16-те депутати разказват за изкушението и в етичната комисия

Органът не може да ги санкционира, само ще ги изслуша
Обновена: 9 дек 2010 08:58 | 9 дек 2010 08:40,
57
16-те депутати разказват за изкушението и в етичната комисия
Снимка: Булфото

Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика ще изслуша депутатите от експеримента със скъпите телефони.

Заседанието на комиисията е свикано от председателя на НС Цецка Цачева.

Правилникът обаче не разрешава на комисията да налаага санкции, така че след изслушването тя може да излезе само със становище.

Още по темата

Досега депутатите от ГЕРБ, отзовали са не фалшива покана за раздаване на скъпи телефони, получиха порицание от партийното ръководство и се отказаха от половината от възнаграждението си за декември. Парите, събрани чрез форма на глоба ще бъдет дарени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
11
 
! Отговори
Желев преди 13 години
,,Органът не може да ги санкционира,,.Не може разбира се, нали тия закони които ,,ковете,, се отнасят само за глупаците които ви пращат там.Нещо добро да сте измислили до сега.Само тормоз над хората и съсипия на държавата.
35
0
 
2
 
! Отговори
до: добавен от: Анон преди 13 години
Замислял/а ли си се за държавата в която живееш? Знаеш ли въобще какво става в нея? Интересува ли те въобще? Искаш ли да оставиш нещо хубаво за децата си в изграждането на което си участвал/а и ти или искаш да стоиш отстрани и да цъкаш с език? Жал ми е колко малко хора останаха, които ги е грижа за държавата в която живеем.
34
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Замисляла ли си се да се прегледаш? Нещо не ти е в ред.
33
1
 
9
 
! Отговори
Gergana преди 13 години
Нещастни, некадърни, слабоумни ***. Не мога да разбера само вие ли сте по-отвратителни или тези, които си затвориха очите и Ви оставиха да гласувате законите ни. Трбваше да направим един протест и да ви наритаме дебелите ***. ВЪН нещастници. И Бойко подви опашка и се скри като мижитурка явно напълно е възприел от политическият манталитет. Страхливеееееееееццц.
32
0
 
3
 
! Отговори
другарска забележка преди 13 години
Другарката Цачева ще направи другарска забележка на другарите от ГЕР-БКП!
31
0
 
10
 
! Отговори
ограбен преди 13 години
каква етична комисия -всички са един дол дренки ! СВИНЕТА НЕНАЯЛИ СЕ!!!
30
0
 
8
 
! Отговори
bigdil преди 13 години
срам и резил за "демокрацията"
29
0
 
5
 
! Отговори
Покаяние преди 13 години
Покаяние за индулгенция, след което нови мънички и много по- големи подаръци, с добър паричен еквивалент .
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
прочетете коментара на 23. аз четох за това,и мисля,че всички в брюксел трябва да ги отзоват. причини - МНОГО !
27
0
 
2
 
! Отговори
МВР Рейтинга преди 13 години
........другарю Цветанов да побликуваме ли вече новината?Нали сме новинарски сайт и ще кажат ,че централния цензур не ни разрешава.само за наркотиците дето е продавал ще забравим ,ама ще добавим ,че отдавна сте го подслушвали със СРС-та!
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и пак цинизъм 50 % от заплатата, и 100% да отделят те тяхните пари са грешни пари Благодаря
25
0
 
9
 
! Отговори
Vik преди 13 години
Нека се замислим: Една "постановка" от идейни журналисти и хоп- 16 шарана. А я се замислете колко вносители, производители, дистрибутори на подобни "подаръци" има. И колко са случайте на които са се "отзовавали" депутатите и са приемяле подаръци, а не сме разбирали??? Щом презентацията се прие като нещо "в реда на нещата" за редовия, отруден и онеправдан депутат....
24
1
 
6
 
! Отговори
луна преди 13 години
Въпросното изслушване не е ли губене на време и отбиване на номер ---- Такива неща се правят с малки деца в домашни условия ---- Хората вече имат мнение по този случай и нищо не може да го промени ---- Жалко е, че то не е от вчера и няма да е до утре
23
0
 
7
 
! Отговори
СТИГА преди 13 години
Тия станаха национални герои с лакомията и простотията си
22
0
 
7
 
! Отговори
Един Българин преди 13 години
***! Трябва закон за измитане на измета от парламента у нас и в Брюксел!!! Неможем да си позволим официални лица да срамят лицето на България нито в нея нито извън нея!?! Какво значи еврочиновниците да са против училище на БЪЛГАРСКИ за децата им?! Това е някаква ***, която трябва да бъде веднага отзована и съдена за оронване на престижа на България!!! Явно се имат за емигранти,спонсорирани от държавата! ББ,къде си, чуваш ли какво правят "нашите"?! news.ibox.bg/news/id_1966944989
21
0
 
10
 
! Отговори
? преди 13 години
Е добре де, какво стана с Цецка и нейното обаждане, да и запазят подаръка?
20
0
 
9
 
! Отговори
дявола преди 13 години
16-те депутати разказват за изкушението...разказват - глагол, 3 лице, мн.число в сегашно продължително време - а, не, да престанат да разказват, просто да им покажат вратата на Парламента - всеки към селото си !Там да обясняват, ако ги оставят....
19
0
 
5
 
! Отговори
ррррр... преди 13 години
ЩЕ ГИ ПОРИЦАЯТ ПО ДРУГАРСКИ Е ТЕ НА КАКЪВ ПАРЛАМЕНТАРИЗЪМ ВИРЕЕ НА ШОПСКО РАВНО ПОЛЕ,ЦИРК ПОШЪЛ И НАГЪЛ СЕ РАЗИГРАВА ОТ ДУПЕТАТИТЕ НА СЦЕНАТА НА Н.С. У БАШ ЦЕНТЪРО НА ШОПИТЕ,КЪДЕ ДРЕМИТЕ БРЕ ШОПИ ШО ГИ ТЪРПИТЕ ТИЯ АМАТЬОРИ ДА ВИ РАЗИГРАВАТ ВСЕКИ ДЕН....
18
0
 
9
 
! Отговори
Дидо преди 13 години
Ама представи си само лакомията им - взимат брутални заплати за да си бъркат в носа, освен това всички притежават страничен частен бизнес и за по един телефон ще си счупят краката да бягат от работа.Ама те и да ги бяха излъгали за телефони от по 200 лв, пак щяха да отидат.Аз ако избягам от работа, ще ме уволнят. Затова трябва тези *** *** да бъдат изхвърлени от нас, работодателите им!
17
0
 
4
 
! Отговори
edno kuni преди 13 години
Някой знае ли имената на поканените, но не отзовали се депутати?