Всички се проверяват, защо не?

Премиерът Борисов коментира подслушваните властимащи
Обновена: 12 дек 2010 19:02 | 12 дек 2010 19:02,
680
Всички се проверяват, защо не?
Снимка: БГНЕС

"Защо да не бъдат подслушвани", това отговори премиерът Бойко Борисов на въпрос дали директорът на Агенция "Митници" Ваньо Танов е разработван.

"Как се хваща корупция по високите етажи на властта? Когато някой падне от власт ли да почнеш да го разработваш? Или във всички места, където се предполага, че би могло да има корупция, трябва да се контролира какво правят?", попита Борисов.

На въпрос дали има такава разработка, Борисов отговори:

"Аз нито ще ви казвам има ли, нито няма ли, защото не ми е това работата".

И допълни: "Ние сме поели ангажимент и аз разрешавам и контролираме всички длъжностни лица, които би могло в сферите, в които би могло да има нарушения”, каза Борисов, който присъства днес на пускането на три нови метровлакчета – част от софийското метро.

"Трябва непрекъснато да са в стрес и да знаят, че ще бъдат наблюдавани. А не, когато паднат от власт, да говорим имало или нямало корупция.

Сега се проверяват митниците, сега се проверяват фондовете, сега се проверяват строителите. Всички!", каза Борисов.

Още по темата

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


680
Още по темата: метротомитниците
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
19
 
6
 
! Отговори
ЕЛКА преди 13 години
БРАВО БОЙКО ,ЩОМ СИ В УСТАТА ИМ НА *** ,ЗНАЧИ СИ ЗНАЧИМ ,ДЕРЗАЙ НАПРЕД ,ИСТИНСКИТЕ ХОРА ЩЕ ОЦЕНЯТ ТОВА КОЕТО ПРАВИШ
39
14
 
4
 
! Отговори
анонименс преди 13 години
докато ваште червени съдии са ГОРЕ много ще е трудно да вкарат някой в затвора и Исус да слезе..първо тях трябва да махнат и после ще се случват нещата
38
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аз съм беден и гладен, но много се радвам че пресветлият ни премиер боко тиквето заедно с възлубенета си винетлина са се осигурили до животслава, слава, славада живей, да живейбееееееееееееее
37
4
 
3
 
! Отговори
Cwetelina + Dogan= ? преди 13 години
Geroi4niat Bylgarski Matral, niama nisto obsto s unikalnata fizionomia koiato nashiat velik voinik za svobodia i bezpravdia e izgradil za pred fotografinyt.Do v4era se strahuahme 4e Batkoto e edin dobriaga deto nisto ne naprai na Cwetelina maka on da si uzna kaimetata i se preseli pri DPSetata
36
4
 
20
 
! Отговори
Чуденко преди 13 години
А дали е наредил да подслушват и Цветелина Бориславова? При тази мания за подслушване, която е обзела органите за сигурност, нищо чудно.
35
11
 
19
 
! Отговори
13 преди 13 години
срам ме е, че съм гербер!
34
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ха-ха, няма такъв клоун. Не е истина просто.
33
6
 
15
 
! Отговори
kючуков преди 13 години
ура, ура, ура, слава, слава, слава, смях, смях, смях.............
32
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО РАБОТИ ,АКО СПЕЧЕЛЯТ И СЛЕДВАЩИЯ МАНДАТ(МАКАР ЧЕ ЗНАМ ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ) ЩЕ ЖИВЕЕМ В РАЙ
31
7
 
27
 
! Отговори
Ха, ха, ха... преди 13 години
Бойко е наредил на данс да подслушват и него самия. Ха, ха, ха...
30
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Трябва непрекъснато да са в стрес и да знаят, че ще бъдат наблюдавани. А не, ..."Те и наркопласьорите, и контрабандистите, и олигарсите в такъв стрес и ужас живеят, че си удвоиха печалбата!Хайде, година и половина мина. От толкова подслушване и гонене на престъпността поне една мутра, поне един олигарх да бяхте вкарали в затвора!Само дънканици и усвояване на средства ще излезе вашето ...
29
5
 
17
 
! Отговори
Историк преди 13 години
Кой беше Бойко?
28
4
 
16
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Удивително е , че има един многозначителен факт от житието-битието на тази персона, в който тя се оглежда цяла като характер и поведение, а общественото мнение дори не го забелязва. Този факт, според личната версия на ББ, е трагичната гибел на дядо му след 9.Х.1944 г. Старателно премълчаван от него до промяната и широко разгласяван след нея, той е определящ за собствения му портрет.Знайно е, че в годините на социализма той се е учил в школата на МВР в Симеоново, в нея той се е дипломирал, там е получил научна степен, сам е преподавал там, работил е и е просперирал в системата на МВР, в МВР е бил приет за член на БКП. Който има дори най-бледа представа за порядките през онова време, знае, че нищо от това и с никого не би могло да се случи , ако той не е бил , както се казваше, до девето коляно проучен, проверен и одобрен. Никой дори с най-малко петънце в личната си или в родовата си биография от гледище на прилаганите тогава норми не можеше не да проникне, а дори да се доближи до МВР и още по-малко в МВР да стане офицер и да бъде приет за член БКП. И не пожарникар, а даже и портиер не можеше да стане. Не можеше, защото МВР беше елитна институция, смятана за преторианска гвардия на властта, и затова на встъпването в нея се гледаше като на рядка привилегия. А Бойко Борисов не с някакъв далечен роднина с неизвестна съдба, а с дядо, което ще рече с човек от най-тесния му семеен кръг, погубен след 9 септември като антикомунист според внушенията, които той сега прави , успешно преодолява всички тези препятствия и работи и просперира в МВР и в МВР става член на БКП, пита се как?Има само два възможни отговора. Или гибелта на дядо си той е укрил по някакъв много ловък начин, или във вида, в който той сега я представя, тя изобщо не се е състояла. Трета възможност няма. А това и в двата случая означава само едно: налице е лъжа и то, дебела лъжа, от негова страна.Уникален случай: станал комунист, въпреки антикомунистическия си произход, сега пък антикомунист, въпреки комунистическото си минанало.
27
4
 
13
 
! Отговори
Явoрoв, айде айде преди 13 години
Две хубави oчив тях петoлъчката личиНЕмoгат и НЕoбещават тезатвoри за крадците Душата ми се мoлив Страсти и невoлиНеискат и НЕoбещават тезатвoри за лъжците oт МВРе Душата на МУТРЕДве гербави oчиДиплoма стърчиСoбственнoст личиЗа ужас срам И страхЩе хвърлят утре вярху HACПипала HA Октoпoди с мазен нравА па ти бе ,Явoрoв, айде айде замълчи.
26
5
 
16
 
! Отговори
ha преди 13 години
Боцо ела да ми провериш кво има в боксерките.Един голям чепат за тебе!
25
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БРАВО БОЙКО ,САМО ТАКА .... САМО ГЕРБ !
24
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ha-ha,poglednete fizionomiata mu..ugas
23
3
 
2
 
! Отговори
13 преди 13 години
аз съм съвременен, модерен, успял българин и не съм гербер, виждам истината каквато е!
22
5
 
1
 
! Отговори
анонименс преди 13 години
незнам кой сваля нивото ограничен драскач..и в неделя ли ви карат да лопате тука пък пращай баба си някъде аз ще се забавлявам с такива бухали тука... :)
21
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"А кой ще подслушва ПОДСЛУШВАЧА?"Подслушвача е изключително високоморален, и ще се подслушва, разследва, съди и наказва, естествено, сам!