БСП и ДПС клатят кабинета "Борисов", но от петък

Внасят вота на недоверие към кабинета в деловодството на НС
30 сеп 2010 15:04,
201
БСП и ДПС клатят кабинета "Борисов", но от петък
Снимка: БГНЕС

Коалиция за България и ДПС ще внесат в петък в 10,30 часа в деловодството на парламента първия вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов.

Вотът ще е заради провалената политика в областта на здравеопазването.

Подписите за внасяне на искането вече са събрани, готови са и мотивите, съобщиха социалистите.

"Общото мнение е, че един вот трябва да се фокусира върху най-болезнената тема, където провалът на правителството е най-видим, и с ДПС се обединихме, че това е състоянието на здравеопазването", каза преди дни червеният лидер Сергей Станишев.

Още по темата

По думите му здравната система е в кома и цената се плаща от българските граждани.

В сряда здравният министър Анна-Мария Борисова подаде оставка, но от левицата и ДПС бяха категорични, че основанията за вот на недоверие не отпадат.

От СДС обаче смятат, че с оставката на Борисова се обезсмисля внасянето на вот на недоверие. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още по темата: вот на недоверие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
8
 
7
 
! Отговори
Бай Хой преди 13 години
"БСП и ДПС клатят кабинета "Борисов", но от петък ..."Те, и на коча мъдете се клатят, ама не падат
150
5
 
2
 
! Отговори
one КОКЪЛ story преди 13 години
Божидар Димитроф да излезе и най-отговорно да обиясни на Народът ели Анна-Мария-Борисова, Жената от кръстовището, Министърката с чантичката, Българката която единственна изрече в очите пожарникарят с каската от де иде огънят който несамо нашето здравеопазване ами цялата ни икономика ще съсипе.Кажи бе ***, кажи , нали си бил смел и честен комунист, нали си бил предан социалист и нали сега си въудошевен герберасТ нали имаш образование, нали имаш морал, нали си заченат от любовта на един мъж и една жена, нали у вашето семейство на ***, педофилите и подлеците се е гледало с наострен ятаган и заредена пушка, а на хората от Балкана сте давали подслон, храна и некоя дреха...а са кажи, Борисов или Борисова, кого ти лично би уважавал и чий *** *** ще ближеш макар да те мъчи астмата га смърди на ***?Баси шубетата са тея от ГЕРБ? Палячото изрита най-грамотната, и смела и дори по лекарски свестен човек, и те си траят. Ръкопляскат че имат в котилото ново "вагинално мъжество, за които народът а казал-путкоу ъ ба". Погледнете ги че един няма да смелост да свали пожарникарските чипици с които мачкат животът ни. Как не те е срам бе Божидаре, бе професоре бе, бе какво им стоиш на тея кауни параван бе. Мислех че с акъл и еродиция ще си коректив на тази пасмина. оказа се че са те взели там, у Герба, заради големият ти ***. Га почне изшибването тебе да турат, та тебе да клатят- и докато се размърдат от удоволствие костите на избитете войници които ти бърника с лопати и търнокопи.
149
0
 
2
 
! Отговори
one КОКЪЛ story преди 13 години
148
3
 
3
 
! Отговори
Cobanin преди 13 години
A be to i na KOCA mu se klatyat ama ne padat
147
4
 
4
 
! Отговори
белогвардеец преди 13 години
Хващай за Русия бре кво дириш тука при тия класови врагове българите?
146
4
 
5
 
! Отговори
четвъртък преди 13 години
В Русия закриват и последното обменно бюро--стабилизиране на рублата,икономически разтеж,довериев банките Браво на Путин-никога нямадаго стигнете господа управляващи
145
12
 
3
 
! Отговори
ДПС преди 13 години
Кокато ДПС е във власта имаше не само байрямско,но и пенсионерите и работещите получаваха 13-та заплата и пенсия.Сега -кво ,яще дянковия.....
144
5
 
2
 
! Отговори
БСП преди 13 години
Успех на ЦСКА София тази вечер !!! Много труден мач !!!
143
10
 
13
 
! Отговори
COPY преди 13 години
Катастрофата със здравеопазването е първият видим резултат от безумието Борисов премиер
142
4
 
11
 
! Отговори
ь преди 13 години
Комунистите-социалисти(ДС),винаги са подкрепяни от комунистите ДПС(ДС),които бяха създадени от тях БКП(ДС),за да са вечни във властта.
141
11
 
8
 
! Отговори
375 преди 13 години
Сергей Станишев ли ? Лицето му издава една изтънчена разновидност на хомосексуализма въплатена в неистово изразяване на мазохизъм и в същото време и на съдизъм. Точно така са изглеждали сатрапите от еврейско потекло, които др.Сталин е използвал за унищожението на 30 000 000 руснаци, украинци и други народи.
140
5
 
7
 
! Отговори
БСП преди 13 години
Вижте го Бойко на снимката каква мутра е :))))) леле леле ахнал съм вече ! Иначе вотът на недоверие няма да издрържи , но все пак е нещо ! Само че ще се озлобят още повече от ГЕРБ !
139
3
 
4
 
! Отговори
768 преди 13 години
Лицето, Иван Костов (хайде да го кажем "човекът Иван Костов") е болен от "акромегалия". Не искам да обяснявам за каква болест става дума и какви поражения нанася тя на мозъка. Но, нека да добавим и етническия му произход с всичкти им присъщи атавистични навици. Какво да се каже повече ?
138
3
 
19
 
! Отговори
777 преди 13 години
Костов е проклятието на България. От антропологична гледна точка, от кой етнос се е появил ? А ?
137
8
 
7
 
! Отговори
123456789 преди 13 години
"БСП и ДПС клатят кабинета "Борисов", но от петък". Нищо не могат да клатят. Само пишурки може би
136
2
 
15
 
! Отговори
АТАКУВАЩ преди 13 години
Костооов ! Ти опустоши България. Продаде я. Напълни си гушата и пак искаш да ни продаваш. За 1 лев. Този път : Няма да стане. Аз сам сърбал попарата на костов през 1999 г. Той нареди да ме уволнят от работа.
135
1
 
2
 
! Отговори
KAKA PENA преди 13 години
SAMO TUKA ISKAM DA VMIKNA,4E RAZMERAT NE E OT ZNA4ENIE,VAJNOTO E DA E GOLQM! BLAGODARQ ZA VNIMANIETO.....!
134
2
 
8
 
! Отговори
ГЕРБер преди 13 години
ИМПОТЕНТНИ ХОРА НЕ МОГАТ ДА КЛАТЯТ!;)
133
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
еее
132
5
 
7
 
! Отговори
777 преди 13 години
Кого ще плашите бе ? Бойко Борисов ли ? С дсб и сдс ? С тези не трябва да си имаме работа. Вън от играта. Искат пак да се докопат до властта. Парашута не се отваря. Парашута го пуснаха от бсп.