Борисов към Атака и сините: Благодаря ви!

Премиерът е убеден, че ще изведе страната ни от кризата
Обновена: 8 окт 2010 16:18 | 8 окт 2010 16:17,
348
Борисов към Атака и сините: Благодаря ви!
Снимка: БГНЕС

В нарочно съобщение до медиите правителственият пресцентър информира, че премиерът Бойко Борисов е благодарил на лидерите на „Атака” и Синята коалиция за подкрепата им към правителството.

Поводът е отхвърленият днес в парламента вот на недоверие към кабинета.

"Изказвам своята благодарност на лидерите на ПП „Атака” и на Синята коалиция Волен Сидеров, Иван Костов и Мартин Димитров и на депутатите от техните партии за показаната днес в парламента конструктивна позиция и подкрепата за правителството", заяви Бойко Борисов.

"Правителството ще продължи своята ясна и открита към българските граждани политика. На страната ни предстоят няколко трудни месеца, но аз съм убеден, ще се съумеем да изведем държавата от кризата и моите и на колегите ми в кабинета усилия са насочени именно към това", допълни премиерът.

Първият вот на недоверие към кабинета „Борисов” бе отхвърлен със 70 гласа „за”, 144 гласа „против” и 1 „въздържал се” – Камен Петков от партията на Сидеров.

Още по темата

Той бе подкрепен само от депутатите на "Коалиция за България" и ДПС.

Сините останаха верни на Борисов, независимо от от острите критики към неговата политика в икономическата сфера и здравеопазването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
265
0
 
2
 
! Отговори
za 301 преди 13 години
Moje da ti e shef.......
264
0
 
3
 
! Отговори
za 304 преди 13 години
Kradlivite praseta razbirat samo ot broneketa ........
263
0
 
3
 
! Отговори
za 306 преди 13 години
Neeeee samo ......i v Sergo da zatrie bekapeto
262
1
 
4
 
! Отговори
za 304 преди 13 години
Sibir , ama v tundrata deto ima samo myhove i nosht ae po 3 meseca
261
1
 
12
 
! Отговори
za 308 преди 13 години
Onzi den v detskata 2 deca se karah - ednoto vikashe na drugoto ''mrysen komunist'', a treto pita k'vo t'va komunist, a onva pyrvoto vika -mnog si glupav , tova e kradec!
260
4
 
9
 
! Отговори
Гражданин за EPБ преди 13 години
Та да си продължа мисълта от предишния пост. Какво бях написал последно? А, да....а да, ТЕ НИКОГА НЯМАХА ДА СЛОЖАТ ПИКЛА НА 28г ДА УПРАВЛЯВА МИЛИАРДИ ЕВРО СУБСИДИИ НИЕ НИКОГА НЯМАШЕ ДА СЛОЖИМ ТАКАВА ПИКЛА, НАПРАВО СЕ ОПИТАХМЕ ДА КРАДЕМ МИЛИАРДИ ЕВРО С НАШЕТО ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ - ТУРЧЕТО НИХАТ КАБИЛ, НО ОТ ЕВРОПА МНОГО ЯКО НИ ОТРЯЗОХА ;((( Така се прави, не се слагат пикли, а директно се краде. Ако не знаете как, питайте ни нас - комунистите
259
14
 
8
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
"Борисов към Атака и сините: Благодаря ви!"разБойко, да благодариш и на милата Калинка Илиева че роди, щот иначе щеше да ти изака още една камара с ФАЛШИВИ БОЛНИЧНИ. Да не говорим че освен това МИЛИАРДЧЕ И КУСУР неусвоени парички от Еврофондовете за земеделие, щяха да погинат тоне още за 1 нова АЕЦ + довършването на Хемус, Тракия и прочие.Само не разбрах с кое си по различен от Доган, и Учителя ти Царя......а да, ТЕ НИКОГА НЯМАХА ДА СЛОЖАТ ПИКЛА НА 28г ДА УПРАВЛЯВА МИЛИАРДИ ЕВРО СУБСИДИИ
258
20
 
13
 
! Отговори
капитан петко преди 13 години
Бойко само в теб ни е надеждата !!!
257
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И какъв е твоя гениален коментар? Да го чуем? Щото ти само каза за другите какви са, но твой, личен, индивидуален не чухме. Или прочете една сентенция отнякъде и реши да се направиш на ерудит, като цитираш Швейк, но иначе и хал-хабер си нямаш какво да кажеш.
256
18
 
13
 
! Отговори
ДЖАБА ХАТИАНИНА преди 13 години
Бойко мачкай комунистите мачкай ги крадливите прасета. Пожелавам ти да ги пратиш в Сибир.
255
11
 
1
 
! Отговори
Швейк преди 13 години
Във великата книга за храбрия войник има :Било е било, ама толкова да е било не е било. Толкова безхаберни коментари не е било и по времето на Швейк.
254
2
 
1
 
! Отговори
СИС преди 13 години
ДО 287 МНОГО СМИСЛЕН КОМЕНТАР - БРАВО!
253
13
 
13
 
! Отговори
ПРО А преди 13 години
Комуниста освен да краде, лъже и мързелува, какво друго може да прави?
252
19
 
15
 
! Отговори
ИДЕ ЛИ преди 13 години
Браво Бойко! Пококата е правилна!
251
17
 
14
 
! Отговори
до 297 преди 13 години
Дянков го плюят *** комунисти, ама си е номер 1. То комунист да разбира от каквато и наука не съм видял де. Само от мандри и кражба на кашкавал и сирене разбират другарите. "Роден в бедно работническо-селско семейство". Ха-ха-ха-ха...ето това е истинското лице на ***-другари.
250
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Докладът за третото тримесечие на годината на CMA - световен лидер в предоставянето на пазарни данни за извънборсовата търговия, определя България като най-добре представяща се страна сред държавите от Европа с развиващи се пазари по отношение на движението на цените на застраховките срещу фалит (CDS).Така страната ни излезе от топ 10 на най-рисковите по отношение на обслужването на външния дълг."
249
19
 
14
 
! Отговори
бивш социалист преди 13 години
Добре че дойде ГЕРБ, че да има за кой да се гласува. Аз толкова се разочаровах от социалистите, 4 години крадоха и си оплетоха кошницата за столетия, после оставиха опоскана държава и ГЕРБ виновен. Е не става така.
248
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бива го Борисов. Започнах да го харесвам макар и предпазливо.
247
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
айдеее, застъпи на смяна някой симпатизант на ГЕРБ и напляка ++++Няма лошо де. Червената *** трябва да се мачка и дразни с всякакви средства :)
246
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пич, та дрънка!