16-те депутати разказват за изкушението и в етичната комисия

Органът не може да ги санкционира, само ще ги изслуша
Обновена: 9 дек 2010 08:58 | 9 дек 2010 08:40,
57
16-те депутати разказват за изкушението и в етичната комисия
Снимка: Булфото

Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика ще изслуша депутатите от експеримента със скъпите телефони.

Заседанието на комиисията е свикано от председателя на НС Цецка Цачева.

Правилникът обаче не разрешава на комисията да налаага санкции, така че след изслушването тя може да излезе само със становище.

Още по темата

Досега депутатите от ГЕРБ, отзовали са не фалшива покана за раздаване на скъпи телефони, получиха порицание от партийното ръководство и се отказаха от половината от възнаграждението си за декември. Парите, събрани чрез форма на глоба ще бъдет дарени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Нов морал преди 13 години
11Пич! Не ни показвай колко е необразован герберовата ***:) Има едно стилистично средство в реториката, сравняващо привидно несвързани термини! Нарича се МЕТАФОРА!
15
0
 
6
 
! Отговори
предложение преди 13 години
Абе тия могат да си докарат още доходи - да напишат книга за историите си около "партито"....
14
0
 
13
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
Органът не може да ги санкционира, само ще ги изслуша..А аз тия изобщо не искам да ги виждам в парламента, камо ли да ги слушам....Ще ми ядат от парите на народа, а сега - като ощипани госпожици ще се "жалват", че са постъпили с тях НЕПРАВОМЕРНО - вън от парламента, лакоми и ненаситни "народни избранници" !
13
0
 
14
 
! Отговори
flu преди 13 години
"Органът" можел само да ги изслуша.... От кога "органите" могат само това? Както винаги ще си останат ненаказани. От "органът".
12
1
 
9
 
! Отговори
Браво Бойко! преди 13 години
Днес Председателя на Българската Комунистическа партия и Председател на Държавния Съвет на Народна Република България другарят Тодор Живков ще направи първа копка на нов завод в София.Ще присъстват още другарите Гриша Филипов,Огнян Дойнов,Пеко Таков,Цола Драгойчева,Милко Балев,Андрей Луканов,Добри Джуров и други членове на ЦК на БКП.С огромно задоволство трудещите се в социалистическата ни столица приемат новия завод осигуряващ работа за 500 трудещи се.Новата придобивка е мощен удар срещу империализма и капитализма ,ярък белег за победата на победилия социализъм.Под взоркото ръководство на БКП и лично на другаря Тодор Живков всеки ден в социалистическата ни родина се откриват стотици работни места,строят се нови мощности,укрепва социалистическата ни икономика.Чрез прилагането на научно -техническия подход и с братската и неразривна дружба със СССР,България е днес на челните места по производство на стомана,цимент,химически изделия,лекарства и машини,в производството на селскостопански изделия.Пряк наследник на марксизма,ленинизма и пролетарския интернационализъм,нашия Пръв Партиен и Държавен ръководител не на думи ,а на дела прилага решенията на 14 конгрес на БКП,изпълнява се и се планът на петилетката!
11
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вуйната викаш имала крила? Ами да е полетяла навреме към Карлуково бе?!
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да ги уволнят дисциплинарно бе! Да си търсят работа като дисртибутори на GSM-и!
9
0
 
11
 
! Отговори
електорат преди 13 години
СЕГА ЩЕ КАЖАТ ,ЧЕ СА СЕ НАГОВОРИЛИ ,СЛЕД КАТО ВЗЕМАТ ТЕЛЕФОНИТЕ ДА ГИ ОБЯВЯТ НА ТЪРГ ,И ПАРИТЕ ДА ОТИДАТ ЗА СОЦИАЛНИ ДОМОВЕ!!! АКО ТОВА БЕ СТАНАЛО В ЯПОНСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ,ЩЕШЕ ВСИЧКИ ДА СИ НАПРАВЯТ СЕПУКО!!!!
8
2
 
14
 
! Отговори
МВР Рейтинга преди 13 години
Митинг срещу полицая-убиец: Кръв за кръв!9 декември 2010, 07:26Петрич, Българияизпрати на приятел подслушван със СРС!!! Кръв за кръв, бях с крила, вече нямам крила, викаше вуйната Величка ДиневаИмало заплахи срещу свидетелите, викат на място Цветан Цветанов Над 200 души се събраха в центъра на петричкото село Михнево на протестен митинг срещу полицая Евтим Каламски, пребил до смърт пред собственото му заведение 30-годишния Димитър Груев, предава "Струма". Протестиращите издигнаха плакати Искаме справедлив процес, Доживотна присъда без замяна за убиеца Каламски.Кметът на Михнево Живко Ласков съобщи, че до 10 часа вчера срещу полицая са се подписали 650 души от Михнево, 170 души от село Първомай, 12 от Кърналово, 13 от Рупите и 26 от с. Кавракирово. Подписката продължава, ще бъде изпратена до министър-председателя Бойко Борисов, министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов и главния прокурор Борис Велчев.
7
2
 
23
 
! Отговори
овца преди 13 години
Цялата вина е наша - на избирателите!Ако бяхме народ на място щяхме да се дигнем и да "пометем" тия *** от парламента и цялата държавна бюрокрация.Следващите щяха да се замислят дали да работят за народа или 4 години да си пълнят гушите.Истината е че ще си правят каквото искат защото са безнаказани. Ще мине 1 месец и ще се забрави а те ще си продължат по старо му.Но така е като сме банда ***. Няма да се оплакваме защото сами ги правим такива с нашата търпимост и овчедушие!
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
нали трябва да си оправдаят извънредните разходи
5
2
 
16
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
"Органът не може да ги санкционира"Бойко *** ЧЕРВЕН ТАКЪВ...нали щеше да ги ГЛОБЯВАШ ПО 40 БОНА БЕ!!!!Това ти беше ПОРЕДНОТО НЕИЗПЪЛНЕНО ОБЕЩАНИЕСТИГА СИ ГИ ПУСКАЛ МИРИЗЛИВИ ОТ ЗАДНАТА СИ ВРАТАПОНЕ ВЕДНЪЖ КАТО КАЖЕШ НЕЩО - ГО ИЗПЪЛНИЩОТО СИ ОТИВАШ!!!На изборите Ловеца Гоце ще ИЗБРАКОНИЕРСТВА ГЛИГАНА ОТ БАНКЯ С ЕДНО БРИНИКЕ В ЧУТУРАТА, а Иван Костов ще ти вземе всичките десни гласовеТИ СИ ПЪТНИК като учителя ти МАДРИДСКИЯ КРАДЕЦ - И КАТО НЕГО ЩЕ СВЪРШИШ В ЗАБВЕНИЕ
4
0
 
15
 
! Отговори
егати преди 13 години
Егати порнографията!Щели да разказват за изкушението..а дали да не разкажат и за други такива изкушения??Цирк отвсякъде,а ние блеем като овце и зяпаме с възторг как видите ли щели да си дарят глобите.Доброволно...ха,ха..*** направо да ги канонизираме за светци бе,такова великодушие,такова нещо...Да вземем и да им се извиним даже..Драйфа ми се направо от лицемерие и фалш!
3
1
 
13
 
! Отговори
Нов морал преди 13 години
Тези се събират да си разказват как са се изкушили! Бе този парламент ръководство няма ли? 16 парчета да им взимат заплатите и толкова! Няма това, няма онова! От 16 парчета ги взимат и ги дават в домове за стари хора или изоставени деца! Но от парламента! А не ГЕРБ да си прави пак ПР, че само те ще дадат половинката:)) Че откога благотворителността е наказание бре!:))) Малеее! Този новия морал никога няма да го разбера!
2
0
 
17
 
! Отговори
Стоян Г. преди 13 години
Какъв е смисълът от тази комисия, ако тя не може да налага наказания. Ако става въпрос за "чесане на езици", то това става доста добре и през медиите. Вземете закрийте въпросната комисия, та да спестите малко разходи (стотици, ако не и милиони левове) за следващата година.
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Оставка Боко, ОСТАВКА!!!! Срам, резил...няма такова нещо "от войната насам" ако ти цитираме *** лафове!!!! От 16 човека, 8 провинили се от ГЕРБ!!!!