Шок и ужас с имотите на Цветанов!?

РЗС продължава с атаките си срещу вицепремиера
Обновена: 15 окт 2010 16:48 | 15 окт 2010 15:29,
1192
Шок и ужас с имотите на Цветанов!?
Емил Василев. Снимка: БГНЕС

Партията "Ред, законност, справедливост" обвини вътрешния министър Цветан Цветанов в търговия с влияние и поиска специална анкетна парламентарна комисия да разследва "шест недвижими имота с неясен произход на средствата и способите за придобиването им".

Мотив за искането е изнесена от РЗС информация, че семейството на Цветан Цветанов за периода 2007 и 2008 г. е придобило няколко имота, включително и два апартамента и два гаража в столичния квартал "Изток" на стойност 293 000 лева.

Имотите в кв. "Изток" са продадени на Цветанов от фирмата "Ти Ви Би" ООД, собственост на Тодор Бояджиев, който е съдружник със сина на депутата от ДПС Рамадан Аталай, заяви народният представител Емил Василев.

Според РЗС това е едно от доказателствата за обвързаността на вицепремиера с обръчите на Доган и част от тайната договорка между ГЕРБ и ДПС.

„През 2008 година имотното състояние на вътрешния министър шокиращо се е подобрило“, заяви депутатът от РЗС Емил Василев.

Той представи нотариални актове, справки от Службата по вписвания в София, както и две декларации от Сметната палата.

Още по темата

Хората на Янев обвиниха Цветанов в тройна лъжа:

– че семейството му притежава четири апартамента, прехвърлени от неговите и на съпругата му родители;
– че един от апартаментите му бил ново строителство със средства от банков кредит, който щял да погаси с продажба на стария си семеен апартамент;
– че цялото му имотно състояние е декларирано пред Сметната палата още като зам.-кмет на Столичната община.

„Цветанов лъже, защото семейството му притежава не 4, а 9 недвижими имота, 7 от които са придобити от покупко-продажба, и то не от родители“, заяви Емил Василев.

По думите му липсвали и подавани от него имотни декларации за 2007 година и 2008 година.

„Според фактите и документите, които притежават в централата на РЗС, през 2008 година имотното състояние на Цветан Цветанов нараства чувствително и това по никакъв начин не може да се обясни със скромната му заплата на държавен чиновник от средно ниво в МВР, нито впоследствие с доходите му на зам.-кмет на София“, посочиха от партията.

РЗС поиска при създаването на анкетната комисия, докато тече проверката й, премиерът Бойко Борисов да отстрани временно от поста му Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1192
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Kъде са вчерашните коментари?
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И да е вярно, в което се съмнявам, Алексей и подлогата му Яне - пак са си за затвора!
1
 
21
 
! Отговори
Ahdreshko преди 13 години
Защо спи т.н. комисия "Кушлев"?
3
 
4
 
! Отговори
za 1048 преди 13 години
Boko si go mesti v drugia.............:))
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Найстина,трябва човек да е много елементарен за да вярва на янетоТо само като му видиш физиономията,нещо средно между келнерче и *** ти е ясно за какво става дума
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
пр. от тях и ще видите веднага супер коментари с отрицателен знак. Това го правят платени хора на щат към БСП. Не им се връзвайте, а когато има избори гласувайте. Това е единственния начин да се покаже, че ние вече разбираме. Овцете останаха в миналото! И това ще се проличи на следващите избори. Не си хабете хора нервите с негативизмите на пропагандаторите.
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Змията като умира, най-силно хапе! Сега ще има да ни пее Яне, а Алексей сам ще докаже, че се занимава с изнудване!
9
 
26
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Разбрахте ли новината ????. Ал.Петров обяви че влиза в политиката. Жална му майка на мръсната тиква. Догодина тиквата ще бъде обявен за главния октопод,местата се сменят. Ареста му ще бъде публичен под бурните овации и одобрение на обществото. Петров има ужасяващи факкти и компромати срещу него. Тиквата се опита да го елиминира,дори и физически,не успя и сега..чакайте епилога. За Гангстера в костюм както се изразиха западните медии за Тиквата идва края. АМИН
12
 
9
 
! Отговори
Селянин преди 13 години
А бе хора отворете си очите.Като говорят за апартаменти кой купил и кой прадал, нещо много е мътно. Цветанов баща ли е купил имотите от сина си или синът и си е взел пая от фирмата? Или съветския агент Троктора се мъчи да се измъкне от примката и ползва амбициозмият *** Яне. Последният не правеше ли ракрития които след това трактора хващаше?
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Явно Цветанов е настъпил болното място на мафията. Това ще е битката му с Алексей Петров. И с Костов беше така навремето. Като започна войната с Мултигруп започнаха да се съчиняват компромати срещу него. В случая не знам това за Цветанов истина ли е или не, но знам защо се появява в публичното пространство и каква е целта. Ако е чист както Костов беше това няма да го сплаши, само ще намали рейтънга му.
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Когато Боко взе изборите Янка и на него му се сложи, но бързо видя че няма да има постче и облаги и стана опозиция. То това беше и целта на Трактора- да сложи марионетката Янка за балансьор в управлението (ДПС-2) и да манипулира Боко....само дето Боко се оказа по-хитър и го сложи четвъртит на Янка и помака....та толкоз с приказката. Злобей сега Янке, ти си остана само един ибрик...
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ми ..като за последно...щом като човек като Яне е в състояние да ви накара да подскачате от злоба и завист и независимо от грешките на ГЕРБ да не виждате поне малка част от истината, че по добро правителство от това досега не сме имали и сте способни на тази жлъч- ми найстина си заслужаваме дереждето..да ни шиба всеки.. АМА ЗАЩО ДА *** И МЕН ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС ДЕТО АКЪЛ НЕМАТ НИКЪВ...........
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
12.10Апелативният съд в София пуска Алексей Петров от ареста.13.10Яне се среща с Алексей и обсъждат старта на гоцевия проект, като замислят да подкопаят имиджа на най-сериозният им враг.15.10Яне започва с компроматите...
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Впечатлен съм от личната ангажираност на премиера Бойко Борисов и министър Цветан Цветанов в борбата с организираната престъпности корупцията, постигнатите резултати са много впечатляващи", заяви на церемония в Министерския съвет директорът на Европол Роб Уейнрайт.
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Слагам си ръка на сърцето и казвам - ОЩЕ ДВА МАНДАТА ЗА ГЕРБ може и да изчистят авгиевите обори на ДС!
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
продалите българия на едро включиха лайнометите си на едро. кажете ми един българин, дето да не е собственик поне на една барачка, която да не е законна?
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вие плачкате, позитанчета, плачкате, защото знаете, чни никога повече 100 годишния червен *** няма да спечели избори! След Жан Виденов нещо не ви вървят изборите и победите, ако не беше Гоце до сега да сте при НДСВ-ту! .......amin :))
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ Направиха много повече за България от oтрепките. Нито лудото Яне , нито тракториста , нито плужека , нито агент Гоце , нито Болен, нито Командира, нито агент САВА, нито Царченцето нито Караклекналия , нито бесните синдикалисти няма да променят това.
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Платиха му на Яне ва сплаши и осуети проверките на Цветанов.Kойто пише, малко да мисли ! 293 000 лева 9 тмота малко не ми се вързват .И аз имам 6 имота- от съпруга, баба, бездетната ми леля (Бог да я прости) и 35 години стаж от висококвалифициран труд в чужбина. Дори мисля че са малко. Защо не дойде Яне при мен да го науча на справедливост.. ?Хората не са прости, обеща му нещо Алексейчо и се втурна наш Яни да пени сапуна. Кажи с кой се събираш за да ти кажа какъв си.Какво баламосват народа ?
3
 
4
 
! Отговори
za 1026 преди 13 години
Niama partia za 20 godini koiato da e taka bezkompromisna sreshtu korupciata.........za 20 godini prehod , kolko ministri sa uvolneni zaradi korupcia i lobizym ???! ====================KyF propovednik si ti , moje bi partien sekretar :))