Какво ли не ме наричат, изпъшка Дянков

А аз само си върша работата, убеден е финансист №1
Обновена: 4 ное 2010 09:43 | 4 ное 2010 09:43,
125
Какво ли не ме наричат, изпъшка Дянков
Снимка: БГНЕС

"Какво ли не ме наричат – аз си върша работата. Знам, че с поста министър на финансите идват много негативи, но не ми прави впечатление", коментира финансовият министър Симеон Дянков.

"България е една от малкото държави в тежка икономическа криза, която успя да направи пенсионна реформа – това за нас е голям успех", похвали се той.

Финансист №1 на държавата добави, че по сметките на НОИ през 2017 г. ще бъде изчистен дефицитът – "аз съм финансов министър и не съм в кръчма, за да се хващам на бас", обяви той.

"Това не е първият път, когато става нещо подобно от руска медия – на няколко пъти пращаха или мен, или премиера на тайни преговори в Москва, като после се оказваше, че ние въобще не сме били в Москва", коментира той пред Нова тв публикацията в ИТАР-ТАСС, където премиерът Бойко Борисов е заявил, че сърдечно подкрепя АЕЦ "Белене".

"Всъщност се оказва, че премиерът никога не е давал такова интервю", каза Дянков.

На въпрос за протестите на студентите и учените, Дянков отговори, че науката трябва да се прави главно в университетите. За него най-добрата наука се прави именно там.

Още по темата
"Аз съм твърд радетел – по-доброто качество трябва да се стимулира и държавата дава там парите си", уточни още Дянков.

Вицепремиерът обясни и какво е имал всъщност предвид с думите "Не ходете в Софийския университет": "Казах го пред студенти за УНСС, като имах предвид какво означава за тях мобилността".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: БеленеНОИ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
7
 
13
 
! Отговори
@ преди 13 години
Дянков....ВЗЕМИ ...МИЛИАРДИТЕ ..НА ..Гоце..Параванов..за да се оправи държаватамного те моля направи го за да може БЕДНИЯТ НАРОД ДА ЖИВНЕ МАЛКО А СЛЕД НЕГО МИЛИОНИТЕ НА Станишеф и Доган.. Румен *** и.т.нТИ ГИ ЗНАЕШ НЯМА КАКВО ДА ТИ КАЗВАМ...МНОГО ТЕ МОЛЯ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД
36
6
 
3
 
! Отговори
do RENE преди 13 години
SMESHKO SI TI! PISHESH GLUPOSTI I OT TAKIVA KATO TEB, BG e na danoto i tam shte si ostane....
35
1
 
11
 
! Отговори
смехурко преди 13 години
До момчил 19: момчиле, извърташ. Аз по статиите не срещам и за великите открития на учените от българските университети. А за БАН ще ти дам пример: Николай К. Витанов от Института по механика. Автор на математическата теория на идеологическата борба. Факт, който никой по света не отрича. Поинтересувай се. А инаци по статиите редовно чета за откритията на Макс Планк обществото, на Риккен институтите в Япония и на бомбените лаборатории в САЩ И т. н. Всичко това НЕ СА УНИВЕРСИТЕТИ.
34
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Kakto vinagi tuka vsichki razbirat ot politika i ot futbol nishto novo :) draskachi :)
33
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ako ta hvane "tikvata" daje i mumia nqma da stava ot tebe
32
2
 
14
 
! Отговори
пепи55 преди 13 години
Ама това правителство не е на "гербери", то е на "нарциси" !
31
2
 
9
 
! Отговори
Първокласник преди 13 години
Чичо, нека аз да позная - не те наричат можещ и знаещ финансов министър!
30
16
 
25
 
! Отговори
PENE преди 13 години
Не беше ли тоя *** Дянков , дето САМ се нарече " Брад Пит с очила" ? ! !А и как да не те обиждат хората , след като с твоето дейно участие всеки ден : 1.Безработицата се увеличава ,защото фалират фирми , на които държавата не плаща задълженията си ! 2. Данъците се вдигат - въпреки обещанията на Боко ! 3. Инфлацията расте , защото цените скачат а ЗАПЛАТИТЕ СА ЗАМРАЗЕНИ ! След тия и още много "добрини" , да ти се радваме ли бре ! ? ?Ако бяхме като Гърция и Франция отдавна да си ИЗРИТАН ! ! !
29
3
 
6
 
! Отговори
1 преди 13 години
"Днес", защо не пишете за интервюто по БТВ с Пламен Николов?
28
12
 
11
 
! Отговори
Смях и Отчаяние преди 13 години
Братя гответе се за военно положение.
27
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не само че не си върши добре работата, ами и здраво обижда
26
5
 
6
 
! Отговори
aaa преди 13 години
Хлъц, а пък ти си мети улиците!!!
25
17
 
17
 
! Отговори
Таласъмчо преди 13 години
Дянков е посредствен финансист. Плюс това му липсват първите седем години домашно възпитание. Хората не го обичат, защото отношението му към тях е абдалско и арогантно. Подражава на Бойко, но Бойко е неподражаем.
24
18
 
24
 
! Отговори
Хлъц преди 13 години
Само така Дянков, дръж здраво бюджета, няма да даваш на всеки, който ти искаонези от БАН учени искат, ти недей дава , като са толкова учени нека си заработват, да си продават изобретенията
23
12
 
15
 
! Отговори
aaa преди 13 години
до Смехурко:Много си прав. Точно казано. Тоя Дянков от кога взе да разбира от наука. Науката се прави там където има кадърни хора, а не където той каже. Умните хора в Бг 90% са в БАН. Това е истината. И колкото и пари да налее на хрантутниците от университетите те все ще си останат просто даскали чакащи пенсия. Боли ги фара тях за науката.
22
2
 
15
 
! Отговори
Калин преди 13 години
Б - то била бедна страна .. бедна а *** таратанци, при тези разходи за администрации и солидарни фондове .. хич не е бедна.. разпределят целеви средства .. и наричат това Добро Управление :)престъпно и мафиотско.. непрозрачно.. това си е Корупция.. прокарана под формата на т.нар Държавна политика, а тя конюктурна в същноста си!!!Какво са преструктурирали, че да да правят изказвания.. Реформи правили!! Айде шменти капели!
21
12
 
14
 
! Отговори
vini преди 13 години
Достоен икономист и компетентен.Трудно висшите експерти в кавички в България го приемат защото както знаете българите от всичко разбират .
20
8
 
19
 
! Отговори
Momchil преди 13 години
За всичко си прав с изключение на едно - НЯМА ДА СА МУ БЛАГОДАРНИ, защото тези хора са били, са и ще бъдат неблагодарници през целия си живот. Така е най-лесно - да седиш, да чакаш някой да те оправи и да мрънкаш отстрани.
19
6
 
11
 
! Отговори
Momchil преди 13 години
Тази линия е неефективна от години преди Дянков да се появи, ако не си наясно. За това в статиите четеш как учени от знайни и незнайни университети по света са отркили или изобретили нещо, но ВЕЛИКАТА БАН не е сред тях.
18
23
 
22
 
! Отговори
Манолов преди 13 години
Поздравления г-н Дянков ! аз те харесвам, добре си вършиш работатаза разлика от други като Гърция, Румъния, Испания, ти се справяш с кризата без да вдигаш ДДС и без външни заеми, за което евала пичтези дето те плюят, не им обръщай внимание, един ден ще са ти благодарни