Питат премиера дали е човек на ЦРУ

БСП твърди, че Борисов и Лео Панета са обсъждали "проекта Първанов"
3 юни 2010 12:51,
292
Питат премиера дали е човек на ЦРУ
Бойко Борисов и Леон Панета, директор на ЦРУ. Снимка: БГНЕС

Назрява голям скандал, прогнозира депутатът от БСП Румен Петков. Той е абсолютно убеден, че на срещата между българския премиер Бойко Борисов и шефа на ЦРУ Леон Панета е говорено за “политическия проект Първанов”.

Петков цитира вестник „Труд”, който твърди, че източникът на тази информация е сигурен. В този случай вярвам на „Труд”, посочи бившият вътрешен министър.

Помогна му и партийният му другар Кирил Добрев, който даде насоки за източника на вестника: „Срещата е била на четири очи”, подхвърли Добрев. Тоест източникът на вестника би трябвало да бъде или Борисов, или Панета.

Проблемът е, че се поставят под въпрос взаимоотношенията между България и САЩ, разясни упорството си по темата Петков.

„Такива спекулации не се прощават. Те ще тегнат над българските служби десетилетия наред”, аргументира се червеният депутат.

Въпреки че шефката на премиерския кабинет Румяна Бъчварова вече отрече темата „Първанов” да е обсъждана между Бойко Борисов и Леон Панета, в БСП не вярват.

Социалистите смятат, че информаторът на Бъчварова я е подвел. Затова за по-сигурно ще има парламентарно питане към министър-председателя за разговора му с шефа на ЦРУ.

Освен с темите на разговора Петков ще обогати въпроса си и с още един аспект: „Бойко да каже дали е човек на ЦРУ”, заяви Румен Петков.

Според него спекулациите през последните дни сочат, че в българския парламент има хора на всички служби с изключение на българските.

„Вече стана ясно, че има парламентарна група на Израел. За ДПС се говори, че е на турските служби, за БСП – на руските”, подхвърли Румен Петков.

Той отговори едносрично на въпроса дали ще повярва на премиера, ако той отрече – "не".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
263
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
добре казано,доколкото си спомням, супермен си обличаше пижама с лика на борисов
262
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нищо ново под слънцето .Сега в цру до вчера в кгб.Бойко не ги различава много тия неща .Цру е бъдещето наше на глупаците.
261
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боже какво ни занимавате с този Румен Петков пикльото бе. Хайде стига излагац;ия. Или с борисов излагация . Писна ни от ***. Все *** гледаме в правителствата
260
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
chist amerikanec e toja Leon :)))
259
1
 
2
 
! Отговори
outsider преди 14 години
Важното е дали Бойко Борисов защитава българските интереси или предпочита да служи на тези на USA. Наивно е да мислим, че когато беше главен секретар на МВР е пропуснал да направи някоя услуга на ЦРУ. По същото това време в съседна Румъния е имало таен затвор на ЦРУ за заподозрени като членове на Алкаида. Дали е имало и в България едва ли някога ще научим. За мен политик, който го хвали ЦРУ, е по скоро съмнителен, тъй като не е ясно как е "заслужил" за похвалите .
258
1
 
2
 
! Отговори
Васко преди 14 години
Не знаех , че мизерниците от Труд имат такива схеми и информатори на които и ЦРУ не може да се опъне. Пияницата Петков + сигурен източник като в.Труд=100% тесла.
257
0
 
2
 
! Отговори
До 275 преди 14 години
"естествено че е американско ченге борисов, то е ясно. като бял ден "Конкретно: ченге или чужд агент?
256
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Напротив - окрадоха или национализираха каквото можаха, после каквото построи народа си го присвоиха законно. Има разлика малка....Да си видял партиец с лопата ?
255
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тия па вечно сакън да не ги ощипе некой. Все около тях врагове, все пеят че за бой се стягат. А бе кой вече го е еня за проекта ви бе мушмороци. Какъв нов проект - погледна се Илия - пак в тия. Какво ново можете да измислите? Едни и същи артисти.
254
1
 
4
 
! Отговори
deo преди 14 години
Борисов не е човек на ЦРУ, ЦРУ е организация на Борисов ...
253
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
да! такъв е! самоче е некадърен и ще го разжалват
252
3
 
1
 
! Отговори
ние преди 14 години
Примиера агент на ЦРУ,Презитента агент на КГБ,председателката на Парламента на МОСАД,кметицата на София на МИ-6. Добре дошли в България !
251
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
естествено че е американско ченге борисов, то е ясно. като бял ден е ясно. мамка му и пр....
250
2
 
9
 
! Отговори
СТАЛИН преди 14 години
Коментар към снимката: Американеца казва-Не ни ли слушаш,ето тука бум и край с тебе!
249
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
за него не знам, тези дето питат обаче са със сигурност червени с други дума 5 колона ..........
248
4
 
2
 
! Отговори
Смех преди 14 години
Не е човек на ЦРУ, но е човек със същият манталитет. Пози, сценарии и театри.
247
0
 
0
 
! Отговори
ia po-spoko! преди 14 години
Interesna teme, nema sto.da ni doide 4ovek ot rodinata na avtomatizaciata, i zavodite FORD, da prai na premieryt boc po levata cica?abe 4owekyt e doshel i si e otishel,. namesto tova da go swyrjete s napadenieto na Izraelcite s/u turcite, vie pliampate ce Bobusof bil agent na CRU. ludite sa iztrestiali!
246
3
 
1
 
! Отговори
Икономист преди 14 години
до анонимен "жак" Отадно е,че стигнахме до единно мнение, че съм прав.По често си признавай грешките и ще те пускат да сядаш на трапезата.А иначе гол,гладен,жаден и ..........великан.Смешно.
245
1
 
6
 
! Отговори
Апатичен Българин преди 14 години
Явно, че реваншизма и нихилизма е взел връх в българското масово съзнание. Никой не мисли за изхода, но всички са се втурачили в някаква абстрактна любов към ГЕРБ, към БСП и господ знае към какви измислени герои. Това си личи, както по социологическите изследвания, така и по тезите, че ЦРУ, респективно КГБ са безкористни партньори. Ама има малък проблем, забравихте, че сте българи, както и че следва да намерим изхода за нас си, а не за САЩ, Русия или който и да е друг.
244
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И ти ми омръзна,пигмей,признавам грешката си...Повече няма да слизам до нивото ти!!!!