Найденов дири новите Калинки в земеделието

Министърът разпоредил проверката след сигнала на БСП
Обновена: 6 яну 2011 14:52 | 5 яну 2011 10:45,
138
Найденов дири новите Калинки в земеделието
Снимка: Булфото

Министърът на земеделието Мирослав Найденов е разпоредил да бъдат проверени назначенията на новите Калинки в Държавен фонд "Земеделие", за които заговориха от червената централа на "Позитано" 20.

Във вторник от БСП съобщиха, че историята с дипломата на Калина Илиева не е прецедент и че това е правило в кадровата политика на ГЕРБ.

В ДФ "Земеделие" се назначавали хора, които нямали съответното образование за заеманата длъжност.

За началник на отдел в регионалната разплащателна агенция в Пловдив е назначен човек с образователна степен бакалавър при изискване за длъжността образователна степен магистър.

А за експерт в регионалната техническа инспекция в Благоевград е назначен човек със средно образование при изискване по длъжностна характеристика висше образование.

Мирослав Найденов съобщи днес, че единият служител от Благоевград е назначен по времето на Тройната коалиция, а в Пловдив е назначен от бившата изпълнителна директорка на ДФ "Земеделие" Калина Илиева.

Още по темата

Очаква се днес след заседанието на Министерския съвет да стане ясен резултатът от проверката. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
6
 
! Отговори
галактика преди 13 години
В Германия има хиляди отровни пилета ----- Да не мислите, че някой ще ги изхвърли хей така - на *** ----- То 20- годишно ирландско месо не отиде зян, та пиленцата ли ---- Не занимавайте министъра с калинки- малинки, има си човека по-важни дела
30
0
 
7
 
! Отговори
Кобилата на Яне преди 13 години
То да е само той....пепел му тури...Ама ако се разровят в РИОКОЗ,какви неща ще се покажат.....Че те там до оня ден български незнаеха,отиваш и те посреща Меджлиса........и ти казват подписваш с този иначе............битти бизнес .....йок работа
29
0
 
12
 
! Отговори
Калин преди 13 години
даваха... и възтановяваха .. акцизи .. дедесета .. в смешни размери.. доплащаха и прочие.. .. но подхвърляха .. стотинки.. на производителите.. а те пребираха парсата... чрез поставени лица!!!Техните фирми.. на бесипе... деписе .. техмни функционери .. Злоупотреебяваха .. за сметка .. на останалите!! Що програми им спряха.. субсидиране и прочие.. какво стана.. Това Мазно Петно .. М.Найденов .. къде беше тогава?Къде е сега.. какви проверки назначава .. резултати? Нема.. обслужваги .. Кой е Зоров?
28
3
 
5
 
! Отговори
ездач преди 13 години
Кобило че той янето не язди жени, него го яздат.
27
1
 
3
 
! Отговори
Санчо Мандрино преди 13 години
Бате Миро ги дебне и тях да ги ебне!
26
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гледам снимката на господин министър, чета каво пише в западната преса за Б.Б.-"Бивш ръководител на пожарната , Борисов не обича, например, вратовръзките. Те му "стягат на врата". В замяна на това, той има ясно предпочитание към нестандартни дрехи, сред които са анцузи, шапки и други спортни дрехи. Очевидно, чувствайки се неудобно в официален костюм, той пътува облечен в анцуг до Бразилия, за да присъства на встъпването в длъжност на Дилма Русеф- ПРЕДЛАГАМ ДА ЗАМЕНИМ ОФИЦИАЛНИТЕ ДРЕХИ С АНЦУЗИ
25
1
 
19
 
! Отговори
ххх преди 13 години
Същият този иминистър беше инициатор за опорочаване на всички конкурси които се провеждат в ДФЗ. На всяка цена трябваше да бъдат назначени техни хора. Без да се спазват елементарните човешки отношения и да се оценява труда и авторитета на хората.Пошлост и порнография.Жалко за земеделците.Когато отидат в дирекциите пак за всичко разчитат на малкото останали кадърни стари кадри.
24
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво Найденов много добре си вършиш работата А на червените писачи даго ду-те
23
5
 
1
 
! Отговори
Кобилата на Яне преди 13 години
А бе някой да ми е виждал стопанина тези дни,отиде при 1 приятел на кафе.....Алексей се казваше.....май и от тогава не се е вясвал в обора,ни мен язди ни жената....кахърна работа
22
0
 
16
 
! Отговори
Калинка преди 13 години
А ,е какво ще проверява ,той пък дето не ги знае !Ами шефа на "Напоителни системи "във Варна ,дето и той с фалшива диплома ....?
21
13
 
3
 
! Отговори
valentino46 преди 13 години
Смърт за комунистите !
20
1
 
11
 
! Отговори
Ала - бала преди 13 години
Миро, Мироооо, ходи си вече! То не става само с ходене попазарите и с евтин ПР! Требе и малко работа и кадърна организация! Само си чешеш езиците, а реални действия - нъцки!
19
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какви проверки , какви 5 лева, отново прах в очите. Същият този министър в съучастие на Т. Младенов, в нарушение на Лисабонския договор, си позволи да назначи бивши кадри на ДС /не агенти а доносници/ в Европейския икономически и социален комитет. Същия този министър наруши процедурата по избор на членовете на този комитет и състави документ с невярно съдържание/което май е престъпление/. Нищо чудно , защо България изпада във все по-голяма изолация и става за присмех в чуждестранната преса.
18
1
 
20
 
! Отговори
фермер преди 13 години
Калинчо, не си прав.До 20009г.даваха националните доплащания и европейските субсидии до 24.12. за съответната година.Откакто е сегашното правителство съм ги взел -2010г.м.юни за 2009г.,а за 2010г.все още не е обявена датата.При нас няма политически украски ,но ти видя ,,топ-компетентните нови управляващи,, с дипломи и без,какви простотии сътвориха.Никога в новата история на България не е имало толкова некомпетентни лица заемащи държавни постове.Затова сега обмисляме да ги издухаме./да духат супа
17
1
 
10
 
! Отговори
Тити преди 13 години
Отдавна в форумите се говори за публичност. Нека в сайта на ДФЗ да бъдат обявени всички имена на служителите в тази институция и образаванието което всеки има. Така хората ще преценят кой от тези служители може да работи там. Силно се съмнявам че някой ще има доблестта да го направи защото ще лъсне голата истина за назначени учители фризьори химици и тем подобни с измислени дипломи.назначават за експерт човек който има диплома за професионален бакалавър /т.с за старото полувисше/ как така?
16
5
 
20
 
! Отговори
аватар преди 13 години
Това на снимката министър ли е или мутра??????????????????????????
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
сега в м-вото на земеделието,после...дай Боже!...и в другите министерства!
14
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Яко са го налазили :)))
13
0
 
31
 
! Отговори
56 преди 13 години
Миро,Найденов,г-н Министре. Не се занимавай с калинки, ами беж при Прмиера, че ви готвят комплот. Какво повишение на хляба бе човек. Какви борси, какви европейски цени те гонят. Колко от търговците на зърно и хлебопрои9зводителите са гарантирали вярност. Казвам ти защото накрая сметката ще я плащаме ние.
12
16
 
21
 
! Отговори
Журналистите?! преди 13 години
Защо "журналистите" и изобщо авторите в dnes.bg не си пишете имената под статиите?!?!?!?Откъде накъде ще пишете "Миро Найденов"? Да не би да сте съседи?! Онзи ден бяхте написали вместо Тиери *** от ОЛАФ - единствено фамилията му, което е ясно какво означава и защо беше написано....Спрете с тези тенденциозни заглавия или пишете същото и за другата страна: Серго, Гоце и прочие.Би следвало поне да пишете кадърно и безпристрастно!