Бойко Борисов: Грешите, ако сте ме отписали!

Изказването е по повод, че Цветанов изпреварва премиера по рейтинг
6 май 2010 20:19,
280
Бойко Борисов: Грешите, ако сте ме отписали!
Снимка: БГНЕС

Винаги съм събирал около мен много силни хора, защото само тогава екипът, партията, правителството може да върви напред. Това каза министър-председателят Бойко Борисов пред bTV.

Премиерът заяви, че никога не е обръщал внимание на рейтингите, запитан какво е усещането 8 години да е номер 1. Относно понижения му рейтинг и това, че вече е номер 2 в държавата, Борисов отговори:

„Барселона паднаха, и то от един треньор - от треньор, който е бил преводач на треньора на Барселона преди години. Много е важно да се даде възможност и аз винаги съм събирал около мен много силни хора – само така екипът, партията, правителството може да върви напред.

Радостното за мен е, че е човек от ГЕРБ - това означава, че аз съм добър кадровик, намерил съм правилните хора, сложил съм ги на правилните места и вече втори човек бие президента по рейтинг”, заяви Борисов по повод на това, че вътрешният министър Цветанов вече стой на 1-во място по одобрение от населението.

“Хубавото на Цветанов е, че той не се оплаква – каквото му се каже, навива врата и работи”, каза още премиерът. Според него Цветанов обаче е изправен пред две дилеми.

Първата, по думите на Борисов, е, че ако Цветанов не демонстрира самостоятелност, ще започват да му се подиграват, че му е сянка.

“Ако почне да я демонстрира, започват да казват, че иска да вземе на Борисов мястото. Как да угоди?”, допълни Борисов.

Той каза още, че винаги е приемал Цветан Цветанов като дясната си ръка и най-важния и сигурен човек. “Радвам му се, но ако сте ме отписали – грешите”, предупреди Борисов.

За евентуалната президентската кандидатура на вътрешния министър премиерът каза, че дава възможност на журналистите да си изкарват пари, като пишат материали за това.

“Разликата между мен и Първанов е, че когато службите ми докладват за започната операция, аз не я спирам дори да е срещу приятели, срещу сестра ми, срещу най-близките ми.

Това е реформата, а първа точка от реформата е политическа воля да оставиш съдии, прокурори, следователи и полицаи да си вършат работата. Тогава ще има обективен процес. Аз точно това съм направил и демонстрирал до момента”, коментира още министър-председателят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
4
 
7
 
! Отговори
Шъъът преди 13 години
до "ени" По полека с емоциите.Чак пръскаш слюнки.Ще вземеш да получиш някой инсулт и после посмъртно ще те направят заслужил "член" на ГЕРБ.
220
6
 
20
 
! Отговори
Шъъът преди 13 години
Вчера хвърляше оставки, сега да не сме го отписвали, утре нещо друго.Всичката му работа такава - пожарникарска.Бързо да гасим пожара с много вода!Ама това, че с водата ще удавите хората- няма значение, угасили сме пожара.Егаси тъпака!
219
5
 
15
 
! Отговори
герберче преди 13 години
Боко е позьор и празнодумец. Щеше да разваля договорите с ЕРП-тата, вдигна пушилка и толкоз... Онези продължават да надписват сметките и хич не ги е еня за потребителя... На следващите избори Бойко да покани чешките и австрийските пенсионери да гласуват за него и да го изберат за президент.
218
3
 
9
 
! Отговори
an преди 13 години
DRUGARQ BORISOV AKO PRODALJAVA DA NI ZABLUJDAVA S PR AKCII NQMA DA SE ZADARJI MNOGO NA VLAST. ZA6TO DOSEGA NE OSADI KOSTOV, FILIP DIMITROV, SOFIANSKI, STANI6EV, ZA6TO NE TARSI IZNESENITE MILIARDI OT MUTRITE NA LUKANOV. ZA6TO NE TARSI MILIARDITE OT BANDITSKATA PRIVATIZACIQ NA KOSTOV? ZA6TO NE KONFISKUVA BAROVSKITE IMOTI KOITO SA PRIDOBITI 4REZ OGRABVANE NA NARODNI PARI? NO KAK DA GO NAPRAVI KATO I TOI E V TOVA 4ISLO. PAK NARODA 6TE GO OTNESE DEBELIQT. A BAROVCITE 6TE SI JIVEQT JIVOTA.
217
1
 
15
 
! Отговори
Евър Скачков преди 13 години
В интервю за БТВ премиерът Бойко Борисов призна, че зам. министърът на финансите Владислав Горанов и депутатът от ДПС Делян Пеевски са се срещнали в известно столично заведение. Пръв за срещата между кадъра на ГЕРБ и бившия заместник на Емел Етем в Министерството на държавната политика при бедствия и аварии съобщи glasove, като публикува снимка от събитието направена с мобилен телефон. В изявлението си пред БТВ Борисов се опита да омаловажи срещата и излъга, че тя е била случайна. Ето какво каза премиерът пред БТВ по повод скандалната среща: "И двамата са депутати единият е депутат, другият зам.-министър. И там е бил още един депутат от Перник, от ГЕРБ. И са имали среща с Влади Горанов. И е минал Пеевски и е спрял да ги види. Това, че Първанов и Доган са заедно нали, няма проблем, а Пеевски и Влади, че са се видели, е проблем."Glasove разполага със сигурна информация, че срещата между Пеевски и Владислав Горанов е била достатъчно продължителна, за да бъде случайна. Освен това на снимката, която публикувахме в сайта ясно се вижда, че Пеевски и Горанов са сами на масата и там няма никакъв депутат от Перник.Припомняме, че гравитиращия около Корпоративна банка Делян Пеевски се срещна със зам.-министъра на финансите Владислав Горанов няколко дни преди финансовото министерство да предостави поискана от Съюза на издателите информация за това в кои банки са сложени на депозит свободните средства на държавни предприятия, каква е сумата на влог на всяко дружество, кога и как се извършва наблюдението на средствата. Според публикация на в. Капитал голяма част от държавните пари се съхраняват в Корпоративна банка, която от своя страна финансира бизнеса на Пеевски и майка му Ирена Кръстева, които за ограничен период от време успяха да изкупят множество вестници, между които Уикенд, Телеграф, Монитор, Политика, както и телевизиите ВВТ и TV7.Симптоматично в поведението на медиите контролирани от Делян Пеевски е, че въпреки, че собственикът им официално е в опозиция, отношението им към премиера Бойко Борисов и управляващите от ГЕРБ е абсолютно безкритично. Тази линия на поведение медиите на Пеевски спазват от парламентарните избори през 2009 г.Освен зам. министър на финансите Владислав Горанов е и активист на ГЕРБ, като по време на парламентарните избори беше издигнат за мажоритарен депутат и водач на листа на партията в София. Какво кара Борисов да неглижира срещата между своя човек и човека на Ахмед Доган все още не е ясно. Самият Владислав Горанов не вдига телефона си, така че засега не е ясно и какво са си говорили по време на случайната среща зам. финансовия министър и депутатът от ДПС.
216
7
 
4
 
! Отговори
бук преди 13 години
Писна ми да се въртят правителстваБоко да си кисне там и въобще не ми дреме.Няма доволен народ на тая земя с изключение на 10тина страни
215
2
 
13
 
! Отговори
Heaven & Hell преди 13 години
Боко започна да издиша бавно, славно, методично и с финес!!! Много красиво ще си иде от политическата сцена, но какво ще остави след себе си, един Господ знае...
214
9
 
3
 
! Отговори
Сидеров преди 13 години
Само смело напред! Реформи, бой с мафията, зад тебе сме!Разкажи им играта на всички мошенници, които 20 години ни лъгаха и ограбваха и превърнаха българския съд в сергия! Яко присъди, яко задържани мафиоти, осъдени политици и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО специализиран съд, но с детектор на лъжата за съдиите. Че иначе изметта и далавераджиите ще кажат, че има нещо нагласено. Нека всички карти са на масата!И бой до дупка всичката ***, барабар с президента- ченгето Гоце, който беше сляп цели 8 години!
213
2
 
9
 
! Отговори
Странджата преди 13 години
Много късогледо вожда подхожда към политическите престъпници. Ако трябва да се търси отговорност тя е от лудия Филип Димитров, Иван Костов , Софиянски и всички ,които разгромиха икономиката на България. С тъпите си лозунги и действия всичките погромаджии и крадци трябва да си намерят възмездието. Борисовата партия дойде на власт, защото българите очакваха точно това от него. Излъганите очаквания се наказват жестоко от избирателят.
212
1
 
11
 
! Отговори
Додо преди 13 години
"Премиерът заяви, че никога не е обръщал внимание на рейтингите..." хахаххахахаххахахах
211
0
 
12
 
! Отговори
JEGA VU преди 13 години
Шланга е селски тарикат... Ще имитира дейност, докато заблудените овце не се свестят от бруталния екстаз Ще се "самономинира" за президент и ще се самоизбере с помощта на тези, които направиха възможен проекта "ГЕРБ".
210
1
 
12
 
! Отговори
Калин преди 13 години
ББ е ГМО в най уродливата му милиционерска форма.
209
3
 
9
 
! Отговори
Сидеров преди 13 години
Народа със сигурност, ще те отпиши на следващите избори, ако до тогава:1. Не осъдиш виновниците за поредната национална катастрофа на България - лидерите на Тройната коалиция.2. Не да поставяш хората от народа на колене, а да вземеш и върнеш липсващите милиарди от тези, дето ги окрадоха.3. Конфискация в полза на държавата на всички движими и недвижими имоти придобити от недоказани и престъпни пари.4. Блокиране на банковите им сметки по цял свят и изземването им.Ако продължавате да натискате народа да плаща за греховете на политици и олигарси ограбвали държавата с години, то един ден, ще си платите затова. Българите сме малко стресирани и стъписани, но носим кръвта във вените си на Ботев и Левски и излезем ли всичките на улицата - гърците трева да пасат.
208
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дано това правителство има късмета да дочака края на кризата. Вярвам, че има съвест, такива неща и за толкова малко време никои не е правил досега. Боко, Батман или Б.Б. ....викайте му както желаете.След време ще му викате Мао, Путин, Че, Фидел а може и Тато ако искате!!!Колкото и минуса да ми сложите, има хора които виждат и вярват, че нещата може и да се случат.
207
0
 
11
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 13 години
Бойко е гениален генен инженер. Направи ни най-жилавия народ на Земята. От десет месеца я караме само на сладки приказки и солени попържни и все още сме живи...
206
0
 
0
 
! Отговори
neo преди 13 години
Пич, това няма абсолютно никакво значение. Важното е топките да са му на мястото и да не се огъне. Ако успее всичко това се прощава. Аз маркери на хората слагам по това какво правят не как са ги белязали. Ако променят начина и порядките как да се правят нещата, след тях ще доиде по-достойно, финно и чисто поколение да управлява.
205
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** комунистчета и комсомолчета ,реват че се късат ,значи правитеството се справя добре,това е сигурен белег.
204
0
 
6
 
! Отговори
~~~~~~~~~~~~~~~ преди 13 години
Коя *** бе, пич??? Цв. Бориславова е червена, Вальо Златев е червен и Бойко е червен.За коя *** говориш???
203
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А и нещо друго, България не е футволен отбор! Запомни го!
202
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боко Т. да ти кажа къде ти е грешката, не дей да гониш обикновения човек, този който е гласувал за теб, остави го да си гледа удоволствия и живее живота! От теб се иска, само да му позволиш само някои дребни радости и ще те боготвори! Както си тръгнал няма да те бъде, за колкото и велик да се мислиш! Радвам се че не успях да гласувам за теб, имах голямото желание, но за щастие, този ден бях ангажиран!