Ќинова: »мала съм заплахи, но не съм ползвала кола на Ќ—ќ

Ќапусналите Ѕ—ѕ твърде много са си пов€рвали, см€та т€
18 май 2024 20:55, јниси€ »ванова
76
Ќинова: »мала съм заплахи, но не съм ползвала кола на Ќ—ќ
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

Ќикога не съм ползвала кола на Ќ—ќ или такава на парламента, въпреки че председателите на групи имат това право. “ака разбирам нещата. јз съм имала случай, в който един екстремист ми пращаше SMS-и със заплахи. “огава междуведомствената комиси€ ми предложи охрана, но отказах. “ова за€ви в студиото на „ќфанзива с Ћюбо ќгн€нов” председател€т на Ѕ—ѕ  орнели€ Ќинова.

„»мах и втори случай, при който малко необ€снимо ми се случиха две катастрофи една след друга. “огава пак отказах охрана от Ќ—ќ. “рети€т път е, когато б€х вицепремиер. —помн€м си, че дори шефът на Ќ—ќ дойде в кабинета ми, но пак отказах. Ќе се прав€ на герой, но така разбирам нещата. —м€там, че това са излишно дадени пари”, подчерта лидерът на левицата.

Ќинова об€сни защо Ѕ—ѕ е против текстовете в »станбулската конвенци€, които не зас€гат насилието. „Ќе подкреп€ме текстовете за социален пол, различен от биологични€”, подчерта политически€т лидер. “€ подчерта, че евродепутатите на Ѕ—ѕ ще бъдат в социалистическото европейско семейство в лицето на ѕ≈—.

 орнели€ Ќинова е категорична, е влизането на –— ћакедони€ в ≈вропейски€ съюз би било както в техен, така и в плюс на цели€ регион, но подчерта, че за целта съседите ни тр€бва да изпълн€т услови€та.

ѕо повод войната в ”крайна председател€т на Ѕ—ѕ об€сни, че тр€бва да се търси мирно споразумение. „¬ него участие тр€бва да вземат както двете воюващи страни, така и великите сили, включително ≈—”, твърди Ќинова.

“€ сравни напускането на парти€ от страна на ћа€ ћанолова, ≈лена …ончева, ¬ан€ √ригорова и редица други политици с кесонната болест. „ огато вземеш н€кого, изстрел€ш го в политиката, той се види в телевизора, решава, че е велик, че може без теб, че не иска да свети с отразена светлина. ѕрез политически€ ми опит минаха много хора, които така си пов€рваха и приключиха. Ќай-страшното нещо в политиката е да си пов€рваш”, коментира лидерът на Ѕ—ѕ.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


76
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
61
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
 ойто иска да продължава пром€ната да гласува за –адостин ¬асилев - меч, —олидарна Ѕългари€ - ¬ан€ √ригорова, ко€то има повече акъл от цели€ политически елит и гори за правата на народа и бсп «јўќ“ќ н»Ќќ¬ј ≈ƒ»Ќ—“¬≈Ќќ Ќ≈  Ћ≈„ј ѕ–≈ƒ герб «ј ѕќ—“ќ¬≈. ј ѕѕƒЅ —ј ∆јЋ » ѕ–≈ƒј“≈Ћ» Ќј ћ≈„“ј“ј Ќј Ќј–ќƒј «ј ѕќ-ƒќЅ–ќ, Ќјѕ–ќ“≈¬ “≈ —ј Ќќ—»“≈Ћ» Ќј ќў≈ ѕќ-ЋќЎќ » ќ“ √≈–Ѕ - ѕЏЋ≈Ќ —Ћ”√»Ќј∆, ѕЏ–Ќј Ќ≈ јƒЏ–Ќќ—“, » ѕЏЋЌќ ЋЏ∆≈Ќ≈ Ќј Ќј–ќƒј.ѕрочети още на: https://dnes.bg/izbori-2024/2024/05/19/mediana-vyzrajdane-sa-vtora-politicheska-sila-pp-stavat-chetvyrti.607857#comment-newest
60
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ѕългарското малцинство в ”крайна се изпраща принудително на фронта, както и останалото население от «еленски, противоконституционно отменил изборите. ќстанал на власт като н€какъв цар. Ќа хората там са отнети правото на справедлив съдебен процес и ред други права и те майданците били воювали за демокраци€. а ние им пращаме наши оръжи€ за да се€т смърт и безправие с режима си.
59
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ћумпенизираните избиратели - ние гласуваме за който вод€т агитаци€ ологархомедиите. ¬елизар ≈нчев от Ѕ—ѕ казва, че ≈вропа не тр€бва да работи за война а за мир и журналмисирките почват да се за€ждат с него все едно са политици а не журналисти.  азва че ћеркел си е признала че минските споразумени€ са подписани за да не се спазват от украинците за да се стигне до война те пак грачат.ѕрочети още на: https://dnes.bg/izbori-2024/2024/05/19/borisov-da-sprem-tozi-viatyr-na-promianata-koito-shte-unishtoji-bylgariia.607871#comment-newest
58
0
 
0
 
! ќтговори
√аню преди 1 месец
јз € заплаших че ще € нацелувам по умната и главица когато каза че "“ези които дават оръжие на ”крайна са ¬ќ…ЌќЋёЅ÷»!!!!!!!!!",но т€ не се уплаши!!!!!!!!
57
0
 
0
 
! ќтговори
60 до Ѕоко и Ўиши преди 1 месец
ƒо 59
56
2
 
4
 
! ќтговори
ƒо 62 преди 1 месец
явно си пъпчив пубер и не си в час кога милион и половина напуснаха Ѕългари€ с еднопосочен билет!, кой изнесе парите във външно търговски фирми ,къде отидоха 600 милиона от магистралите. , ога и защо бай “ошо каза ,,—оциализЏма се оказа едно недоносче" .......» научи правописа пубере!!!
55
5
 
5
 
! ќтговори
Ѕоко и Ў»Ў» преди 1 месец
 ирил ѕетков е виновен за всичко през последните 33 години където сме на дъното на ≈вропа по всичко здравеопазване образование 3000000 милиона българи зад граница напуснаха Ѕългари€  ирил ѕетков е виновен за човалите пари от магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с “урци€.  ирил ѕетков е виновен за това че Ѕългари€ загива през последните 33 години. Ѕог да пази Ѕългари€ от Ѕоко тиквата и ѕеевски свин€та. јћ»Ќ
54
2
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќормално.  орни ако осверепее € виждам да млати атентатори с голи ръце, а √елчо без охрана освен да се охили мазно и да се нaдупи друго н€ма направи
53
4
 
6
 
! ќтговори
–азликата преди 1 месец
“€ Ќинова нищо съществено не върши, на никого не пречи, само лала. “€ е безопасна игла! ƒокато  ирил ѕетков засегна интересите на мафи€та и на –уси€ с промените, които направи като премиер!  орил ѕетковхе един смел човек!
52
1
 
3
 
! ќтговори
_&_ преди 1 месец
ƒо јнонимен 55. “и застрашен/а ли се чувстваш? Ћустраци€ и за синовете и за внуците и правнуците.
51
5
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
—амо ¬еличие!
50
0
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ќще малко и ще " пов€рвам", че е издила пари от джоба си да се вози и охран€ва!!
49
3
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо јнонимен 49 ќткога лустраци€та обхваща синовете и внуците бе, 00лигофренн? ј за Ѕорисов си прав!!
48
5
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
√узна, заплашваше Ѕорисов със смърт.ј ѕетков искаше да убие Ѕорисов е ареста.
47
1
 
5
 
! ќтговори
социалдемократ преди 1 месец
ƒо ≈ и да си ползвала  олко сте глупави! Ѕ—ѕ не € затри Ќинова, а —танишев и компани€, които наложиха антисоциални€ плосък данък, съшавайки се с ÷ар€ и ƒоган!! ƒа се помни !
46
5
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
«а какво да € заплашват? ќт не€ се иска да ликвидира Ѕ—ѕ и т€ изпълн€ва това поръчение. Ћошото е, че ѕѕ-ƒЅ се срива, иначе трите партии такъв прекрасен съюз щ€ха да направ€т!
45
3
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
до 40, нинова не подлежи на лустраци€, защото никога не е била комунистка, комунист е бил борисов, христо иванов е син на комунисти от висшата номенклатура с майчин език руски, кметът на —офи€ е партизански внук
44
3
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
кака  орниии √ергов те чака зад ъгъла
43
4
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ясна си и ти щом в парти€та се е промъкнал мутрата Ѕожанков.
42
11
 
5
 
! ќтговори
ƒо  . Ќинова преди 1 месец
¬ »станбулската конвенци€ н€ма текстове, които Ќе зас€гат насилието над жени и насилието над всеки един човек ,независимо от пола и самоопределението му, г-жо Ќинова. ѕрестъпно е, само заради споменаването "социален пол" да лишавате жените в Ѕългари€ от адекватна защита, гарантирана от този закон, защото в него насилието във всичките му форми се инкриминира като престъпление! Ќещо, което липсва в български€ закон.