ДПС вече мисли за предсрочни избори

Те може да са 3 в 1, разясняват хората на Доган
13 юли 2010 22:33,
283
ДПС вече мисли за предсрочни избори
Снимка: БГНЕС

„3 в 1” е визията на ДПС за изборите следващата година. През 2011-а ще има президентски и местни избори.

Депутатите на Ахмед Доган обаче очакват и предсрочни (парламентарни).

„Гледаме реалистично на хипотезата 3 в 1, няма да сме опитни политици, ако не я имаме предвид за следващата година и половина”, обясни Христо Бисеров.

На същото мнение е и Лютви Местан. Той анализира изказване на премиера Бойко Борисов, който определя ДПС като основния и коварен противник на ГЕРБ, а самия Местан – като „съвършен политик”.

Депутатът не приема думите на Борисов като комплимент. Той ги отнася към упреците за коварство. И за тях обаче Местан има друга интерпретация: „Под коварни разбрах елитни и силни политици”.

От ДПС за пореден път подчертаха, че на последните избори всъщност са подобрили резултата си от предходните. Това се случва след два управленски мандата.

Затова следва ДПС да се признае като солиден политически субект, категорични са хората на Доган.

Въпреки че окачват предсрочни избори, от ДПС не смятат, че е дошъл моментът за вот на недоверие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Още по темата: ДПСизбори
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
2
 
12
 
! Отговори
Blago преди 13 години
Тия неграмотници огладняха много сериозно и пак им се привижда политическо управление.От нас зависи дали ще позволим турци и мутри да ни дерат кожите.
190
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз пък съм решил да гласувам за ***!
189
9
 
5
 
! Отговори
Геридян компрес преди 13 години
Стига сте *** бе *** ***, вие само това можете *** ***!!!
188
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Решил съм този път да гласувам за ДПС.
187
3
 
8
 
! Отговори
George преди 13 години
Тези отляво и отдясно на снимката са ми познати, но този в средата не беше ли гл.секретар на СДС Христо Бисеров? Откога стана турчин, уж беше борец за правда, свобода и демокрация!Очевидно бившите кадри на СДС пасват идеално на ДПС, и те се борят за правда и електорат! Както казва проф.Ю.Вучков: "Глед-ам и не вярвам на ушите си!Бисеров - турчин!Дотам ли стигнаха агаларите - бъл-гарин да ги командва". И дотам ли стигнаха българите - да носят ибрика на тур-ците! Аги, обрязахте ли го тоя?
186
4
 
5
 
! Отговори
Gеorge преди 13 години
Леле мале,агите пак вдигнаха глави!Само че Генерала се готви да ги прекара и да не им даде възможност да гласуват по 200 човека за един час.Освен това: йок гласове за ГЕРБ, йок пара за тютюнопроизводителите, а това са 116 млн.лв.! Г-да от ДПС,стягайте редиците на ***- те са вашите естествени съюзници и напоследък гласуват само за вас.Като начало ги обрежете,та да знаят,че ДПС са сериозна фирма. Дано не си останат само със сюнета,че по-лъжлив електорат от *** няма!
185
5
 
3
 
! Отговори
фил преди 13 години
може да драпаш колкото искаш, в една демократична не можеш ти да диктуваш кой къде да живее, защото си г-н/г-жа НИКОЙ, между другото *** са много по-хигиенични и повярвай братле нямат свършванеееееееее
184
4
 
6
 
! Отговори
Хасан преди 13 години
Дани га го *** не викъше тъй
183
10
 
9
 
! Отговори
дани преди 13 години
*** в турция, нямат място в бг.
182
6
 
4
 
! Отговори
другомислещ преди 13 години
*** да не мислят с другата си глава.
181
7
 
6
 
! Отговори
хайдутина преди 13 години
да си *** майката пръдльо..
180
11
 
9
 
! Отговори
Амънъза коем преди 13 години
Само ДПС ще оправи булгаристана бе скъсани цървуланковци!!!
179
7
 
7
 
! Отговори
другомислещ преди 13 години
Защо да не става без ДПС ? Какъв фактор са те?Ако не беше царя ,те нямаше никога да помиришат власт.Назначиха свои полуграмотни членове на възлови места,а оволниха християните/българите/.Навсякъде прозвуча анадолска неразбираема реч.И тази машинация да се върне? С цената на мн.неща не трябва отново да допускаме това да се повтори!!!
178
3
 
2
 
! Отговори
90 преди 13 години
мечтаеш си на глас, границите са отворени, кой където иска там си живее, твоя глас не се ува братле защото си г-н/г-жа НИКОЙ.
177
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На снимката: двама турци и по средата нов ***!
176
4
 
5
 
! Отговори
sweden преди 13 години
:) bez DPS ne stava hora tova da se znaee
175
2
 
5
 
! Отговори
90 преди 13 години
вие щото сте много умни затова сте на този хал, има за какво да офкаш, положението ви е тракгично - не е лесно да си гладен, жаден, безработен ***
174
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
посланието е ясно...синя коалиция, герб и дпс в едно...диверсанти от бсп, които лобират за руски проекти и чакат своят час да се обявят за патриоти спасители. радикализиращи се националисти. емиграция и глад. все същата мизерия навсякъде. само че този път турците ще избягат в турция, пенсионерите ще пукнат, а емигрантите ще вземат съответното гражданство, а *** ще се населяр в градовете и ще стане мазало.
173
6
 
5
 
! Отговори
БЪЛГАРИН0359 преди 13 години
Тия не се ли подиграха достатъчно с бедните българомохамедани-тютюнджии, че продължават да се изказват наляво-надясно? Добре че тая пасмина върви към самоликвидация, иначе още щяхме да сме на това дередже с "Цанков камък", 2рата АЕЦ и "правилно усвоените" еврофондове от земеделското министерство, доскоро подчинено на кой?....Верно ще има 3-1 - местни, президентски избори и референдум против членство на Турция в ЕС.
172
5
 
11
 
! Отговори
kukoto преди 13 години
ДПС следва да мислят за своята ликвидация. Това е най логичното мислене което следва събитията. Особено като се приеме закона срещу изборния туризъм . Не може повече хора които нямат нищо общо с развитието на държавата ни да идват и да гласуват Има принцип на уседналост възприет от много стари демокрации.Ние не откриваме водното колело. Дано най после справедливостта да възтържествува и се приеме този закон за да спрем нашествието на безхаберници които да определят съдбата ни.