Бойко Борисов: Грешите, ако сте ме отписали!

Изказването е по повод, че Цветанов изпреварва премиера по рейтинг
6 май 2010 20:19,
280
Бойко Борисов: Грешите, ако сте ме отписали!
Снимка: БГНЕС

Винаги съм събирал около мен много силни хора, защото само тогава екипът, партията, правителството може да върви напред. Това каза министър-председателят Бойко Борисов пред bTV.

Премиерът заяви, че никога не е обръщал внимание на рейтингите, запитан какво е усещането 8 години да е номер 1. Относно понижения му рейтинг и това, че вече е номер 2 в държавата, Борисов отговори:

„Барселона паднаха, и то от един треньор - от треньор, който е бил преводач на треньора на Барселона преди години. Много е важно да се даде възможност и аз винаги съм събирал около мен много силни хора – само така екипът, партията, правителството може да върви напред.

Радостното за мен е, че е човек от ГЕРБ - това означава, че аз съм добър кадровик, намерил съм правилните хора, сложил съм ги на правилните места и вече втори човек бие президента по рейтинг”, заяви Борисов по повод на това, че вътрешният министър Цветанов вече стой на 1-во място по одобрение от населението.

“Хубавото на Цветанов е, че той не се оплаква – каквото му се каже, навива врата и работи”, каза още премиерът. Според него Цветанов обаче е изправен пред две дилеми.

Първата, по думите на Борисов, е, че ако Цветанов не демонстрира самостоятелност, ще започват да му се подиграват, че му е сянка.

“Ако почне да я демонстрира, започват да казват, че иска да вземе на Борисов мястото. Как да угоди?”, допълни Борисов.

Той каза още, че винаги е приемал Цветан Цветанов като дясната си ръка и най-важния и сигурен човек. “Радвам му се, но ако сте ме отписали – грешите”, предупреди Борисов.

За евентуалната президентската кандидатура на вътрешния министър премиерът каза, че дава възможност на журналистите да си изкарват пари, като пишат материали за това.

“Разликата между мен и Първанов е, че когато службите ми докладват за започната операция, аз не я спирам дори да е срещу приятели, срещу сестра ми, срещу най-близките ми.

Това е реформата, а първа точка от реформата е политическа воля да оставиш съдии, прокурори, следователи и полицаи да си вършат работата. Тогава ще има обективен процес. Аз точно това съм направил и демонстрирал до момента”, коментира още министър-председателят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
9
 
! Отговори
Rad преди 13 години
Тия комунисти си живеят в измисления милиционерски свят-нямат представа какви са заплатите и пенсиите в останалите европейски страни и на какво дередже сме ние. За 10 м която и област да докоснат-ще я объркат
40
4
 
6
 
! Отговори
ЗА 34....КОМУНЯГАТА преди 13 години
НЕ Е ВАЖНО ,ДАЛИ КОТКАТА Е ЧЕРНА ИЛИ БЯЛА...ВАЖНОТО Е ДА ЛОВИ МИШКИ!!!!.....И ЧЕРВЕНИ ХАМСТЕРИ...../КАТО... КОЙ ЛИ...?/...ХА,ХА,ХААААА
39
2
 
3
 
! Отговори
Цурко преди 13 години
Цецо - ЦАР!
38
6
 
8
 
! Отговори
alfa преди 13 години
Барселона паднаха, и то от един треньор - от треньор, който е бил преводач на треньора на Барселона преди години. " Премиер стана разтривача на уши!
37
5
 
9
 
! Отговори
Asko преди 13 години
Тия *** отново ни поведоха към светлото бъдеще на комунизъма-комунизъма
36
4
 
10
 
! Отговори
Амнезио преди 13 години
Как стана Бойко генерал? А защо не и Цветанов? Царя ли чакат?
35
3
 
12
 
! Отговори
Doko преди 13 години
тия комунисти верно са по-зле и от социалистите, просто нямат представа откъде да започнат. Да питат станишката-срамно няма
34
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе квит щът да са! ЩОМ ВЪРШАТ РАБОТА - ТЕ СА ХОРАТА!
33
2
 
6
 
! Отговори
komunist преди 13 години
Абе все наши момчета са
32
1
 
12
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 13 години
Ха ха ,10 тина сте тук дето си вярвате. Ходи на котлона да видиш да не изгори манжата ,че баба е седнала на другия лап топ :)
31
6
 
13
 
! Отговори
Агата преди 13 години
До 26 Брут: Нещо си сбъркан с аритметиката-че то комунистите и милиционерите при герберите са много повече отколкото в БСП-***
30
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя пък ***! Водачите на ГЕРБ водят по рейтинг бе мухъл. Как ще дойде гербавия край тогаз. Сънуваш ли, що ли?
29
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия двамата отсрамиха политическата класа в България. Вече се бях отчаял. Браво на двамата истински българи!
28
11
 
9
 
! Отговори
гербавия край преди 13 години
През месец май идва гербавия край! Бая гербави ще дойдат при теб да мият тоалетните!
27
4
 
11
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 13 години
Човече,нали се сещаш какво значи за тях да загубят власта.И проблема им е ,че никога вече няма да се редят на голямата маса. Затова сега се тръшкат от злоба,ама то им остана да си пишат само по форумите. Дето ти го казваш "последната дупка на кавала" :)
26
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Според мен ГЕРБ си го чака втори мандат. ФАКТ!
25
12
 
14
 
! Отговори
Брут преди 13 години
Газ пикаете ли червени крадльовци :)Нали щеше до пролетта ГЕРБ да паднеа то вместо това на БСП рейтинга паднахахахаххааааа :)само ГЕРБ!
24
3
 
5
 
! Отговори
дясната на Цецо преди 13 години
Ръката, която се вижда на снимката, дясната на Цецо ли е?
23
9
 
3
 
! Отговори
Морски лав преди 13 години
Цветанов не е още генерал, защото го готвят за адмирал.Бойко как сатна генерал? Да не би членството му в БКПда попречи? Не се деполитизира и пак Симеон гонаправи генерал. Цветанов с какво е по-долен?
22
11
 
20
 
! Отговори
две леви ръце преди 13 години
Как може Цуци да е дясната ръка на другаря Борисов, след като той има две леви ръце?