Цветанов на бис!

Сините лидери: Да дойде и да прочете експертизата от Горна Оряховица
Обновена: 21 дек 2010 13:40 | 21 дек 2010 12:00,
537
Цветанов на бис!
Снимка: БГНЕС

Лидерите на „Синята коалиция” Иван Костов и Мартин Димитров се оказаха истински фенове на артистичното четене на вътрешния министър Цветан Цветанов. Затова си пожелаха още едно такова.

„Синята коалиция” настоява да бъде огласена съдебномедицинската експериза за случая с помятане или раждане, каквото се окаже, в Горна Оряховица”, обяви Командира.

Според него единствената причина за забавянето на нейното огласяване е страхът на вътрешния министър, което Костов определи като безобразие.

„Показва как могат да бъдат парализирани цели системи от здравното министерство, за да не се навреди на някой политик”, аргументира се председателят на ДСБ.

Според него конкретните данни от експертизата ще бъдат прочетени някъде по Коледните празници, за да нямат сериозен обществен отзвук.

„Припомням ви, че на 3 декември Цветан Цветанов дойде и направи следния извод – как едно живо бебе е умишлено умъртвено. Той на практика е казал, че тези хора са виновни”, включи се и по-младият съпредседател на сините Мартин Димитров.

Още по темата
Лидерът на СДС явно си е водил записки от изказването на Цветанов, защото цитира част от него:„Аз винаги съм на разположение, когато има подобни въпроси. Министърът винаги ще дойде и ще каже каквото е необходимо”, припомни заявлението на Цветанов Димитров.

Затова лидерът на СДС призова вътрешният министър да удържи на думата си.

По-рано и независимият Яне Янев направи същото предложение, но в пленарната зала:

„Така както дойде тука и се превърна в литературен четец на СРС-та, сега трябва да дойде и да даде обяснение защо толкова грозно и нагло е лъгал”, обърна се към председателя на парламента Цецка Цачева Янев.

Тя обаче му отвърна, че не е внесъл искането за изслушване на Цветанов в деловодството на Народното събрание, затова не можела да се съобрази с него.

По рано днес, в Стара Загора, МВР шефът обяви, че детайлно трябва да се разгледа всичко, което е дадено като експертиза, и да се види „защо се получи това несъответствие".

В понеделник вечерта стана ясно, че петимата лекари, участвали в съдебномедицинската експертиза, са единодушни, че бебето на 17-годишното момиче от Горна Оряховица е родено мъртво в 25-ата седмица.

Заключенията на експертите, събрани в над 40 страници документация, вече са предадени на разследващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


537
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цвъ.Цвъ. пак се изцвъка.
36
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Физкултурник-милиционер.Какво да се очаква когато се даде трибуна на подобно образователно недоразумение. Цирк и отвращение от тези,които са учили повече.Впрочем този човен не заслужава просто да бъде уволнен. Този човек от позицията на министър на ВР нарушава перманентно наказателния и НПК кодекс. В нормална държава вече щеше да е обвиняем - а не герой на масите...
35
2
 
31
 
! Отговори
Кобилата на Яне преди 13 години
Ами не си гледа контингента...седнал с акушеро-гинекология да се занимава...То дет са вика импресионистите не станаха зъболекари.....Пък как полицаите да станат гинеколози
34
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това ли беше кандидата на ГЕРБ, който трябва да обединява нацията?
33
5
 
43
 
! Отговори
Castor преди 13 години
Цветанов няма право да произнася присъди. Наруши БРУТАЛНО закона! А е вътрешен министър. Иска президент да става! Ужас и безумие! Не съм предполагал, че някога ще го кажа и го казвам с отвращение...по - добре Гоце, ЦЦ е пълен ***!
32
3
 
34
 
! Отговори
Е.М.Распе преди 13 години
Поредната издънка на моят самохвалко барон Мюнхаузен
31
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айде Цецкооо пак сбърка :D
30
6
 
39
 
! Отговори
Пламен преди 13 години
Няма ли по-интересни новини та ще ни занимавате с тоя ***.Как да уважавам и вярвам на човек който лъже като дърт ***.А като е толкова честен и принципен да каже как са купени и с какви пари апартаментите и имотите му,а не да носи от девет кладенци вода.
29
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СИНИТЕ ГАДИНКИ СЕ РАЗШАВАХА, но тяхното време отмина безвъзвратно. Седесарите и комунистите е.аха майката на тази държава. Никога повече на власт. Никогаааааааааааа!
28
3
 
39
 
! Отговори
Цецко, Цецкоооо! преди 13 години
Тя обаче му отвърна, че не е внесъл искането за изслушване на Цветанов в деловодството на Народното събрание, затова не можела да се съобрази с него.Абе тази е по-НАГЛА и от Цецко!!
27
33
 
8
 
! Отговори
Георги преди 13 години
Сега всички партии гледат как да си направят реклама с всевъзможни глупости. Има си запис на разговора, предполагам всеки депутат може да си го намери от някъде и да си го прочетете. Само с тъпотии се занимават, вместо да свършат някаква работа правят скандали, че да ги напишат по вестниците. Цветанов си върши работата много сериозно
26
13
 
5
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Е не си ли се убедил вече? Агент Гоце ти е президент!
25
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"По рано днес, в Стара Загора," --> "По-рано.."Иначе - то още от началото си миришеше на скалъпване. Лошото е, че вече и на тия СРС-та хората няма да имат вяра. Докараха ни до обезверяване, мама му стара...
24
4
 
30
 
! Отговори
БИС преди 13 години
искаме ЦЦЦЦЦЦЦЦ на бис :) хахах
23
7
 
50
 
! Отговори
sion преди 13 години
Тоя път се *** сериозно..До ушите е затънал в *** Имотния.
22
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само недейте да искате оставката на Цветануф - човека има няколко апартамента да изплаща, съобразявайте се малко.
21
29
 
8
 
! Отговори
ФЕН преди 13 години
Синята мъгла взе да почервенява , и скоро ще изчезне!!!!
20
3
 
35
 
! Отговори
а на бас! преди 13 години
Може, може! Ако се наложи и марсианска експертиза, пак може! Само и само да парфюмираме едно наакано дупЕ
19
3
 
30
 
! Отговори
Кутри Дремерев преди 13 години
ЧОВЕКА СИ Е КОМУНИСТИЧЕСКИ ВЪЗПИТАНИК, ТАКЪВ ТИП ПРОПАГАНДА(ЗА СЕСТРАТА К...А, ЧЕ НЯМАШ СЕСТРА, СЕЩАТЕ СЕ ЗА ПРИКАЗКАТА) СИ Е СТАРАТА ШКОЛА...;)
18
5
 
35
 
! Отговори
perekly преди 13 години
Има колегиалност , но има и професионална етика.Освен това , едно от най - сигурните неща е , че петима много трудно могат да бъдат единодушни.Поне един да има с особено мнение.Тези хора сега заслужават извинение.