 
3
 
! Отговори
до Манов преди 14 години
Изобщо не си прав. Всички са ***. А ти да нямаш нещо игра с него.Като гледам фамилията ти нещо.Като не ти харесва -отивай в Съдиево да съдиш арпажик и домати и крави да гледаш и трактор да караш
35
0
 
4
 
! Отговори
ДО Христо Манов преди 14 години
Христо ти си голям ***!
34
2
 
9
 
! Отговори
Клуцохор преди 14 години
Сливналии знаят, че всички клюки в Сливен всъщност не са клюки, а си е чиста истина. По принцип там нещата,които се представят като слух са винаги истина.Така е в нашия град - нямаме тайни за нищо...камоли за известните. Особенно след като се самозабрави и очеизвадно започна да се вживява като Император !
33
2
 
6
 
! Отговори
ЛЕЧКОВ преди 14 години
А БЕ ХОРА, НЕ ДРУСАЙТЕ КЛОНА ЩЕ ПАДНА ОТ ВИСОКО И НИКОЙ НЯМА ДА МОЖЕ ДА МЕ ВДИГНЕ. :)) :)) :))
32
2
 
10
 
! Отговори
Смях преди 14 години
НБа този пак съда му е виновен, то това е заучена фраза на ГЕРБ, или съда или предишните управляващи !!!!Сигурно съда ти беше виновен че във София не спря на полицейска палка и се наложи /да те гонят/ до Стара Загора :)))))
31
15
 
3
 
! Отговори
Hristo Manov преди 14 години
Lechko e velik, Sliven NE e imal po dobur kmet NIKOGA, i nikoga nyama da ima alo Lechkov se mahne. Lechkov napravi za Sliven poveche ot vseki drug predi nego. TOVA E !
30
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Лечков - противен си ми.Не знам за тротоарните клюки, ама се ИЗЛОЖИ КАТО КИФЛАДЖИЯ с полицаите и книжката ти.Долен нарушител на закона си, дали административно или наказателно - разликата е малка.Футболът не е политика, смешен си като политик. ***, и си вярваш. Какво образование имаш бе?
29
0
 
1
 
! Отговори
някой преди 14 години
Като чуя "прокуратурата/компетентните органи да си свършат работата" ме втриса. Каква работа са свършили досега т.н.компетентни органи и как са я свършили? Та нали 20 г. ако си вършеха работата, нямаше да сме на тоя хал сега. Защото това са си все същите хора - прокурори, следователи, дознатели и пр. Същото се отнася и за съда - дори и да навлязат нови лица, попаднат ли в системата - те стават част от нея, те не могат да я променят. Просто кучето скача според тоягата.
28
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бай Киро, ти имаш ли нещо общо с единствения българин от Сливен?! Дето му викали Бай Иван ***?!!
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ako не се лъжа в европарламента, за отпуснати 3000Е за любовницата на председателя си подаде оставката веднага, там нямаше и присъди мисля и обвинения! Мисля, че и имаше и друг подобен скандал, който не завърши с присъди, но всички в купом си подадоха оставките! Мисля, че срещу Лечков има доста повече от това, Става въпрос за морал, а не за балкански инат! и срещу Доган няма обвинения, според теб корумпиран ли е?? Малка държава сме, всички се познаваме и всичко се знае.