Премиерът бори наводненията с магистрала "Струма"

"Правителството има възможност да подкрепи пострадалите"
Обновена: 6 дек 2010 16:18 | 6 дек 2010 16:12,
139
Премиерът бори наводненията с магистрала "Струма"
Снимка: БГНЕС

Правителството има възможност да подкрепи пострадалите от наводненията семейства, каза в Бургас премиерът Бойко Борисов.

Той уточни, че проблемът с наводненията в Югозападна България ще бъде решен със строителството на магистрала "Струма".

"За радост Европейската комисия се съгласи да обединим всички лотове на магистрала "Струма". Във вторник в 10,30 имам телефонен разговор с президента на Европейската инвестиционна банка и по проекта Джаспърс да ги привлечем, дай Боже, да се съгласят за съфинансирането.

С всички сили напролет атакуваме магистрала "Струма". Магистрала "Струма" ще е тази, която ще реши въпроса за в бъдеще за наводненията, които виждате системно стават в този регион", каза Борисов.

Той изрази надежда, че през пролетта на 2011 г. ще започне строежът на първите два лота на магистралата "Струма", в процес на проектиране са магистралите "Бургас - "Слънчев бряг", "Черно море" и "Хемус". 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
8
 
9
 
! Отговори
консуматор преди 13 години
Давай Бойко направи бързо Струма,Хемус,Черно море запуши устите на гадните ***. Но да не забравиш Марица,и магистралата от Видин до София.
94
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Не е съвсем неправ "blue". Ако проследиш внимателно връзките между днешните ГЕРБЕРИ на различни равнища и някогашните приватизатори, ще намериш доста "съвпадения и случайности". Не опростявай анализа, защото живота не е толкова ***. БКП се трансформира в много разновидности, някои от тях дълго развяваха "знамената на демокрацията", някои още ги развяват.
93
10
 
11
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Тиквата само магистрали знае ,народа мизерства ,а той и кликата му грабят.
92
2
 
3
 
! Отговори
Bojeeee преди 13 години
..."по проекта Джаспърс да ги привлечем, дай Боже, да се съгласят за съфинансирането. С всички сили напролет атакуваме магистрала "Струма"...Божето вече си каза думата и Южното дъговидно кално море е факт. Можеше да почака някоя година да изтрае, ама тоз път глупостите на тиквата продъниха и на Господ ушите - та му писна...
91
3
 
3
 
! Отговори
До blue преди 13 години
ЧОВЕК пий си хапчетата на време.Каква приватизация те гони като откраднахте всичко години по-рано.Даже един от крадците гледам днес и съвети дава кои министри да се махат от днешното правителство.То бива наглост ама чак толкова.
90
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
BLUE имаш ли връзка с главния мозък.Да, ГЕРБ не са цвете, но и това, което пишеш е лишено от смисъл. Не вменявай чужди действия на ГЕРБ
89
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Много си прав, а с днешна дата увеличава вътрешния и външния дълг на страната. Сочената за спътница на премиера е от онези, които осребриха ограбването на банките (при това, добре) и други обстоятелства, които масовата публика знае добре. Само, че само повтаряне на тезата, не е достатъчно, за да се докаже ...
88
0
 
1
 
! Отговори
Сф преди 13 години
До 88.Затова казват че конкуренцията е в полза на потребителите.Като останат хотелите им празни сами ще се сетят че така не става.Но за това трябва и маг.Струма да се строи а това не се харесва както се вижда на доста хора.
87
4
 
9
 
! Отговори
BLUE преди 13 години
Крадливата гербава комунистическа пасмина изнесе и си присвои капиталите на страната и ги оформи като държавен дълг.Крадливата гербава комунистическа пасмина ограби банките и чрез банките спестените пари на хората !Крадливата гербава комунистическа пасмина, чрез с...крита, масова, касова и подмасова приватизация заграби държавната собственост, активите на България !Крадливата гербава комунистическа пасмина окраде и продължава да краде всичко което постъпва по европейските програми за развитие на България !
86
1
 
6
 
! Отговори
мутренските хотели преди 13 години
Колегата Giorgos е прав. Ако "Струма" е готова, за два часа съм на гръцкото крайбрежие. И тогава окончателно ще забравя *** бетонирано българско Черноморие с катастрофалното обслужване в мутренските хотели!
85
1
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Не знаеш колко си прав. Дори измислят "легенди" и сменят "дегизировката" постоянно, то не беше НДСВ, ГЕРБ, сега АБВ и т.н. Пак са си те или техните синове и дъщери, кумове и т.н. Борисов сам беше член на БКП, а после на БСП, после на НДСВ, а сега е лидер на ГЕРБ. Важното е, че народа малко помни ...
84
3
 
0
 
! Отговори
Ivan преди 13 години
Koga 6te ima magistrala Burgas Slunchev Brqg
83
2
 
2
 
! Отговори
ДО 123 преди 13 години
Големите приказки рядко са придружени от големи дела!! -абсолютно си прав но когато говориш за червеното правителство.С едно изречение описа всичко ,,свършено"от вас.А за 2011-2 нещата по-скоро ще изглеждат така ! Построиха магистрали Тракия,Люлин,Струма.Започна строежа на магистралата за Варна.Подкрепата за БСП е вече едва 2 процента в анкетата на "ДНЕС.БГ".:-))))
82
3
 
7
 
! Отговори
BLUE преди 13 години
Крадливата комунистическа пасмина изнесе и си присвои капиталите на страната и ги оформи като държавен дълг.Крадливата комунистическа пасмина ограби банките и чрез банките спестените пари на хората !Крадливата комунистическа пасмина, чрез с...крита, масова, касова и подмасова приватизация заграби държавната собственост, активите на България !Крадливата комунистическа пасмина окраде и продължава да краде всичко което постъпва по европейските програми за развитие на България !
81
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
За писане в сайтове, никой не дава пари, не се надай ... Трябва далече по - сериозни неща да пишеш от коментари, за да може да изкараш пари. Има една особеност, обаче - тези които, дават пари са добре информирани предварително и не дават пари за напудрени, блудкави и патетични псевдоанализи ... Те искат да знаят истинската действителност, за да не харчат пари напразно и за пропаганда ... Това е. С друго не мога да ти помогна.
80
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Благодаря за помощта, но това което пише в интернет не е 100% равно на действителното състояние, то в интернет пише много неща повечето, от които пропагандни. Ама какво да спорим?! Като смяташ, че не е така, дерзай, строй магистрали и фотоволтаици, те децата ти ще те съдят, не аз.
79
4
 
24
 
! Отговори
123 преди 13 години
Звучи като сериозна борба!! Ето някой идеи да бъдещи заглавия:1. Премиерът се справя с глобалното затопляне през 2012-та;2. Свлачища тръгнаха в обратна посока след посещение на премиера;3. Борисов спря изригване на вулкан с идеята за нова магистрала..Големите приказки рядко са придружени от големи дела!!
78
6
 
5
 
! Отговори
Gonzo преди 13 години
*** газ пикаят,те не искат магистрали-искат беден и глупав народ съставен предимно от пенсионери и ***-да гласуват под строй за 3% отгоре на пенсийте и едно кебапче.
77
0
 
2
 
! Отговори
До 68 преди 13 години
Интересно аз за платени драскачи нищо не съм писал.Ако съдиш от собствен опит ще те помоля да кажеш колко се плаща за този вид дейност.:-))))
76
0
 
3
 
! Отговори
giorgos papanikolaou преди 13 години
преди 2 години бях между инженерите, като представител на една голяма гръцка компания, който сме обсъждали с никой си голям от министърството на регионално развитие, строежа на автомагистрала струма.Той каза следното на личен разговор с мене...Ако има завършена автомагистрала софия-кулата черноморието ще умре напълно, все едно го погребваме.....това бяха думите му.....Не сте далече от истината му кажах, но живота на жертвите по пътищата е над всичко, няма място за сравнение, просто няма...