ГЕРБ да ни връщат фонд "Земеделие"? Политпараноя!

Лютви Местан отговори на обвиненията на сините
Обновена: 9 ное 2010 20:31 | 9 ное 2010 20:31,
40
ГЕРБ да ни връщат фонд "Земеделие"? Политпараноя!
Снимка: БГНЕС

Tвърденията на лидера на СДС Мартин Димитров, че ГЕРБ връща фонд "Земеделие" на ДПС, са "политическа параноя", обяви зам.-председателят на ДПС Лютви Местан.

"Няма предпоставки да се твърди, че ГЕРБ води толерантна политика спрямо наследените кадри и фактът, че сините поставят този проблем, означава само, че те имат своите страхове", дясната ръка на Сокола.

ДПС има огромни претенции към политиката на ГЕРБ относно кадрите, които са заварени от предишни управления, защото има прояви на политически чистки, които се осъществяват от днешните управляващи, посочи още той.

"Жалко е, ако сините са намерили няколко изключения и поставят като условие за политическа подкрепа тези няколко кадри, останали от предишни управления, за които се твърди, че са близки до ДПС", заяви Местан.

"Позицията на СДС показва много сериозен дефект на политическото мислене - отношението към държавни служител. Държавният служител трябва да бъде осмислен като национален капитал, а не като обект на политическа репресия", твърди депутатът от ДПС.

По думите му изложените тези от лидерите на СДС представят откровена изява на тяхната стратегия да държат ДПС в изкуствена политическа изолация.

"Това е невъзможно, защото ДПС е много силен политически субект не само със своите 650 хиляди гласа, но и с политиката, която води", заяви той.

На въпроса има ли сделка между ГЕРБ и ДПС за подкрепа на изборите, както твърдят от СДС, Местан попита защо се поставят възможностите за подкрепа на ДПС само в двете хипотези - ГЕРБ или ляв кандидат.

"Защо да не подкрепим и либерален кандидат например, ние сме центристка политическа сила", отбеляза той.

Местан допълни, че ДПС няма позиция за президентските избори и е рано още да се говори за това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: ДПСкадриместан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
5
 
! Отговори
бубс преди 13 години
Фонд "Земеделие" да бъде закрит !!!и без това , повечето индивиди , работещи там са с коефициент на полезна дейност = 0 , а за умствените им способности , да не говорим изобщо...
35
1
 
5
 
! Отговори
Георги преди 13 години
Ей това ДПС беее.. много си вярват. Има няколко успешни избори и това беше защото българите бяха спрели да гласуват. Но ако ние гласуваме редовно, техните 650 000 гласа няма да имат кой знае каква тежест.Затова е важно всеки да гласува, иначе такива партиики като ДПС стават фактор в политиката и си раздават пари на техните хора.
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нощният труд двойно ли ви го плащат???? Или само си нави часовника за 3.00 да напишеш коментара????:)))
33
3
 
6
 
! Отговори
Данчо преди 13 години
Докога,тая пета колона ДПС,ще ръси ориенталски витиевати "мъдрости"?Че САтумор в държавата е ясно!Луканово творение,което само скалпер трябва да разкара!Вживяват се в нарцисизъм хибридите!Отношението към тях трябва да е като към Кюрдите,извън закона!Тук е БЪЛГАРИЯ,не Источна Румелия!Били балансьори?Сами сме си виновни,че още ги толерираме!Остава и сами да си ритнем столето!
32
5
 
6
 
! Отговори
хайдутин преди 13 години
а бе направо да правят - БДБ - Бойко Доганова България , та да се знае кой кой е и да си караме докато оцелеем
31
0
 
3
 
! Отговори
radowolf преди 13 години
"Няма предпоставки да се твърди, че ГЕРБ води толерантна политика спрямо наследените кадри и фактът, че сините поставят този проблем, означава само, че те имат своите страхове", дясната ръка на Сокола.Някак не ми звучи добре ... може би сте искали да кажете "... заяви дясната ръка на Сокола"Коригирайте се!
30
1
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
герб си мълчи за дпс и далаверите на доган а това мирише на договорка.как така емел етем беше уж подсъдима а дори не ходи на работа в парламента.по-голяма наглост от кадруването на дпс и герб които не ги закачат не сме виждали
29
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тия май ще сменят резбата и ще почнат да се връткат у десно
28
3
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Той е зает с една важна консултация по хидромелиорация...
27
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Спомена се нещо за ДПС и веднага изказване от най-наглата заместническа гад. А баш пашата Доган естествено е в полу-нелегалност.
26
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо се срамуваш да се напишеш, че си от мутро-милиционерската партийка ГЕРБ ? Повече от жалки сте няколкото платени щатни писачи, които със зъби и нокти се опитвата да представят черното за бяло. Но народът доста поумня за тази година и половина геноцид, който не спряхте да упражявате над него. А за приятелите ви олигарси от БКП-БСП - заплахи но само на думи. Народът скоро ще ви накаже, защото търпението му не е безкрайно.
25
8
 
10
 
! Отговори
Калин преди 13 години
у герп са комунисти а те сиобичат ***!!!!!!
24
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Скапани боклуциииииииииииии.
23
2
 
11
 
! Отговори
Екскурзовод преди 13 години
Май, Геееноооцид,Гаааавраааааа ...,не е било обвинение срещу тройката кебапи ,а предизборното обещание на Сидеров хахахахахахахаха
22
9
 
8
 
! Отговори
Ром с кола преди 13 години
Оставете чалгаро-националистите да съсипят страната,нас брадчедите ни пращат еврота от Холандия,да гледаме малко Геноцид,Гавра и други екстри за, който ревеше като садран Волен преди година и полвина.
21
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Щом ДПС защитават ГЕРБ тя работата ясна :)))))))) Голям *** излезе Бойко Борисов - Поп Кръстю
20
4
 
1
 
! Отговори
до...кр..на 666 преди 13 години
ооо, един от платените драскачи 666.. добре се стараеш..то и ние имаме нужда от един оплювач като теб...даваме добри пари, да знайш...а трябва още малко да понаучиш езика, защото ти е малко уличен и........старай се, ще си помислим...
19
3
 
10
 
! Отговори
SS преди 13 години
Гнусни ЗЕЛКИ !
18
5
 
10
 
! Отговори
666 преди 13 години
До 9:Наистина си голям ***,незнаеш и български да пишеш,ако не ти отърва в този сайт отиди на някои турски...а ми че ти и турски съм сигурен че не можеш...
17
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Върнете кокала на ДПС.