ДСБ: Новият министър не е наш човек!

Сините решават дали да подкрепят Стефан Константинов
4 окт 2010 13:25,
42
ДСБ: Новият министър не е наш човек!

От партията на Иван Костов опровергаха твърдението, че номинираният за министър на здравеопазването д-р Стефан Константинов е техен член.

Раздора вдясно опита да подклади председателят на НДСВ Христина Христова, която заяви, че д-р Константинов е председател на ДСБ – Кюстендил, и затова "Синята коалиция" се държала уклончиво по отношение на вота на недоверие.

Все пак в слуха има и доза истина, защото Константинов наистина е оглавявал централата на тъмносините в Кюстендил, но преди да приеме зам.-председателското място в Българския лекарски съюз.

"Това е кандидатура на ГЕРБ. Тя не е консултирана с нас", категоричен беше Петър Москов от ДСБ. Нещо повече – сините може и да не подкрепят новия министър при гласуването в сряда. Всичко зависи от изслушването му във вторник.

"Категорично няма да дадем подкрепа в аванс", увери Москов.

"Искаме ясен екшън план с времева рамка", конкретизира се докторът.

По отношение на вота на недоверие от ДСБ са отново категорични – няма да го подкрепят, но не защото няма забележки към здравеопазването.

"Най-малкото е цинично политическите сили, които стоят в основата на днешното състояние на здравеопазването, да искат вот на недоверие", аргументира се Петър Москов.

Още по темата
Хората на Иван Костов са притеснени от последиците на вота – по-точно да не накара ГЕРБ да направят завой наляво.

Десните направиха кратък коментар и на Бюджет 2011.

Според зам.-председателя на партията Димитър Бъчваров държавната сметка за догодина "поставя повече въпроси, отколкото отговори".

Заложеният ръст на БВП например бил оптимистичен. Тъмносините настояват бюджетът да бъде приет на първо четене до края на този месец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
8
 
! Отговори
Oleee преди 13 години
Хахаха. Недейте така бе реститутки! Ще вземе да се окаже кадърен човекът и да направи необходимото и да успее. Тогава да не вземете да се биете в гърдите и да тръбите, че е ваш човек?? Защото и тоя цирк сме го гледали!
17
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
poznavam edin takav lekar xirurg vika6e prez pet minuti sestrite da miu opravqt kompa,6toto 4oveka ne moja da se opravi s nego
16
10
 
9
 
! Отговори
Чингиз хан преди 13 години
Костов не само ще подкрепи Константинов и хоро ще играе. Току виж ядосал Бойко и той му изкара компромат от миналото. Костов е разработван от службите за сигурност, но ДАНС не изкарва разработката на светло, поне така твърди Сидеров, а той няма интерес да лъже.
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да вземат да я направят банка,че тая каса нещо много отъня.Както има пощенска банка така може да има здравна.Да не би разговори,пощи и разни други услуги да са по-важни и си внасят парите на едно място,а за здраве,лекарства,оборудване и други услуги в някаква каса разхвърлена по разни други банки и я прехвърлят според случая.Така може тая каса от секретна да стане явна банка и всеки да си внася по сметка и тегли,а въпроса за здравето в едно и парите за здраве няма да се губят в разни търг.банки.
14
2
 
3
 
! Отговори
kk преди 13 години
Не,че му зная възможностите на този лекар!Той като специалист може да е перфектен,но като мениджър нула!И на мен не ми прилича на човек с твърда ръка,който е в състояние да проведе "кардинални реформи",колкото и да не ни се иска!Пари за здравеопазване няма!Пари има само за МВР!На такива като ВАС,г-н Костов които толкова милеят за БГ и все акъл дават,позволете да дам и аз един съвет>ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТОТО!!!И СИбанк ,и *** ,и ЧЕРЕПИ ,и ЦАРЕ и,и,и... !Само тогава ще има пари за всичко!!!
13
5
 
2
 
! Отговори
rrr преди 13 години
Че то освен Малтинчо, друг ваш човек няма !
12
3
 
2
 
! Отговори
Вуте преди 13 години
А то има ли човек,който да е ваш ?
11
5
 
3
 
! Отговори
kk преди 13 години
Естествено,че борбата за власт продължава,г-н Костов!Нормално е,когато не е "ВАШ" член да не го подкрепите!Изпратиха за ради ВАС и г-н Уорлик "по живо по здраво"да танцува в САЩ,сега да видим НОВИЯ колко ще ВИ подкрепя,и дали ще бъде същият актъор!Не харесвам ГЕРБ!ГЕРБ=БКП,но и СДС/ДСБ стана *** дума,благодарение на ВАШАТА политика за забогатяване на гърба на "*** мат,риял" и развитието до нечувани нива на думата "КОРУПЦИЯ"в името на личното "ВИ" благоденствие:Хубавици,Класни,Антоановци..
10
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
da be vqrvaite na Borisov 4e gi namira po krastovi6tata i gi pravi ministri,vqrvaite mu
9
1
 
9
 
! Отговори
Goldstrike преди 13 години
И по-добре че не е ваш човек!!!
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много ясно че е фаворит на ГЕРБ. Само ден след като БЛС подаде сигнал в прокуратурата за престъпления в НЗОК шеф на БЛС беше назначен за министър - какво има да се консултира някой с ДСБ, следи има да се прикриват. И аз като давам рушвет не се консултирам наред с който ми падне - просто няма време.
7
8
 
5
 
! Отговори
eee преди 13 години
Стига с тоя Костов ! Не го ли вкараха в затвора вече?
6
0
 
3
 
! Отговори
понеделник преди 13 години
Тези горе продължават тяхната си - вместо да работят,пак си играят на *Впроси и отговори*, на кой ваш,кой наш Общо взето-клюки и нищо друго Жалко
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дубрютрю, Уотсън!Същата работа като например титаничната битка за мястото Главен архитект на София със заплатка .... 600 лева. Хората се тръшкат да работят "безкористно на ползу роду" :)
4
2
 
8
 
! Отговори
Р1 преди 13 години
Този ми прилича на Ревизоро.
3
5
 
7
 
! Отговори
гърбав гербер преди 13 години
ама и такава партия ли имало ? :)
2
10
 
10
 
! Отговори
ВР преди 13 години
Тия няма да дават доверие в аванс, защото за кауза пердута / загубена кауза/ кой дава доверие. Смешници. Само целят не да помагат а да грабят гласове от ГЕРБ за следващите избори. И ще успеят ама найсе народ глупав .
1
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Разбира се,че не е ваш министър.Но бъдете сигурни,че ще има опити да "пришият" неуспехите му точно на вашата партия.