На всяка цена пазим Доган, Петков и Станишев

Дори 1% да има риск, охраната им остава, увери Борисов
Обновена: 27 ное 2010 05:16 | 26 ное 2010 19:48,
125
На всяка цена пазим Доган, Петков и Станишев
Снимка: БГНЕС

Ахмед Доган, Румен Петков и Сергей Станишев са национални съкровища. С това впечатление остана лидерът на ДСБ Иван Костов, който попита премиера Бойко Борисов защо продължават да се харчат луди пари по охраната на тези политици.

"Как е заплашен господин Станишев? Защо се плащат гигантски пари за господин Доган, който си стои в Сараите?", обърна се към Бойко Борисов бившият премиер Иван Костов.

Премиерът прочете задълженията на НСО по закон – да охраняват бившите премиери до една година, след като вече са освободили поста, също така – да бдят за сигурността на застрашените народни представители.

И тримата попадали в тази графа, но законът за защита на класифицираната информация не позволявал на Борисов да уточни заплахата.

"Дори 1% да има риск за живота на тези хора. Да, много пари се харчат. Но политическата дестабилност и икономическите загуби на държавата ще бъдат стотици пъти по-големи, ако се случи нещо с техния живот. Скъпо ни е, но този риск като професионалист бих го поел", увери Борисов.

"Вие милеете върху най-скъпо платения хидролог в държавата. Той може да си поеме охраната", непреклонен беше обаче Костов. "Драги ми Станишев, свалете сам охраната си", призова Командира лидера на червената партия.

Още по темата

Бойко Борисов призна Костов като оратор и прие саркастичната му забележка.

Премиерът даже изрази надежда Ахмед Доган да предложи сам да поеме скъпата си охрана от НСО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
5
 
16
 
! Отговори
гробаря преди 13 години
БСП ПОЧИНА! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! УРА!
55
6
 
19
 
! Отговори
Kristian преди 13 години
Българинът е най - *** същество на света. Та дори и животните като ги ощетиш от храната им, скачат за своето си, но българина НЕ. Да ви ....
54
2
 
26
 
! Отговори
Чао преди 13 години
Това са простотии, да ги пазят техните *** ,от любовта на народа.......имат си партии откраднаха милиарди, могат да си платят за охраната....съгласин съм да ги пазите , но ПОД СТРОГ РЕЖИМ!!!!!!!
53
2
 
11
 
! Отговори
Мафия преди 13 години
Пазят го за да не ПРОГОВОРИ,а не че е заплашен.Скоро някой да го е виждал някъде,дали е жив въобще.
52
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
демографската катастрофа ще ликвидира този псевдо политически елит и аз пия за това! Наздраве!
51
2
 
35
 
! Отговори
някой си преди 13 години
Три бесилки не са ли по-евтини?
50
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как може държавата да харчи пари за тоя въшлив ***,аз спирам да плащам данъци.Не искам моите пари да отиват за охраната на турци.Даже ако мога,ще ги дам на някой килър да го думне тоя фес.
49
2
 
27
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 13 години
Пазим си ***, дано по-скоро природата си свърши работата че да спести на държавата някой лев..
48
1
 
21
 
! Отговори
ликтор преди 13 години
Всъщност само за охраната на Румен Петков , съгласен съм да има такава - ще го озаптва да не пикае в шадраваните ,като се напие !!!
47
2
 
21
 
! Отговори
ПСИХОЛОГ преди 13 години
Към Доган няма никакви заплахи,по-скоро той страда от Параноя и го тресе нервата когато е сред хора.Ако видите негови публични изяви преди време ,той се затруднява да се изказва и от челото му тече пот.Това се лекува с хапчета(розови).Той е болен човек.
46
1
 
28
 
! Отговори
Смехурко ..... ::))) преди 13 години
АКО ТРИМАТА СА НАИСТИНА ТАКИВА СКЪПОЦЕННОСТИ, НЕ МОЖЕМ ЛИ ДА ГИ ИЗПОЛЗВАМЕ КАТО АПОРТНА ВНОСКА ПРИ СТРОИТЕЛСТВОТО НА НОВАТА АТОМНА ЦЕНТРАЛА И ГИ ХАРИЖЕМ НА РУСИЯ. ТАКА С ЕДИН КУРШУМ ЩЕ "УДАРИМ ПРЯКО И КОСВЕНО ТРИ ЗАЯКА".
45
1
 
5
 
! Отговори
Дрът Комсомолець преди 13 години
Най-добрият начин за следене изкъсо е като го таксуваш за охрана....
44
1
 
12
 
! Отговори
пазача преди 13 години
тия като ги вкарам в ареста що бой и е.не ..ще им сложат ви е бедна охраната. политик крадец престъпнки--еми то е едно и също---само другаря АК 47 ги оправя в прав ред с пълен пълнител
43
1
 
13
 
! Отговори
Старик преди 13 години
Абе давай да ги трепем , няма само в разходи да ни вкарват !
42
4
 
9
 
! Отговори
факт преди 13 години
За човек прочел САМО "Винету " не е зле , ще очаква подкрепа от Доган на президентските избори !!! А защо тогава се пънеше пред телевизиите ,че ще го бута ???
41
6
 
16
 
! Отговори
iii преди 13 години
Само Костов и М. Диитров! Само Синята коалиция може да измъкне държавата от ада на Доган, Станишев, Гоце, и Боко. Дугите са ГМО-та на комунисическата простотия.
40
0
 
15
 
! Отговори
Пора преди 13 години
Пази ги Бойко, пази ги те са гордоста на нацията - новите наши национални герои :)
39
1
 
20
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Охрана ли?Вкарайте ги на топло в пандиза. Там ще са на сигурно място. Всички мн ого ще ги обичат!
38
5
 
2
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Абе Вие само това и чакате да го бутне та да започнете да мрънкате, че бутането е незаконно, и да го обявите за самозабравил се управник, ама той Бойко е хитър нищо ,че е пожрникар, учудвам се че не сте го разбрали!
37
1
 
24
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Спомняте ли си, онова изказване на Дон_Доган преди изборите в Созопол ?Че такива материали има срещу Бойко, че той няма да може да мръдне ако вземе власта. Ще му играе по свирката ... иначе ...Най-богатия човек на Балканите (както пишат чуждите вестници), няма защо да се охарчва за охрана. Ние ***, му плащаме пазвантите. Които също са гяуриЗащото Аамет_Ага се е застраховал. Ако някой го гръмне, материалите за Бойко автоматично излизат в медиите. Затова Бойко го пази така