Здравната комисия Го пази

ГЕРБ са категорични – не искат анкетна комисия "Горна Оряховица"
Обновена: 13 яну 2011 16:38 | 13 яну 2011 16:38,
230
Здравната комисия Го пази
Снимка: Булфото

Депутатите от ГЕРБ от здравната комисия защитиха 100% евентуално разследване срещу вицепремиера Цветан Цветанов заради скандала Горна Оряховица.

„Считаме, че е най-удачно прокуратурата и разследващите органи да свършат своята работа в този момент”, заяви в отговор на искането на Иван Костов председателката на здравната комисия Десислава Атанасова.

Тя призна, че не е запозната с лекарската експертиза, която опроверга твърденията на Цветан Цветанов, че бебето в горнооряховската болница е родено живо.

Атанасова отговори на въпрос дали не би искала да се запознае като професионалист с документа с „не ми е работа”.

„Не можем всеки един тривиален случай да го подлагаме на анкетни комисии”, още по-рязък беше депутатът Пламен Цеков в опит да защити колежката си.

Членовете на здравната комисия разясниха, че се занимавали с „глобалните проблеми в системата на здравеопазването”.

Още по темата
13 яну 2011 14:20
191

Герберите бяха категорични – Цветан Цветанов е направил необходимото да отговори на нападките, но пленарната зала не го е допуснала.

Според тях случаят се използва за политическите цели на партии, които губят обществено доверие.

„Определени трагедии и определени неблагополучия в системата на здравеопазването се използват с една-единствена цел – не да помогнат здравеопазването да стане по-добро, а да трупат рейтинг на гърба на ГЕРБ там, където управляващите нямат вина”, категоричен беше Цеков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
2
 
23
 
! Отговори
Х преди 13 години
* Уникални! Тези *действително са подбирани по еталон. Няма друг начин да събереш на едно място толкова полирани мозъци, нагли, агресивни, верни до посиране на партията - майка. Евала, на авторите на *** шаблонче. Едно ме интересува обаче здраво, за колко години са предвидили действието му - на шаблончето, де! До влизане в САЩ, до идването на Турция, до изкупаване на земята, до ново Косово - Циганистан!? Започвам сериозно да се замислям за някои нещица!
159
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
edno vreme tatkoto na Stanishef e bil APARTA4IK, a na CWetanw Shefior4iksega Cwetanow e APARTAMENT4ikna GERBe a Sergo Kormidel4ik na BSPe
158
2
 
2
 
! Отговори
биби преди 13 години
робин худ, това предположение, твърдение, мечта, инсинуация, какво точно е? аналитична мисъл?
157
1
 
8
 
! Отговори
УШЕВ преди 13 години
до 156Не прави заключения без да знаеш с кой си чатиш във форума.може да съм никой,но има обратната вероятностТова не е толкова важно.По важно е ,че просташкия *** преход,експеримент го нарвчи ако искаш се провали тотално и жалко за измрелите безмислено наши сънародници.Важно е също тези решили това чудовищно мероприятие поне да замълчат и да не си вирят осраните ***.Възмездие няма да има разбира се.
156
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БРАВОО,САМО ТАКА ,НА *** НИКАКВО ОБЯСНЕНИЕ
155
1
 
3
 
! Отговори
harko преди 13 години
saglasni sme neka da si odat u shengen
154
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А бе не забелязвате ли нещо неестествено и нередно в коментари от 145 до 148?
153
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Интересно защо Цецо се е скрил като мишок и не излезе и да каже още като излезе новината,работил съм това и това.Явно му трябва вре за да изгради що годе свестна версия.Когато излезе новината за апартаментите единия ден говори едно,следващият друго на края започна да разправя трето.Просто се омота като маче в калчища.Но явно и тук нещата не са читави както и с апартаментите му,тъй като тази новина че е работил в ДС излезе още преди около 2-3 седмици,а той мълчи като комунист на разпит.
152
16
 
6
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 13 години
Ало! Днес.БГ. По начина, по който поднасяте информацията и слагате заглавията директно се откроявате силно в ляво, ама много силно в ляво!
151
6
 
10
 
! Отговори
mind twist преди 13 години
"герберите" - днес.бг проявявате тънко неуважение само към една партия, не сме видяли да пишете бесепарите, депесарите, седесарите, абвгъзарите и други подобни.
150
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ili obratnoto.., ako doide6 v morgata kadeto az rabotia 6te se nasere6 napravo
149
5
 
21
 
! Отговори
Ушев Цецо преди 13 години
Цецо - Неонатолог на годината!
148
18
 
7
 
! Отговори
коко преди 13 години
Вчера некъв другар червен каза ,че в аптеките има БойкоУспокоителни....Айде ся всички- червени кхмери, в аптеките айдеее.Много нервни станахте бе другари социалисти.В нервна криза сте май....
147
4
 
24
 
! Отговори
УШЕВ преди 13 години
Нека да ти кажа нещо и АЗ.Имаш ли и най-малка представа как се става "лекар"Сигурен съм,че ако видиш кръв и ще се наакаш.Всеки не е възможно да стане лекар,но всеки *** може да стане милиционер(УШЕВ)Който разбрал,разбрал........
146
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
tvardo za podslu6vaneto sam i vseki po- inteligenten 4ovek bi triabvalo da bade ..nali iskate da niama korupcia ..da ne mislite 4e samo v BG se podslu6vat xora ot vlastta .. po - cial sviat go ima , no za prostite v glupavata ni darjava ne bilo normalno...prosta nacia sme si i tova e
145
3
 
17
 
! Отговори
Робин Худ преди 13 години
Цветанов е върхът на връхчето на стрелата в лъка, който е опънат от Чичо Сам и който е насочен към сърцето на Бойко Борисов.
144
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е какво стана, нали всичко щеше да излезе наяве, да не се накажат виновните. И тези като онези. Щом Цветанов е сгафил всички се обединяват да го пазят, щом така е наредил Бойко
143
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
o4evadno ima mnogo tapi xora koito vse o6te si misliat 4e " lekarite " v G. Oriaxovica sa nevinni .. 6to ne si zadadete vaprosa 4e za da sa podslu6vani zna4i ima niakakva pri4ina i vaob6te celiat tozi razgovor po telefonite m/ u tezi " lekari " dokazva 4e vse pak bebeto se e borilo samo za jivota si 4asove !
142
8
 
32
 
! Отговори
Player преди 13 години
Долу тоя фашист меверджйя и консултант с 6 апартамента и приходи от митниците от контрабандни цигари!ХОРА СЪБОДЕТЕ СЕ ТИЯ МАЙ СЕ ОКАЗАХА ПОРЕДНИТЕ ЦИРКАДЖИЙ АМА МАЙ ВОДЯТ КЛАСАЦИЯТА В ЦИРКА>СЪСИПАХА НАРОДА>
141
2
 
35
 
! Отговори
Ушев Цецо преди 13 години
Б. Борисов:"Това - да мачкаш Цветанов, е все едно с голо дупе таралеж да мачкаш"