На всяка цена пазим Доган, Петков и Станишев

Дори 1% да има риск, охраната им остава, увери Борисов
Обновена: 27 ное 2010 05:16 | 26 ное 2010 19:48,
125
На всяка цена пазим Доган, Петков и Станишев
Снимка: БГНЕС

Ахмед Доган, Румен Петков и Сергей Станишев са национални съкровища. С това впечатление остана лидерът на ДСБ Иван Костов, който попита премиера Бойко Борисов защо продължават да се харчат луди пари по охраната на тези политици.

"Как е заплашен господин Станишев? Защо се плащат гигантски пари за господин Доган, който си стои в Сараите?", обърна се към Бойко Борисов бившият премиер Иван Костов.

Премиерът прочете задълженията на НСО по закон – да охраняват бившите премиери до една година, след като вече са освободили поста, също така – да бдят за сигурността на застрашените народни представители.

И тримата попадали в тази графа, но законът за защита на класифицираната информация не позволявал на Борисов да уточни заплахата.

"Дори 1% да има риск за живота на тези хора. Да, много пари се харчат. Но политическата дестабилност и икономическите загуби на държавата ще бъдат стотици пъти по-големи, ако се случи нещо с техния живот. Скъпо ни е, но този риск като професионалист бих го поел", увери Борисов.

"Вие милеете върху най-скъпо платения хидролог в държавата. Той може да си поеме охраната", непреклонен беше обаче Костов. "Драги ми Станишев, свалете сам охраната си", призова Командира лидера на червената партия.

Още по темата

Бойко Борисов призна Костов като оратор и прие саркастичната му забележка.

Премиерът даже изрази надежда Ахмед Доган да предложи сам да поеме скъпата си охрана от НСО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
13
 
! Отговори
ликтор преди 13 години
Харесвам го ,защото е аргументиран и ясен !!!Не е ли прав в случая - в криза да хрантутим още гардове и то на Румен Петков ,Станишев и Доган - поне малко работа за България да бяха свършили !!!
35
9
 
5
 
! Отговори
вай-вай преди 13 години
В момента е най-разумно да се пази Доган жив и здрав,че с него е зле,но без него ще е още по-зле.
34
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стига с тия руснаци. Нещастен народ от алкохолици.Хората внимават с тях, защото са неконтролируеми -- се едно да те бръсне горила с остър бръсначДа не им се обръща внимание - а тези които направиха в Белене да ги пазя, че скоро може днякои да ги гръмне
33
4
 
15
 
! Отговори
факт преди 13 години
Бойко барбекюто на Доган не събори - след много гръмки обещания ,та охраната му ли ще махне !!!!Само излъга хората да гласуват за него....
32
0
 
6
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Трай си бе пич, е сега заради твоят пост още две коли с гардове на НСО ще издържаме.... те ако са му пратили вмирисана риба...спасение няма, така поне си мисля аз!А който е поел ангажименти към руснаците и е прибрал комисионна без да свърши работа до край сега му се пече яйце на дъ-то, ама няма начин явно трябва да ги пазят...е те руснаците бърза работа нямат...
31
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе имало още нещастници, които харесват Костов.Бедните, ами съюзете се с комунистите белким станете повече
30
6
 
9
 
! Отговори
ликтор преди 13 години
Идват избори и Доган няма да забрави Бойко ,ще накара турците да гласуват за него!Само не знам българите как ще накара да гласуват за ГЕРБ ?????
29
0
 
2
 
! Отговори
k man преди 13 години
mafia mafiu oko ne vadi....
28
1
 
5
 
! Отговори
баце преди 13 години
тоя народ няма ли да се събуди вече от 20 годишния си сън и да разбере кой за кого работи.данс-гдбоп-вътрешен отдел за мафията мно-вкр- нсо-нсс за други правителства-държави но никой за БЪЛГАРИЯ.
27
2
 
10
 
! Отговори
Гордостта на народа преди 13 години
Трябва да се пазят - те са лицето на България.Въпреки, че една поговорка казва "гръм на нужник не пада" с други думи никои не ще да се занимава с тези нещастници.
26
0
 
6
 
! Отговори
an преди 13 години
TRQBVA DA SE PAZQT OT NARODNATA LUBOV. LUBOVTA NA NARODA E TOLKOVA GOLQMA 4E 4AK E BEZGRANI4NA. AKO IZLEZE NARODA 6TE GI OBSIPE SAS CVETQ I CELUVKI. TRQBVA DA IM ISKAJE BLAGODARNOST ZA MIZERIQTA, I POMIQTA, V KOQTO JIVEE 21 GODINI. OT NARODNITE PARI SE PLA6TAT ZAPLATITE NA DRUGARITE OHRANITELI. DRUGARITE NE OHRANQVAT ZA 350 LV.TAM SE PLA6TA V HILQDI. DRUGARITE TRQBVA DA SE PAZQT SAS NARODNI PARI. NQMA DA IM PLA6TA SI BANKQ. NA 4UJD GRAP 100 TOQGI SA MALKO
25
0
 
16
 
! Отговори
MURDOC преди 13 години
Ще си ги поим ,хриним, чипкаме ,подмиваме защото без тия сме за никъде . 45 години гивизелък научи народа да отглеждаме своите господари вместо да се отърве от тях и да станем нормална страна.
24
4
 
19
 
! Отговори
Яд ме е преди 13 години
Не мога да си простя,че пропуснах днес парламентарния контрол!Костов закопава неграмотният Бойко,който се пече на барбекюто на Доган!Костов само с една дума,може да смачка Бойко,като ***!Непростим пропуск!!!!!!
23
1
 
8
 
! Отговори
НЛО преди 13 години
Започнаха да си вадят кирливите ризи чрез срс и веднага почнаха да пазят недосегаемите -***.
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ...те това е
21
1
 
9
 
! Отговори
омбре преди 13 години
Нищо ново.Още от много столетия българския народ е бил длъжен да се грижи за господарите си.
20
2
 
5
 
! Отговори
РОБОТ СРС преди 13 години
ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ ЕДИН ДРУГ С НАРОДНИ ПАРИ-ДАНЪЦИ ЗА НСО.А ЗА КАКВО ВЗИМАТ ПАРИ ЗА СРС-ПРОСЛЕДЯВАЩ ОПТИЧЕСКИ-ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЛАЗАР НА МВР И ПРИ НАЛИЧИЕ НА РЕШЕТКА ЕКРАН И ПРОСЛЕДЯВАЩ ЛАЗАР ЗА НАЗЕМНА ТЕХНИКА И ЖИВА СИЛА.ТИЯ ВЯРНО СЕ ПОДИГРАВАТ С НАРОДА И ТО СТЕХНИ СРЕДСТВА.*** ТИ ЕВРОПА ЩОМ СИ ТРАЕ СЪС ЗЛОУПОТРЕБА И НАРУШАВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА. СПРЯМО НЕУДОБНИТЕ ЛИЦА В БЪЛГАРИЯ-ОКТОПОДА Е ДЪРЖАВЕН И ТО ВЕЧЕ НА ВСИЧКИ Е ЯСНО.ТОВА ДА НЕ Е ПОЛИТИКА НА НОВ СВЕТОВЕН РЕД.
19
3
 
9
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 13 години
ВЗЕХ ДА СЕ ЗАМИСЛЯМ КОЙ Е РЕАЛНИЯ МАНДАТОНОСИТЕЛ???????
18
2
 
10
 
! Отговори
ликтор преди 13 години
Костов е прав , а Бойко ......Аман от месии !!!
17
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Командира винаги е прав