ДПС: Лустрация до дъно. Ако се каже А, да се каже и Я!

Хората на Доган призовават президента да отзове дипломатите агенти
Обновена: 21 дек 2010 13:50 | 20 дек 2010 11:23,
122
ДПС: Лустрация до дъно. Ако се каже А, да се каже и Я!
Снимка: БГНЕС

ДПС смята, че административната лустрация на хора с принадлежност към ДС е тотално закъсняла, но ако управляващите се наемат все пак да я осъществят, то ще получат подкрепата на движението.

Условието обаче е:

"Ако се каже А, да се каже и Я!“, заяви зам.-председателят на ДПС Камен Костадинов пред TV7.

„Ние ще настояваме, ако има лустрация, то тя да бъде до дъно, до партийния секретар и до кадровия офицер, а не избирателна с изваждане на някой, който е неудобен, пред скоби", обясни позицията на партията на Доган неговият заместник.

Камен Костадинов припомни, че приетият от Тройната коалиция закон с активното участие на БСП действа вече 4 г., но никой не се е възползвал от записаната възможност в него при случаи, засягащи националната сигурност, както е с посланиците, те да бъдат оттеглени засекретено.

Според Костадинов е можело просто през този период те да бъдат оттеглени тихо и мирно, и да бъдат пенсионирани.

Той изрази недоумението си от факта, че вместо това назначаването на такива хора е продължило през това време.

Той се обяви за оттеглянето на вече огласените дипломати с картончета и апелира към президента да подпише указа за отзоваването им.

Още по темата

"ДПС ще гласува с ГЕРБ, когато става въпрос за прокарване на необходимите на страната и дълго отлагани реформи с ясното съзнание за високата политическа цена, която се заплаща в такива случаи", добави Костадинов.

Той обаче беше категоричен, че ДПС остава твърдо в опозиция и заявката му за подкрепа на ГЕРБ не означава, че иска министерски постове.

"Няма никаква задкулисна комуникация и никакви задкулисни договорки с ГЕРБ", подчерта Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още по темата: дпсКамен Костадинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
6
 
! Отговори
опааааааааа преди 13 години
Дпс брутално се гаврят с правителството ,това което всъщност казват ,е че няма реформи и ,че всичко е хаос.
96
0
 
1
 
! Отговори
havi преди 13 години
tova e mantaliteta ni - *** i t.n. edin dobar politik moje da ppostapi taka, ako vsi4ki politici misleha za naciyata i za stranata sega nyma6e da tinem v mizeriya i da si govorime s decata si po skayp
95
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ми да дадът личен пример и да махнат доган тогава нали и той е бил агент или не го знаят това
94
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
aide de da vidim kakvo 6te stane
93
3
 
9
 
! Отговори
крадци преди 13 години
Долу дпс...
92
1
 
8
 
! Отговори
иво преди 13 години
Не разбрах, защо трябва да има лустрация, само за посланниците. Тя трябва да е за всики КОМУНИСТИ.
91
1
 
9
 
! Отговори
Х преди 13 години
Независимо, че мерките са крайно закъснели, изходът е един-единствен, а именно, тотално аутодафе на всички досиета и инкриминиране на бъдещата поява на такива. Така както се кара, ще се вадят досиета и след 50 години. Ефектът е плачевен - държавата се граби от тези, които размахват досиета, изсмукват се последните съпротивителни сили на ошашавения народец. Кой вади досиета на ченгета? Ами поредните ченгета! Проблема е тоталното беззаконие в държавата. ***, с ***!
90
4
 
13
 
! Отговори
минаващ оттук преди 13 години
Е, тук съм съгласен с тях - АКО ще има, ТО да е "до дупка"
89
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако наистина мислиш това което си писал, си или алтав, или ***!
88
9
 
14
 
! Отговори
ДО БОЙКО преди 13 години
Бойко,всичко вършиш задкулистно,като БИВШ комунист(ДС)! Жаждата ти за власт е безккрайна. Готов си народа си да предадеш,но да си във властта!НЕВЕРОЯТНО...НО ФАКТ!С дявола ще се съюзиш,но да си във Властта! Нещастна българска идиотия!
87
1
 
5
 
! Отговори
arhar преди 13 години
Ако Гоце се кандидатира за селски кмет на предстоящите местни избори, има вероятност поне още 20 г. да остане на държавна служба ...Няма нищо срамно в това некой да стане селски кмет, нали ?Аз, например, бих се кандидатирал за кмет на Сирищник ... Проблемът е в това, че хората там не ме познават ! Иначе бих си изпълнявал добросъвестно задълженията като селски кмет, а и работата е относително спокойна и приятна !Какво по - хубаво от това ? Или Гоце предпочита да стане исперихски кмет ? - Защо пък не ?
86
3
 
5
 
! Отговори
чук преди 13 години
Алоо,76,де беше до сега бе *** запечен,че мълча,а??Кольо Парамов и останалите команоиди ти били казали,рекли и т.н.Пък що тъй забравихме цялата плеяда "комунисти" уж партизани,пък прости ,гладни , лъжливи и крадливи.Че нима се краде само от 1989г?А Младенов,Луканов,Виденов,Станишев,Гоце-баш руски мекерета????Ама щото Костов ви обърка далаверите ще го плюете до смърт,това е !
85
4
 
13
 
! Отговори
Асанчо преди 13 години
Най-сетне и ДПС-рските агенти да се махнат от редиците на ДПС,и да се разформира тази партия,за да няма и АТАКА.Аз искам в родината си да живеем в дружолюбие.
84
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Видяхте ли сега,защо НЕ беше съборено барбекюто на агент САВА...))) *** и гадна политика! ДПС гъмжи от ченгета...))) А тъпите гарги се зарадваха и взеха да крякат :Браво на Бойко!?БОЙКО НИ ПРЕДАВА!
83
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Я го вижте тоя убавец,и той от дпс не ми е ясно как се бори и той за права и свободи..не ги е срам окрадоха фондовете и държавата сега се правят на божи кравички.
82
3
 
5
 
! Отговори
мухала преди 13 години
от сега призовавам всеки който се има за истиски българин не галасувайте за тиквата или за болен това ще е краят на тази държава, не без помоща на прескъпият мистър ворлик и неговите презокеански кукловоди. между другото мекерето славчо трифонoff също се предаде на американците, нешо не поплюва по тиквата с такава жар и страст чвно си е получил комисионата и сега може да пасува, така че не галсувайте и за него ако направи партия.
81
6
 
8
 
! Отговори
СВЯТ преди 13 години
В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ЩЕНИ КОМАНДВАТ ДВЕ ПАРТИЙИ ..ТОВА СА Д.П.С....И...Г.Е.Р.П....ДА ЖИВЕЙЕ БЪЛГАРИЯ
80
0
 
5
 
! Отговори
Осман от Булгаристан преди 13 години
Бравао, така трябва, да се започне от Народното събрание- депутати, предложили се на услугите на чужди държави.
79
7
 
8
 
! Отговори
мухала преди 13 години
от кога разправам че доги и бочко си бъркат по гащите ама никой неще да слуша, следващото управление доги, бочко и болен, българия ще бъде закрита като държава.
78
1
 
5
 
! Отговори
Колт преди 13 години
А действащите ДС-ри дето се спотайват по премиерски постове, усложливо прикрити от законовата забрана да ги разкриват ще си ходят ли?